Ubesejrede Leverkusen er den store succeshistorie i denne sæson og skal forsvare deres førsteplads i lørdagens topkamp, når mægtige Bayern München besøger BayArena i Leverkusen. Læs optakt til Leverkusen - Bayern München her.

Se odds på Leverkusen - Bayern hos Bet365

Der er kommet stor fokus på Leverkusen og særligt træner Xabi Alonso, der har gang i en fantastisk sæson. Efter de første 20 spillerunder i Bundesliga 23/24 har Leverkusen fået opbygget et forspring på 2 point ned til forfølgerne Bayern München på andenpladsen.

Odds på Leverkusen - Bayern München

Der er kampstart på BayArena lørdag den 10. februar kl. 18.30.

Bayer Leverkusen - Bayern München

Se mere info og stats i vores MatchCenter.

Bundesliga stilling efter 20. spillerunde

1. Bayer Leverkusen: 16-4-0 (52:14) 52 point
2. Bayern München: 16-2-2 (59:19) 50 point

Bayern München er fortsat guldfavoritter

Leverkusen har endnu ikke prøvet at vinde Bundesligaen, men de har været tæt på flere gange med fem andenpladser. Skal de virkelig nøjes med sølv igen i denne sæson?

Bayern München har vundet 11 mesterskaber i træk og bookmakerne har også mest fidus til at Bayern München snupper guldet i denne sæson.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Bayern München 1,57
Bayer Leverkusen 2,38

Foto:  INA FASSBENDER / AFP

Spilforslag til Leverkusen - Bayern München

Bayern München har leveret stærke præstationer i Champions League, hvor de i sikker stil vandt deres gruppe foran FC København. Bayern München skal møde Lazio i Rom i den første ottendedelsfinale den 14. februar.

Godt nok er Bayern München meget rutinerede, men den kommende Champions League-midtugekamp kan måske tage lidt fokus hos Bayern-spillerne og give Leverkusen en fordel i lørdagens brag.

Begge hold Scorer til odds 1,55 hos Unibet*

Vi kan få en fodboldfest mellem disse to velspillende mandskaber. Leverkusen hentede 2-2 på Allianz Arena tidligere på sæsonen og det kan igen blive en tæt kamp, hvor begge hold vil gå efter sejren og vise deres offensive kvaliteter.

Leverkusen er stærke på hjemmebane, hvor de har scoret 29 mål i deres 10 hjemmekampe. Bayern kommer med målkongen Harry Kane, der har ramt netmaskerne 24 gange i de 20 spillerunder i Bundesligaen.

Se flere spilforslag fra vores ekspertpanel.

Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Livestream Leverkusen - Bayern München hos Bet365

Du kan følge topkampen i Bundesligaen med direkte stream hos bookmakeren Bet365.

For at du kan livestreame Leverkusen - Bayern München gratis hos Bet365 skal du blot have en konto hos den britiske bookmaker. Hvis du ikke allerede har en spillekonto, er det heldigvis gratis og problemfrit at oprette sig.

Du klikker bare på ind på Bet365s hjemmeside og følger herefter de simple instrukser for oprettelse. Det tager under fem minutter og så er du klar til at se Bundesliga-opgøret med direkte stream.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus. 

Find livestream til Leverkusen - Bayern München

Du finder det direkte livestream ved at trykke dig ind på kampen i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Tyskland" --> "Leverkusen - Bayern München". 

Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang lørdag klokken 18.30.

Livestream Leverkusen - Bayern München gratis hos Unibet

Du har også mulighed for at livestreame alle Bundesliga-kampe gratis hos Unibet. 

Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker ind på Unibets hjemmeside og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Når du har oprettet dig hos Unibet, skal du foretage en indbetaling for at kunne se kampene gratis.

Hos Unibet er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Du behøver ikke bette på kampene og Unibet tager ikke penge for deres livestream. 

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvornår spiller Leverkusen - Bayern München?
Bundesligaens førerhold Leverkusen tager imod forfølgerne Bayern München på BayArena lørdag den 10. februar klokken 18.30.

🔎 Hvor kan jeg se Leverkusen - Bayern München?
Du kan livestream Leverkusen - Bayern München gratis hos bookmakerne Bet365 og Unibet.