Under hele Champions League-gruppespillet kan du deltage i BetXperts Champions League Challenge-konkurrence, hvor der er samlet 30.000 kroner på højkant sponsoreret af Bethard. 

Champions League er tilbage igen, og desværre er det igen uden dansk deltagelse. Tirsdag den 18. september bliver de første kampe i gruppespillet fløjtet i gang, blandt andet med et stort brag mellem Liverpool og Paris Saint Germain.

Hver runde i Champions League-gruppespillet bliver fejret med en konkurrence i BetXperts CL Challenge 2018. Her er der samlet præmier for 30.000 kroner sponsoreret af Bethard. Præmierne er bonusser, der skal spilles igennem mindst tre gange gang til odds 1,40 hos konkurrencens sponsor.

Se vores Champions league optakt og læs eksperternes vurderinger

Sådan deltager du

I Champions League Challenge 2018 skal du tippe for 100 enheder i hver runde fordelt på mindst fem kampe med et maksimum på maks 20 enheder per kamp. På hver kamp er det muligt at spille på 1X2 og over/under 2,5 mål. 

Point optjenes, ved at ens indsats ganges med indskuddet. Oddsene er hentet fra konkurrencens sponsor, Bethard, og de er flydende, så de justeres løbende. 

Deltagelse er åben for alle, der på deltagelsestidspunktet er 18 år uanset bopælsland. Man kan også godt deltage, hvis man først kommer ind midt i en runde, og man kan også deltage i kun nogle af runderne, men i hver runde skal der spilles for 100 enheder, hvis man vil i betragtning til præmierne. 

Her spilles champions league kampene - Se TV-guide

Sæt dine tip til første runde her.

Præmier

I hver runde er der præmier de til de 10 bedste tippere, og med seks runders gruppespil giver det 60 præmievindere. Præmierne er ens hver runde, de indsættes på ens Bethard-konto, hvor de skal spilles igennem tre gange til odds 1,40. 

  1. 1.500 kroner
  2. 800 kroner
  3. 600 kroner
  4. - 10: 300 kroner

Disclaimer: Bethard og RakeTech (BetXperts ejer) er forbundet via stifterne Johan Svensson og Erik Skarp, der stiftede begge virksomheder sammen i det, der blev til Gameday Group. Erik Skarp er medlem af bestyrelsen hos RakeTech og CEO hos Bethard. Johan Svensson er medlem af bestyrelsen hos Bethard og CCO hos Raketech. De to virksomheder blev opdelt i 2016 og driver adskilte operationer. RakeTech samarbejder med et par hundrede spiludbydere, hvoraf Bethard er en af dem, mens Bethard arbejder sammen med mange affiliates. Bethard og RakeTech har adresse i den samme kontorbygning på Malta, mens BetXpert drives fra Københavnsområdet.

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu