Annonce

Bethard bonus: 5 trins guide til din næste bonus

Vores rating:

Bethard tilbyder en velkomstbonus på op til 500 kr. til alle nye kunder.

  • Opret en konto hos Bethard via et link fra BetXpert (tekstlink eller banner).
  • Vælg velkomstbonus, når du foretager din første indbetaling
  • Indbetal mindst 200 DKK til din nye spillekonto
  • Bethard indsætter 50 DKK på din konto, når du har spillet for 1.000 kr med minimumsodds 1,8
  • En sådan 50 DKK bonus kan du score op til 10 gange inden for syv dage, dvs i alt 500 DKK.

Hent 500 DKK Freebet fra Bethard her
18+, regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 20.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 0 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Denne kampagne er kun tilgængelig for nye kunder for Danmark. Kun én konto og bonus per person, kontoindehaver, IP-adresse, telefonnummer, bankkonto, inklusive kreditkort, e-wallet osv. Indbetalinger foretaget med Neteller/Skrill og Paysafecard kvalificerer sig ikke til velkomstbonussen. Dit første bet på et marked, pre-match og live, tæller imod gennemspilskravet. En duplikat af væddemålet, voidede/annullerede spil eller Cash Out bets tæller ikke imod gennemspilskravet. Bemærk at bonussen udbetales i rater. For hver 1.000 DKK, der omsættes for i syv dage efter første indbetaling, modtages der en bonus på 50 DKK. Der kan maksimalt modtages 500 DKK i bonus.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Bethard hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Hent 500 DKK Freebet fra Bethard her
18+, regler og vilkår gælder
18+, regler og vilkår gælder.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback