To af de tre store snublede i forgangne runde. Pludselig aner man spænding om tredjepladsen, hvilket skaber grobund for en interessant 23. spillerunde med flere værdifulde spots.

Inter og Juventus skuffede fælt i den forgangne runde, der alene med førstnævntes 0-1-nederlag hjemme på Giuseppe Meazza og Juventus’ 3-3 hjemme mod Parma overraskede stort. Mens det er bekymrende for begge mandskaber, slipper Juventus med panderynkerne og ligner fortsat ikke et hold, der skal andre steder hen end førstepladsen. Derimod er Inters nederlag alarmerende for Nerazzurri, der nu pludselig ikke ser lige så sikre ud på tredjepladsen, som det så ud til ved årsskiftet.

Det borger for en række interessante spots forud for weekendens 23. spillerunde. Inter er nu i en regulær krise, og der er ikke meget værdi i at kigge deres vej – faktisk det modsatte. Det skal også blive interessant at se, om Juve kommer tilbage på sporet i Sassuolo efter et par hakkende præstationer i Serie A og Coppa Italia. Og så er der som altid en række spændende kampe involverende en række subtophold.

Lazio - Empoli

Spilles torsdag d. 07/02 kl. 20:30. Se mere info i vores matchcenter.

Lazio fortsætter med at vinde de kampe, de skal vinde, og tabe dem, de forventes at tabe. Senest blev det til en 0-1-sejr over Frosinone, og inden da tabte man til Juventus i en kamp, hvor man ellers var bedst. Det må være til stor frustration for romerne, at man ikke kan tage det næste skridt. Tættest på var man med Coppa Italia-sejren over Inter, dog var efter straffespark og mod en vaklende modstander. Følger Lazio trenden, tager de også en nem sejr hjemme over Empoli, og det er der meget, der tyder på, at de gør. Det afspejler sig så også i oddset (Lazio-sejr ligger omkring 1,35), hvorfor jeg foreløbigt holder mig fra kampen.

Chievo - AS Roma

Spilles fredag d. 08/02 kl. 20:30. Se mere info i vores matchcenter.

Roma-træner Di Francesco hænger i med det yderste af neglene. Et nederlag til AC Milan i seneste runde kunne meget vel have kostet ham jobbet efter sidste uges 7-1-nederlag til Fiorentina i Coppa Italia, og selvom Milan bragte sig foran, reddede romerne sin træner. Der er dog næppe plads til mange flere fejl – og så måske alligevel. Det ville nemlig være ekstra dårlig timing at fyre sin træner, nu hvor vi er kommet ind i februar, og Champions League-kvartfinalerne er lige i nærheden. Måske Romas fokus så småt vender dig derhen imod? Det, kombineret med et Chievo-mandskab, der gør det bedre og bedre og skal til at vinde, hvis de vil klare en mirakelredning, gør, at jeg har meget svært ved at se Romas vej, særligt i Verona.

Løse spiltanker: Chievo +0,75 til odds 2,06 hos bet365 (nu odds 2,09 hos Bethard)

Faktisk så svært, at jeg synes, der er værdi at finde i Chievo. Lige nu ligger linjen på Chievo +0,75, og her synes jeg odds 2,06 hos bet365 er flot.

Fiorentina - Napoli

Spilles lørdag d. 09/02 kl. 18:00. Se mere info i vores matchcenter.

Fiorentina mangler stadig for alvor at blive forløst under Pioli, men når det en sjælden gang sker, så ser det for alvor godt ud, som i sidste uges 7-1-sejr over Roma i Coppa Italia. Napoli præsterer ikke på det tårnhøje niveau, vi kender dem for, men formåede alligevel at hive en sikker 3-0 i land i seneste runde over en svær modstander i Sampdoria. Det skete hjemme på San Paolo, men denne gang kan det sagtens blive endnu sværere, når man skal en tur til Firenze. Fiorentina mangler fortsat den vigtige midtbanemand og topscorer Benassi, og blandt andet derfor virker den forholdsvis store favoritværdighed (Napoli-sejr ligger i omkring 1,90) rigtigt sat.

Løse spiltanker: Over 2,5 mål til odds 1,90 hos bet365

Til gengæld synes jeg, at odds på mål er i den gavmilde ende. Trods fraværet af Benassi synes jeg, at overen på linjen 2,5 skal være væsentlig større favorit end tilfældet er. Fiorentinas defensiv har store huller, men hjemme på Artemio Franchi bør de kunne skabe noget mod det nuværende Napoli-hold. Jeg ser værdi i odds 1,9 på over 2,5 mål hos bet365.

Parma - Inter

Spilles lørdag d. 09/02 kl. 20:30. Se mere info i vores matchcenter.

Inter er i krise og Parma viser sig som et tricky og farligt bekendtskab. I de nuværende forfatninger er det langt fra nogen ønskeopgave, Inter skal på i skinkebyen, og jeg ser værdi i kampen, hvilket jeg allerede har opsummeret i en analyse.

Inter har fået den værst tænkelige start på 2019, og Parma er et farligt bekendtskab på lige netop nuværende tidspunkt. Det er muligvis sidste chance for Spalletti, men han er ikke god under pres.

Parma +0,75 til odds 1,97 hos Bethard (nu odds 1,94)

Parma er gode, når presset er på modstandernes skuldre, og med et Inter-hold i krise, der ikke er gode under pres, så finder jeg et værdi i Parmas +0,75. 
Læs eksperttippet her.

Bologna - Genoa

Spilles søndag d. 10/02 kl. 12:30. Se mere info i vores matchcenter.

Bologna tog en gevaldig skalp og vaskede på flotteste vis forrige rundes 0-4-nederlag til Frosinone af sig med en 0-1-sejr over Inter i Milano. Det bringer optimismen frem i Emilia-Romagna-regionen, for med en god stime vil Bologna pludselig være på den rigtige side af nedrykningsstregen. Det ligner dog et tæt opgør, når Bologna tager imod Genoa, der endelig er begyndt at få en smule stabilitet ind i spillet og resultaterne. Dog ikke overraskende, nu når træneren hedder Prandelli. 

Odds afspejler en tæt affære med hjemmesejr i odds 2,3, mens mållinjen på 2,25 også antyder det. Jeg spotter ikke værdi ved første øjekast.

Torino - Udinese

Spilles søndag d. 10/02 kl. 15:00. Se mere info i vores matchcenter.

Torino holder sig med nød og næppe inde i kampen om Europa League-pladserne som de yderste outsidere, men det kræver, at de får hentet de sidste marginaler, så kampe som seneste runde mod SPAL vindes. Inden da viste de nemlig, at de kan bide skeer med de bedste af de næstbedste, da de først drillede og næsten vristede point fra Roma (3-2 i Rom) og ugen efter vandt 1-0 over Inter. De har dog svært ved at sætte sig på kampene, og selvom de er svære at slå, er de stadig ikke helt gode nok til at vinde under Mazzarri. Derfor virker de cirka 1,75 man kan få på Torino i dette opgør mod Udinese, da også som meget fair sat.

Sampdoria - Frosinone

Spilles søndag d. 10/02 kl. 15:00. Se mere info i vores matchcenter.

Sampdorias gode hjemmebaneform skal fortsætte, hvis de fortsat skal have et stærkt lod i Europa League-ræset. Og jeg synes, chancerne ser gode ud. Faktisk så gode, at jeg ser værdi i de nuværende odds:

Hjemmestærke Sampdoria bør have pæne chancer for at fortsætte i sporet. Frosinone leverede en stor overraskelse så sent som i forrige uge, men Sampdoria har oppet sit niveau, efter de har fået noget at spille for.

Sampdoria -1,0 til odds 1,96 hos Bethard (nu odds 1,95)

Sampdoria er stærke på hjemmebane, og de er med i kampen om pladser til Europa League. Frosinone overraskede i sidste weekend, men Sampdoria har øget deres niveau trods nederlag til Napoli i sidste runde.
Læs eksperttippet her.

Atalanta - SPAL

Spilles søndag d. 10/02 kl. 15:00. Se mere info i vores matchcenter.

Ekstremt målrige Atalanta kommer lige fra en for dem noget utraditionel sejr, 0-1 ude mod Cagliari, hvor man formåede at lukke af bagtil og kontrollere kampen. Det har ellers været to af holdets helt store problemer denne sæson og grunden til, at det ikke er blevet til mere end et kandidatur til Europa League-pladserne.

Det lover godt inden mødet med SPAL, der har gang i en udmærket sæson ud fra sine egne præmisser. Lilleputterne ligger placeret på en 14. plads med fem point ned til nedrykningspladserne. Presset er derfor foreløbigt af deres skuldre, og det kan Atalanta lukrere på. Foreløbigt er det dog ikke noget, der kan findes værdi på. Atalanta-sejr ligger lige nu omkring odds 1,3, og selvom jeg ikke vil afvise, at jeg kan ende med at finde værdi i Atalanta -1.5, så er det foreløbigt ikke noget, jeg vil ud i.

Sassuolo - Juventus

Spilles søndag d. 10/02 kl. 18:00. Se mere info i vores matchcenter.

Selvom Serie A-tronen ikke er i nærheden af at være i fare, hakker Juventus en del for tiden – og faktisk så meget, at stort set alle de store italienske aviser allerede har smidt krise-klichéen. Først var de Lazio underlegne, men det var i første omgang ikke den store bekymring, da Juventus’ spillestil ikke lægger sig så meget op af deres identitet, så meget som hele vindermentaliteten gør. Sagt på en anden måde: Så længe Juventus vinder, er der ikke de store problemer.

Men så gik det galt i Coppa Italia mod Atalanta (3-0-nederlag) og Parma i weekenden (3-3 efter at have været foran 2-0 og 3-1). Og sidstnævnte kamp viste, at fraværet af både Bonucci og Chiellini (samt for den sags skyld Barzagli) måske er et større problem end først antaget. Caceres og Rugani imponerede i hvert fald ikke i de to forsvarsikoners fravær.

Det gør så opgøret mod svingende Sassuolo ekstra interessant, da Bonucci og Chiellini formentlig sidder over igen. Juventus er storfavorit og kan fås til odds 1,6, hvilket der fortsat ikke er så meget at sige til – trods de seneste vanskeligheder. Dertil er Sassuolo som sagt for svingende og med for ringe en defensiv. 

Løse spiltanker: Begge hold scorer til odds 1,9 hos bet365

Til gengæld kan Sassuolo-offensiven sagtens volde Juventus-vikarerne i bagkæden problemer. Jeg ser derfor et interessant spot i, at begge hold scorer til odds 1,90 hos bet365.

AC Milan - Cagliari

Spilles søndag d. 10/02 kl. 20:30. Se mere info i vores matchcenter.

Pilen peger i den rigtige retning for AC Milan. Spillet bliver stille og roligt bedre, resultaterne følger med, og nu begynder de vaklende bysbørn fra Inter minsandten også at smide en ellers sikker tredjeplads væk. Samtidig bliver Milans skader færre og færre og dem, der længe har været skadet, begynder selvfølgelig at komme tættere og tættere på comeback. Også selvom profilen Bonaventura med sikkerhed ikke kommer i spil igen i denne sæson.

Nu tager Milan så i mod Cagliari, der fortsat ikke leverer på det niveau, deres trup ellers berettiger til, men som heller ikke ligner et hold, der ender i nedrykningsfare. Jeg har svært ved at spotte værdi i 1X2 på kampen, hvor AC Milan-sejr kan fås til ikke videre interessante odds 1,44. 

Løse spiltanker: AC Milan inder til nul til odds 2,2 hos bet365

Til gengæld synes jeg, at der er værdi i de odds 2,2, som bet365 tilbyder for, at AC Milan vinder til nul (Resultat/begge hold scorer). Det er fortsat defensiven, der er milanesernes styrke, og med Piatek ind og Higuain ud har man nu endelig en spidsangriber, der passer bedre ind til spillestilen og har sin umiddelbare styrke i kynismen foran mål.

Regnskab (Serie A-optakter 2019):

Seneste optakt:

Tip
Antal & indsats: 3
Netto-overskud: -1,04
Tilbagebetalingsprocent: 65 %

Empoli – Chievo: Chievo +0.5 (1,96 Bethard) VUNDET (2-2)
Udinese – Fiorentina: Fiorentina (2,15 LeoVegas*) TABT (1-1)
AS Roma – AC Milan: AC Milan (3,4 bet365*) TABT (1-1)

Løse spiltanker
Antal & indsats: 3
Netto-overskud: -2,5
Tilbagebetalingsprocent: 16 %

Napoli – Sampdoria: Sampdoria +1.5 (1,92 Unibet*) TABT (3-0)
Juventus – Parma: Under 3.0 mål (1,88 Bethard) TABT (3-3)
Genoa – Sassuolo: 2.25 mål (1,88 Bethard) HALVT TAB (1-1)

Samlet:

Tip
Antal & indsats: 8
Netto-overskud: 0,54
Tilbagebetalingsprocent: 106 %

Roma – Torino: Torino +0.75 (2,06 Bethard) HALVT TAB (3-2)
Genoa – AC Milan: Under 2,5 mål (1,85 Unibet*) VUNDET (0-2)
Fiorentina – Sampdoria: Sampdoria +0.75 (1,84 Bethard) VUNDET (3-3)

Atalanta – Roma: Atalanta -0.25 (1,95 Bethard) HALV TAB (3-3)
Lazio – Juventus: Begge hold scorer (1,89 Unibet*) VUNDET (1-2)

Empoli – Chievo: Chievo +0.5 (1,96 Bethard) VUNDET (2-2)
Udinese – Fiorentina: Fiorentina (2,15 LeoVegas*) TABT (1-1)
AS Roma – AC Milan: AC Milan (3,4 bet365*) TABT (1-1)

Løse spiltanker
Antal & indsats: 9
Netto-overskud: 0,91
Tilbagebetalingsprocent: 110 %

Udinese – Parma: Parma +0.5 (1,86 Bethard) VUNDET (1-2)
Cagliari – Empoli: X (3,5 Betfair Sportsbook*) VUNDET (2-2)

Chievo – Fiorentina: Fiorentina (1,95 Bethard) VUNDET (3-4)
Torino – Inter: Torino +0.25 (2,1 bet365*) VUNDET (1-0)
Empoli – Genoa: Under 2,5 mål (2,00 Unibet*) TABT (1-3)
Empoli – Genoa: X (3,6 NordicBet*) TABT (1-3)

Napoli – Sampdoria: Sampdoria +1.5 (1,92 Unibet*) TABT (3-0)
Juventus – Parma: Under 3.0 mål (1,88 Bethard) TABT (3-3)
Genoa – Sassuolo: 2.25 mål (1,88 Bethard) HALVT TAB (1-1)