Annonce

Bethard bonus: 5 trins guide til din næste bonus

Vores rating:

Bethard tilbyder en velkomstbonus på op til 500 kr. til alle nye kunder.

  • Opret en konto hos Bethard via et link fra BetXpert (tekstlink eller banner).
  • Vælg velkomstbonus, når du foretager din første indbetaling
  • Indbetal mindst 200 DKK til din nye spillekonto
  • Bethard indsætter 50 DKK på din konto, når du har spillet for 1.000 kr med minimumsodds 1,8
  • En sådan 50 DKK bonus kan du score op til 10 gange inden for syv dage, dvs i alt 500 DKK.

Få din 500 DKK bonus her
18+, regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 20.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 0 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Denne kampagne er kun tilgængelig for nye kunder for Danmark. Kun én konto og bonus per person, kontoindehaver, IP-adresse, telefonnummer, bankkonto, inklusive kreditkort, e-wallet osv. Indbetalinger foretaget med Neteller/Skrill og Paysafecard kvalificerer sig ikke til velkomstbonussen. Dit første bet på et marked, pre-match og live, tæller imod gennemspilskravet. En duplikat af væddemålet, voidede/annullerede spil eller Cash Out bets tæller ikke imod gennemspilskravet. Bemærk at bonussen udbetales i rater. For hver 1.000 DKK, der omsættes for i syv dage efter første indbetaling, modtages der en bonus på 50 DKK. Der kan maksimalt modtages 500 DKK i bonus.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Bethard hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

18+, regler og vilkår gælder.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback