Annonce
Annonce
Annonce

Bethard bonus: 5 trins guide til din næste bonus

Vores rating:

Hos Bethard kan nye, dansk bosiddende kunder med NemID få et ekstrabet på op til 500 kr. på første indbetaling. Hvis du indbetaler op til 500 kr., så modtager du et ekstrabet på op til 500 kr. som velkomsttilbud.  

 • Opret en konto hos Bethard via et link fra BetXpert (tekstlink eller banner)
 • Vælg Sportsbonus, når du foretager din første indbetaling
 • Indbetal mindst 100 DKK til din nye spillekonto
 • Når du har spillet din indbetaling igennem mindst 1 gang til mindst odds 1,90, modtager du et ekstrabet tilsvarende værdien af dit første indskud op til 500 DKK
 • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst fra ekstrabettet

Hent 500 DKK Ekstrabet fra Bethard her
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 1.00x bonus til minimum odds 1,90.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 500 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Denne kampagne er kun tilgængelig for nye kunder for Danmark. Kun én konto og bonus per person, kontoindehaver, IP-adresse, telefonnummer, bankkonto, inklusive kreditkort, e-wallet osv. Indbetalinger foretaget med Neteller/Skrill og Paysafecard kvalificerer sig ikke til velkomstbonussen. Dit første bet på et marked, pre-match og live, tæller imod gennemspilskravet. En duplikat af væddemålet, voidede/annullerede spil eller Cash Out bets tæller ikke imod gennemspilskravet. Væddemålene skal være afgjort, for at de tæller med i omsætningskravene. Der kan maksimalt modtages 500 DKK i ekstrabet-værdi. Velkomsttilbuddet skal indløses senest 60 dage efter oprettelsen af kontoen - ekstrabet-væddemålet skal være afgjort inden for de 60 dage efter oprettelsen af kontoen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bethard hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

500 kr. i ekstrabet som bonus hos Bethard

Bethard er en forholdsvis ny dreng i klassen på det danske marked. De lancerede deres sportsbook til danske kunder i september 2018. Indtil da havde de dog allerede været tilgængelig for spillere i andre store europæiske lande. Det er en ambitiøs bookmaker, der vil tage konkurrencen op med de andre store bookmakere på det danske marked. Firmaet er svensk og har allieret sig med den største svenske stjerne, der findes, Zlatan Ibrahimovic, som er frontmand og blikfang for Bethards brand. Bethard tilbyder nye kunder muligheden for en velkomstbonus, som består i et ekstrabet på op til 500 kr. For at modtage et ekstrabet på 500 kr. skal du trykke på linket i den blå boks ovenfor, indbetale 500 kr. som den første indbetaling, og herefter omsætte de 500 kr. én gang på væddemål, der minimum er odds 1,90. Herefter bliver dit ekstrabet på 500 kr. tilgængeligt for dig, og det kan du bruge, som du vil. Der er ingen krav om, at eventuelle gevinster fra dit ekstrabet skal gennemspilles, før du kan udbetale pengene til din egen bankkonto.

Er ekstrabet-bonussen det samme som et freebet?

Nej, denne velkomstbonus kan ikke karakteriseres som et freebet. Det er dog nemt at blive forvirret over dette, da flere bookmakere alligevel kalder sådanne tilbud for et freebet. Spillemyndigheden har nemlig slået fast, at det ikke er tilladt at bruge ordet freebet, medmindre der er tale om et decideret gratis væddemål, som det engelske ord "free", jo indikerer. Dette er ikke tilfældet ved denne startbonus hos Bethard. Her er der jo nemlig både et krav om indbetaling samt et krav om, at omsætte pengene én gang til minimum odds 1,90, før bonussen bliver tilgængelig for dig. Derfor bruger vi begrebet ekstrabet, som er mere præcist dækkende.

Andre kampagner og tilbud hos Bethard

I vores oversigt over kampagner kan du få overblikket over aktuelle Bethard-kampagner til nye og eksisterende kunder. Vi bestræber os på at opdatere siden, så snart vi bliver opmærksomme på en kampagne. Indtil videre har Bethard blandt andet. haft en julekalender, hvor eksisterende kunder fik mulighed for at vinde daglige præmier. Eksisterende kunder har også haft mulighed for at vinde et møde med Zlatan Ibrahimovic i Los Angeles. Hvis du vil vide mere om Bethard som bookmaker, så kan du læse vores anmeldelse af Bethard her.

Sådan bruger du din Bethard bonus

For at få et hurtigt overblik over hvordan du får din Bethard bonus, kan du med fordel scrolle op til toppen af denne tekst. Her har vi beskrevet hvert enkelt step, du skal igennem for at få din bonus. Første step er et følge linket i den blå boks her på siden. Herefter kan du vælge at indbetale mellem 100 – 500 kr., som vil kvalificere dig til et ekstrabet på tilsvarende værdi af din første indbetaling. Du skal dog først gennemspille dette beløb én gang til minimum odds 1,9. Når du har gjort dette, vil dit ekstrabet blive tilgængeligt. Når du har benyttet dig af dit ekstrabet, og forhåbentlig været dygtig og heldig at vinde på dette væddemål, så er gevinstpengene dine helt uden yderligere gennemspilskrav. Om du vælger at bruge dit ekstrabet på et væddemål til et højt eller lavt odds er et temperamentsspørgsmål. Nogle vil måske benytte denne ekstra mulighed for at spille til et højt odds og dermed have chancen for en stor gevinst, mens andre hellere vil gå efter en mindre gevinst. Som altid er det væsentligste dog at finde et godt væddemål, hvor du mener, at bookmakerne har lavet chancevurderingen forkert. Nedenfor har vi samlet nogle gode råd du kan benytte dig af.   

Gode råd om betting

 • Spil kun på sportsgrene, du kender noget til.
 • Spil aldrig for mere, end du kan tåle at tabe. Sæt et specifikt beløb af til betting per måned og brug aldrig mere end dette.
 • Opsøg viden om de ting, du spiller på. Her på BetXpert kan du eksempelvis læse vores eksperters spilforslag. Du kan også orientere dig om statistik i vores matchcenter.
 • Du øger dine chancer for at få overskud, hvis du spiller singler fremfor multikuponer. Her kan du læse, hvorfor det forholder sig sådan.
 • Husk altid at læse og forstå betingelserne, inden du benytter velkomsttilbud eller andre bonusser.

Bethard bonuskode

Hvis du har læst på andre sider omkring bookmakerbonusser, så kan du måske sidde og tænke: "Hvad med bonuskoderne – skal jeg ikke indtaste dem?" Svaret er nej. Sagen er den, at bonuskoder og månedsbonusser ikke eksisterer hos langt de fleste bookmakere. Hos Bethard skal du derfor ikke bekymre dig om at indtaste nogen speciel kode, når du opretter dig. Du får din bonus alligevel og bliver ikke snydt for noget.

Bonuskoder hos Bethard

Nogle steder kan man stadig bruge bonuskoder som en velkomstkode eller kampagnekode, så bookmakeren ved, at du skal have en bonus. Det er dog ikke nødvendigt mere, og ofte skaber de mere forvirring end gavn. Du kan også støde på ord som kuponkode eller tilbudskode, og de dækker over det samme. Visse sider på internettet bruger disse begreber for at give det indtryk, at de har en speciel kode, som kun de er i besiddelse af. Dette er ikke sandt. Du kan blot benytte linket her, og så vil du få din velkomstbonus uden at skulle indtaste nogen kode.

Månedsbonus hos Bethard

Månedens bonus er en anden term, der bruges rundt omkring på internettet for at give det indtryk, at man skal skynde sig at oprette sig, inden måneden er omme. Igen er der tale om en slags vildledning. Der findes ikke noget, der hedder Bethard månedsbonus. Det hele foregår via et klik på linket her, som videresender dig til den side på Bethard, hvor du kan oprette dig helt uden brug af forskellige bonuskoder og andre koder. 

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos Bethard

Hvem kan få denne bonustype hos Bethard?

 • Nye kunder hos Bethard, som er bosiddende i Danmark og er over 18 år. Dog højest én person per husstand og/eller IP-adresse.

Hvilken type bonus kan jeg få?

 • Velkomstbonussen hos Bethard er et såkaldt ekstrabet på maksimum 500 kr. Det kræver, at du tilmelder dig via vores link, indbetaler 500 kr. som første indbetaling og herefter gennemspiller for samme beløb til minimum odds 1,90.

Hvordan kan jeg indbetale for at få min startbonus?

 • Du kan indbetale med gængse betalingskort såsom Visa eller Mastercard. Du kan også benytte Mobilepay eller Trustly. Dog kan du ikke bruge Paysafecard, hvis du vil gøre dig berettiget til at modtage bonussen.

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Minimumsindbetalingen for at modtage velkomstbonussen er 100 kr.

Hvad er maksimumindbetalingen for at få bonus?

 • Du kan maksimalt modtage 500 kr. i velkomstbonus som ekstrabet. Det får du, hvis du indbetaler 500 kr. som første indbetaling og opfylder de andre krav. Du kan godt vælge at indbetale mere end 500 kr. som første indbetaling, men du får stadig kun et ekstrabet på 500 kr.

Skal jeg omsætte min indbetaling, før mit ekstrabet bliver tilgængeligt?

 • Ja. Du skal omsætte/gennemspille værdien af din første indbetaling én gang for at modtage dit ekstrabet. Du bestemmer selv, om du spiller alle 500 kr. på et væddemål, eller om du eksempelvis placerer fem væddemål af 100 kr. per styk.

Hvor højt et odds skal jeg spille for? Er der et minimumsodds?

 • Ja, minimumsoddset er 1,90. Det vil sige, at for at dine væddemål tæller med i omsætningskravet, så skal oddsene være på mindst 1,90.

Er der også omsætningskrav på min eventuelle gevinst fra mit ekstrabet?

 • Nej, når først du har modtaget dit ekstrabet og eventuelt vundet penge ved at bruge det, så er pengene dine til at råde frit over.

Hvor lang tid har jeg til at placere mit ekstrabet?

 • Du har 60 dage til at kvalificere dig til dit ekstrabet og benytte det. De 60 dage gælder fra den dag, du laver din første indbetaling. Efter 60 dage bliver dit ekstrabet og eventuelle gevinster annulleret.

Hvilket Bethard-produkt gælder denne velkomstbonus til?

 • Denne velkomstbonus gælder kun til Bethard Sportsbook.

Hent 500 DKK Ekstrabet fra Bethard her
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback