Kampagnehistorie: Meget tyder på, at mesterskabet skal afgøres mellem FC Midtjylland og Brøndby, og de to duellanter er kommet helt forskelligt ud på den anden side af transfervinduet. Mens midtjyderne har solgt flere profiler og erstattet dem med nye, er Brøndbys trup stort set identisk med den, der sluttede efterårssæsonen. Nye kunder kan hos LeoVegas* få odds 10 på, at Brøndby løber med mesterskabet.

Superligaen sparkes i gang igen i weekenden, hvor tre hold er stukket af fra feltet. Efterårssæsonen sluttede med FC Midtjylland øverst på tronen og Brøndby og FC Nordsjælland halsende efter. Især sæsonen 2011/2012 viste, at man skal passe på med at afskrive FC Nordsjælland, men umiddelbart ligner gulddysten en kamp mellem de midtjyske ulve og de gule fra Vestegnen

Mens Brøndbys transfervindue var ganske begivenhedsløst, er der blevet handlet derudaf på Heden. Tre startere og fire reserver har forladt Herning, hvor især det store salg af Alexander Sørloth på transfer deadline day vakte opsigt. Ind ad svingdøren er kommet en række potentielle startere herunder den tidligere viceanfører Erik Sviatchenko og den 20-årige ukrainske bomber, Artem Dovbyk. 

Kan FC Midtjyllands mange indkøb falde hurtigt ind i ulvenes maskineri, eller udnytter Brøndby eventuelle midtjyske opstartsproblemer til at løbe med guldet? Hos LeoVegas* kan nye kunder lige nu få odds 10 på, at Brøndby tager mesterskabet.

LeoVegas*: Få odds 10 på, at Brøndby vinder mesterskabet

  • Klik her og gå til LeoVegas og opret en konto.
  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling. Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
  • Spil for op til 50 kroner på, at Brøndby vinder mesterskabet. Hvis du vinder, får du din gevinst uden omsætningskrav.
  • Kampagnen løber fra d. 6. februar kl. 17.00 til kampstart d. 9. februar kl. 19.00.
  • For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link her på denne side, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i det normale velkomsttilbud. 
  • Regler og vilkår gælder.