Det er blevet tid til anden runde af BetXperts Champions League Challenge-konkurrence, hvor der er præmier fra Bethard på højkant for i alt 30.000 kroner.

Årets Champions League blev skudt i gang med en overraskelse af de helt store.

Favoritterne til at vinde turneringen, Manchester City, tabte hjemme i første runde af gruppespillet til franske Lyon, og nu er Guadiolas mandskab tvunget til at få et brugbart resultat med fra Hoffenheim i anden runde.

Flere steder i Europa er der lagt op til sprængfarlige opgør, og især onsdag kan der komme knald på målscoringen i Dortmund - Monaco, Napoli - Liverpool og Tottenham - Barcelona.

BetXperts ugentlige Champions League Challenge fortsætter naturligvis, og igen i denne uge skal 5.000 kroner fordeles mellem 10 vindere. Over Champions Leagues gruppespil vil der i alt være bonusser for 30.000 kroner, som kan vindes. Præmierne skal spilles igennem tre gange til odds 1,40.

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

Sådan deltager du

I Champions League Challenge 2018 skal du i hver runde i gruppespillet tippe for 100 enheder fordelt på mindst fem kampe med maks 20 enheder per kamp. Enhederne skal fordeles på markederne 1X2 og over/under 2,5 mål. 

Point optjenes, ved at ens indsats ganges med indskuddet. Bethard, der er sponsor for Champions League Challenge, leverer odds til konkurrencen, som justeres løbende. 

Alle over 18 år kan deltage uanset bopælsland. Man kan deltage, selvom man først kommer ind midt i en runde, og man kan også nøjes med at være med i en enkelt eller et par af runderne. Det er dog vigtigt, at der i hver runde spilles for 100 enheder, hvis man vil i betragtning til præmierne. 

Sæt dine tip til anden runde her.

Præmier

I hver runde er der præmier til de 10 bedste tippere, og med seks runders gruppespil giver det 60 præmievindere. Præmierne er ens hver runde, de indsættes på ens Bethard-konto, hvor de skal spilles igennem tre gange til odds 1,40. 

  1. 1.500 kroner
  2. 800 kroner
  3. 600 kroner
  4. - 10: 300 kroner

Disclaimer: Bethard og RakeTech (BetXperts ejer) er forbundet via stifterne Johan Svensson og Erik Skarp, der stiftede begge virksomheder sammen i det, der blev til Gameday Group. Erik Skarp er medlem af bestyrelsen hos RakeTech og CEO hos Bethard. Johan Svensson er medlem af bestyrelsen hos Bethard og CCO hos Raketech. De to virksomheder blev opdelt i 2016 og driver adskilte operationer. RakeTech samarbejder med et par hundrede spiludbydere, hvoraf Bethard er en af dem, mens Bethard arbejder sammen med mange affiliates. Bethard og RakeTech har adresse i den samme kontorbygning på Malta, mens BetXpert drives fra Københavnsområdet.

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu