Der er hård konkurrence på det danske spillemarked, og de danske bookmakere Bet25 og Onsidebetting præsenterede begge store underskud i deres seneste årsregnskaber.

Der er kommet ny fokus på det danske spillemarked efter Danske Spil har valgt at lukke ned for Youbet og dermed blev seneste spiludbyder i rækken, der har valgt at trække sig fra det danske marked.

Tidligere har bookmakere som Betsafe, Jetbull, Stanleybet og Bethard forladt Danmark efter kritik af spillelovgivningen og især afgiftstigningen, der blev indført den 1. januar 2021.

Efter Youbet har forladt scenen, så har vi blot Danske Spil, Onsidebetting og Bet25 tilbage blandt de danske oddsudbydere.

Man må erkende, at det kan være svært at skabe overskud. Det kræver tålmodighed og massive investeringer at få fodfæste på det danske marked.

Med TDC i ryggen kunne Bet25 åbne dørene tilbage i 2014, men de har indtil videre leveret underskud i hvert regnskabsår.

Der var ellers optimisme omkring deres satsning på den store Franzi-kampagne med Peter Frödin, men seneste årsregnskab fra 25Syv A/S, der står bag Bet25, viser et underskud på 30,7 millioner kr efter et underskud på 36,7 millioner kroner året før.

Det betyder, at der nu er oparbejdet en negativ egenkapital på 150 millioner kroner hos 25Syv. 

Spilfirmaet 25syv står bag siderne Bet25, Rød25, Derby25 og CasinoGO og har hovedsæde i Aarhus.

Regnskabet fra 25Syv kan læses i sin fulde form her.

Onsidebetting: Vi får også underskud i 2021

Den danske bookmaker Onsidebetting er stadig ny i klassen og åbnede i 2019.

Modsat andre spiludbydere, så har Onsidebetting valgt ikke at satse på massive reklamekampagner, men der er bestemt store ambitioner om at etablere sig på det landbaserede marked og åbne Onsidebetting-butikker.  

I deres 2020-årsregnskab præsenterede Onsidebetting et underskud på 9,6 millioner kroner efter et underskud på 2,4 millioner kroner i 2019.

Det lykkedes også Onsidebetting at indgå en aftale om at blive bettingpartner for Superligaen, hvilket dog førte til kritik fra NENT Group, der påpeger, at Onsidebetting har lukreret deres brand på fodboldprogrammet Onside, der er produceret af NENT Group.

Onsidebetting oplyser i deres årsregnskab at de grundet de planlagte investeringer, også forventer at være underskudsgivende i 2021.

Regnskabet fra Onsidebetting kan læses i sin fulde form her.