Kampagnehistorie: Fårene skal skilles fra bukkene i Champions League, når der i denne uge tages hul på playoffkampene på de største stadions rundt omkring i Europa. Hos Betfair Sportsbook kan du få et freebet på 100 kroner til onsdagens kampe, hvis du spiller for 200 kroner på en af tirsdagens kampe.

Messi eller Hazard. Ronaldo eller Neymar. Dybala eller Eriksen. For at nogen af stjernerne i dette års Champions League skal gå videre, er der andre, der må lade livet i Europas fineste turnering. Det står klart efter en vaskeægte dynamitlodtrækning til 1/8-finalerne, hvor flere af Europas mastodonter har trukket hinanden. 

De seneste to års vindere fra Real Madrid har haft et historisk dårligt efterår både i Champions League og hjemme i den spanske liga, hvor de ligger milevidt bag de evige rivaler fra Catalonien. Det afspejler sig da også i bookmakernes odds, der i øjeblikket har dem som underdog i kampen mod storsatsende PSG med Neymar i spidsen.

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

Bliver 1/8-finalen sidste stop for Zidanes tropper, eller beviser Ronaldo endnu engang, at Champions League er hans turnering? Hos Betfair Sportsbook kan du få et gratis spil på 100 kroner til onsdagens kampe, hvis du spiller for mindst 200 kroner på enten FC Basel-Manchester City eller Juventus-Tottenham, som afvikles tirsdag.

Sådan optjener du dit gratis spil på 100 kroner: 

  • Klik her og gå til Betfair og spil for mindst 200 kroner på et hvilket som helst Champions League-marked i Betfairs Sportsbook tirsdag den 13. februar 2018.
  • Dit kvalificerende spil skal være et enkeltvalg til mindst odds 1,5, og både prematch og live gælder.
  • Du får senest 12 timer herefter et gratis Sportsbook-spil til en værdi af 100 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst fodboldmarked onsdag den 14. februar 2018.
  • Regler og vilkår gælder.

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos Betfair og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu