Annonce

Champions League Challenge konkurrence - Regler

Nedenfor findes reglerne for deltagelse i Champions League konkurrencen udbudt af BetXpert med Bethard som sponsor.

Generelle regler og vilkår

 1. Alderskrav
  Champions League konkurrencen er åben for deltagelse for alle personer, der på tidspunktet for deltagelse er fyldt 18 år, uanset bopælsland.
 2. Én deltagelse pr. person
  Deltagelse i Champions League konkurrencen er begrænset til én deltagelse pr. person. Personer, der forsøger at deltage med flere brugerprofiler, eller på anden måde kontrollerer mere end én deltagelse i konkurrencen, vil blive udelukket fra præmiering, samt udelukket fra deltagelse i konkurrencer på BetXpert i en periode på min. 3 måneder.
 3. Konkurrence-periode
  Konkurrencen afvikles fra 18. september 2018 til og med 12. december 2018.
 4. Konkurrencens elementer
  Konkurrencen udgøres af 6 selvstændige runde-konkurrencer. Der er i denne konkurrence ingen Leaderboard-konkurrence.
 5. Konkurrencens afholder
  Al kontakt vedr. konkurrencen, præmier mv. skal rettes til BetXpert som afholder af konkurrencen. Bethard er udelukkende præmiesponsor og kan ikke håndtere henvendelser vedr. konkurrencen.

Indsatser og odds

 1. Rådighedsbeløb
  I hver af de 6 runde-konkurrencer har man som deltager 100 enheder til rådighed. Vundne enheder kan ikke sættes i spil igen. Alle deltagere har således 100 enheder til rådighed pr. runde, uanset hvor meget de indenfor en given runde øger deres balance i form af gevinster.
 2. Indsats pr. kamp
  Mindste-indsats pr. spil er 1 enhed, og man kan maksimalt spille 20 enheder pr. kamp, hvilket betyder, at man skal fordele sine tips på min. 5 kampe for at omsætte alle 100 enheder pr. runde.
 3. Flydende odds
  Alle odds angivet for kampe i Champions League konkurrencen stammer fra Bethard, og de ajourføres løbende i overensstemmelse med de reelle odds hos Bethard. I tilfælde af at et odds reguleres, mens man er ved at afgive et tip på det i konkurrencen, vil tip-afgivelsen blive afbrudt med en besked om, at odds er justeret, og man skal placere sit spil påny.
 4. Udregning af gevinst
  For hvert tip, der afgives i konkurrencen, angiver man selv en ønsket indsats. Tipper man rigtigt registreres "netto-gevinsten", dvs. (indsats x odds) minus indsatsen, på éns balance. Tipper man forkert, er indsatsen tabt.

Afgørelse af tip, kampe og stillinger

 1. Afgørelse af kampresultater
  I konkurrencen er det for alle kampe resultatet efter ordinær spilletid, der er gældende.
 2. Aflysning/udsættelse af kampe
  I tilfælde af aflysning eller udsættelse af en kamp/begivenhed i Champions League konkurrencen i mere end 24 timer, vil alle spil på den pågældende kamp blive annulleret.
 3. Afbrydelse af kampe
  I tilfælde af at en kamp afbrydes under afviklingen, anvendes Bethards regler til afgørelse af kampens udfald, med den undtagelse, at såfremt en afbrudt kamp/begivenhed ikke er genoptaget indenfor 24 timer efter den oprindelige start på kampen/begivenheden, vil alle spil på kampen i Champions League konkurrencen blive annulleret.
 4. For tidligt startede kampe
  I tilfælde af at en kamp/begivenhed i konkurrencen afvikles før det angivne sluttidspunkt for afgivelse af tip til konkurrencen, vil alle tip afgivet efter det reelle starttidspunkt blive annulleret.
 5. Øvrigt regelgrundlag
  For alle tips afgivet til konkurrencen gælder, at det er Bethards regler, der danner grundlag for afgørelsen af spillets udfald.
 6. Opgørelse af deltager-placeringer, runde-konkurrence
  I runde-konkurrencerne opgøres deltagernes placeringer på baggrund af den samlede (netto)balance, de hver især har opnået ud fra de indsatser, der er placeret og de gevinster, der er registreret på baggrund af de placerede tip indenfor runden. I tilfælde af lighed mellem flere deltagere på de præmiegivende placeringer i en runde-konkurrence, vil placeringerne blive afgjort ud fra, hvilken af deltagerne der i runden har ramt højeste odds. Er der stadig lighed afgøres placeringerne ud fra tilfældighedsprincippet.

Præmiebetingelser

 1. Omsætningskrav
  For at komme i betragtning til præmier i en given runde, skal man have foretaget indsatser for 100 enheder, dvs. alle de enheder, man har fået stillet til rådighed for runden.
 2. Præmieregistrering
  Alle præmier vundet gennem Champions League konkurrencen registreres i vinderens navn.
 3. Kontakt til vindere
  Alle vindere i Champions League konkurrencen bliver kontaktet via email af BetXpert med detaljer om præmiens udbetaling. Præmievindere kontaktes på den email-adresse, der er tilknyttet deres BetXpert-profil med henblik på indsamling af informationer, herunder bekræftelse af, om evt. betingelser for præmie-udbetalingen er opfyldt jf. pkt. 1.
 4. Præmielevering
  Alle præmier vundet gennem Champions League konkurrencen udbetales på vinderens Bethard-konto. Præmien skal omsættes tre gange til minimum odds 1,40.
 5. Krav om spillekonto hos sponsor
  For at få udbetalt præmier, skal man som vinder kunne dokumentere, at man har en spillekonto hos konkurrencens sponsor, Bethard. Denne konto skal blot eksistere, dvs. der er intet krav om indestående, nylig spille-aktivitet mv.
 6. Krav om indbetaling til spillekonto hos sponsor
  For at få udbetaling præmier skal man have foretaget mindst én indbetaling hos Bethard for mindst 100 kr. Har man ikke det, så har man syv dage til det fra BetXperts henvendelse om, at man har vundet en præmie. Indbetalingen skal gennemspilles mindst én gang, før det kan udbetales. OBS: Vær opmærksom på eventuelle omsætningskrav ved modtagelse af Bethards velkomstbonus.
  OBS: Det er ikke muligt at have to aktive bonusser hos Bethard samtidigt. Er man i gang med at gennemspille velkomstbonussen, så vil man få sin præmiebonus, når man er færdig med gennemspilskravene for velkomstbonussen.
 7. Bortfald af præmier, generelt
  I tilfælde af at en deltager på en præmiegivende placering i en runde-konkurrence ved rundens afslutning ikke efterlever kravene nævnt i pkt. 1, pkt. 16, pkt. 20 og pkt. 21, vil præmien og overgå til en senere konkurrence afholdt på BetXpert.
 8. Bortfald af præmier ved manglende kontakt
  Såfremt en præmievinder ikke reagerer på den første kontakt via email, kontaktes vinderen igen via BetXperts PM-system. Hvis en præmievinder ikke er i stand til at levere os de påkrævede informationer senest 14 dage efter afslutningen af den konkurrence/runde, hvori præmien er vundet, forbeholder BetXpert sig ret til at lade vinderens fordring på den pågældende præmie bortfalde, og lade præmien overgå til en senere konkurrence afholdt på BetXpert.
 9. Accept af vilkår
  Ved deltagelse i denne konkurrence accepteres både nærværende konkurrenceregler samt de generelle Vilkår og retningslinjer for brug af BetXpert, vores Privatlivspolitik, samt Cookiepolitik.
Feedback