Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter en lang sæson på tennisbanen skifter Caroline Wozniacki for en stund ketcher ud med løbesko, når hun på søndag stiller til start i New York Marathon.

Det er efterhånden flere måneder siden, at det danske tennis-es meldte sin ankomst til et af verdens største maraton-løb, men hvor god en tid kan vi egentlig forvente af Wozniacki?

Selv har hun udtalt, at det handler om at gennemføre, men ifølge Danske Spil* kan man forvente en sluttid på lige omkring de 3 timer og 40 minutter.

- Det er svært at spå om Wozniackis sluttid i hendes første maratonløb, men vi vover alligevel pelsen og sætter odds på et par forskellige tider, siger Hans-Henrik Stie Busk, oddssætter hos Danske Spil*.

Danske Spil* giver pengene 1,85 gange igen uanset, om Wozniackis tid bliver hurtigere eller langsommere end 3 timer og 40 minutter.

- Vi tror, at hendes sluttid bliver lige deromkring. Der er stor forskel på at være en eksplosiv tennisspiller og en udholdende langdistanceløber, men vi vurderer, at hun med sin gode grundform godt kan få en sluttud et godt stykke under de magiske fire timer, som er mange løberes målsætning i deres første maraton, siger Hans-Henrik Stie Busk.

Danske Spil* har dog ikke den store fidus til, at Wozniacki kan klemme sig meget længere ned på tiden.

- Kommer Wozniacki under 3 timer og 25 minutter, så vil vi både være overraskede og imponerende. Vi tror, det bliver så svært for hende, at vi gerne vil give odds 6,00, hvis det skulle lykkes den danske tennis-darling at løbe i en så flot tid, siger Hans-Henrik Stie Busk.

Caroline Wozniackis officielle sluttid ved New York Marathon hos Danske Spil*:
Over end 3 timer og 40 minutter: Odds 1,85
Under end 3 timer og 40 minutter: Odds 1,85
Over end 3 timer og 25 minutter: Odds 1,10
Under end 3 timer og 25 minutter: Odds 6,00

Find spillet her: Oddset -> Flere sportsgrene -> Atletik -> International -> New York Marathon