Der bliver brugt penge som aldrig før blandt Premier League-klubberne, men det er ikke altid at klubberne rammer plet med deres indkøb på transfermarkedet. Vi har samlet de største flops i Premier League og du kan her se vores Top 10 liste. 

Blandt de største transfers indenfor de seneste sæsoner finder vi Richarlison i Tottenham, Mykhailo Mydryk og Kai Havertz i Chelsea samt Darwin Núñez i Liverpool. Fælles for disse spillere er at de endnu ikke for alvor har formået at sætte deres aftryk på Premier League.

Der er også blevet investeret flittigt hos Manchester United, hvor vi endnu mangler at se Antony, Jadon Sancho og Mason Mount slå igennem på Old Trafford.

Ingen af disse unge spillere er dog med på vores Top 10 over de største flops i Premier League. Der er vurderet udfra salgspris, forventninger og præstationer.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 kr.

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Fokus på Danmark
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Cristiano Ronaldo levede ikke op til fansenes forventninger i Manchester United-comeback. Foto: LINDSEY PARNABY / AFP

Nr. 10: Didier Ndong til Sunderland - 15,75 mio euro

Man kunne følge Sunderland i Netflix-serien Sunderland 'Til I Die, hvor vi følger klubbens tur ned gennem rækkerne til League One.

Men da Sunderland i sommeren 2016 sikrede sig den gabonesiske midtbanespiller Didier Ndong fra Lorient, troede den engelske klub, at de havde fået fat på et af de mest lovende midtbanetalenter.

Didier Ndong blev klubbens dyreste spillerkøb nogensinde, da transfersummen lød på 15,75 millioner euro, svarende til 117 mio kr. Med Ndong på holdkortet skulle Sunderland udfordre de øvrige Premier League-mandskaber.

I alt nåede Didier Ndong at spille 31 kampe i Premier League-sæsonen 2016/2017 for David Moyes' mandskab, men Sunderland havde det voldsomt svært og endte på sidstepladsen.

Så Sunderland måtte tage turen ned til Championship, men heller ikke her slog Ndong til og i vinterens transfervindue blev Ndong sendt videre.

Den 31. januar tabte Sunderland med 0-4 til Cardiff og Ndong fik rødt kort i kampen. Det blev sidste aktion i Sunderland-trøjen for Ndong, da straks efter blev udlejet til Watford. Her blev det dog ikke til spilletid og så gik turen til franske Guingamp. 

Den 12. august 2023 skiftede den nu 29årige Didier Ndong sig til den saudiarabiske klub Al-Riyadh på en fri transfer.

Nr. 9: Wesley Fofana til Chelsea - 93 mio euro

Den franske midterforsvarer Wesley Fofana skulle stabilisere forsvarskæden hos Chelsea, der havde mistet danske Andreas Christensen og Antonio Rüdiger.

Det lykkedes Leicester at få forhandlet sig til en overgangssum på svimlende 93 millioner euro, svarende til godt 700 millioner kroner. Så Wesley Fofana kuneni august 2022 skrive under på en 7 årig kontrakt med Chelsea og med en ugeløn på £200,000 blev han kørt i stilling som den nye forsvarschef til at styre defensiven.

Flere skadespauser har betydet, at Fofana end nu ikke har fået fodfæste på Chelsea´s mandskab og han er en løntung reserve at have siddende på den overfyldte Chelsea-bænk.

Den 22-årige Wesley Fofana har indtil videre spillet 15 Premier League-kampe for Chelsea og en slem knæskade ser ud til at holde den uheldige Fofana ude resten af 2023/2024-sæsonen.

Nr. 8: Harry Maguire til Manchester United - 93 mio euro

Harry Maguire er gået fra at være verdens dyreste forsvarsspiller og anfører for Manchester United til bænkevarmer.

Manchester United har haft svært ved at finde det rette makkerpar i midterforsvaret, men med rekordkøbet af Harry Maguire fra Leicester i juli 2019 håbede Manchester United-fansene på stabilitet i forsvarskæden.

Liverpools Virgil van Dijk havde den tidligere transferrekord for en forsvarsspiller, så forventningerne var enorme til Harry Maguire.

Men personlige fejl og uheldige aktioner har betydet, at Manchester Uniteds nye træner, Erik ten Hag, var tæt på at sælge Harry Maguire til West Ham op til 2023/2024-sæsonen.

Men parterne kunne ikke blive enige og Maguire må nu tage plads blandt reserverne hos Manchester United.

Besøg Mr Green

1.000 kr. Live Cashbet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene - også live
Overskuelig hjemmeside
Høj tbp på små markeder
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Indsæt og spil mellem 75 og 1.000 kroner. Få et live cash bet , der matcher værdien af dit første væddemål, når dette er afgjort.

Yderligere vilkår Indbetalingen skal gennemspilles en gang på sportsbook med minimum 2,00 som odds, før du modtager dit live cashbet. Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Nr. 7: Paul Pogba til Manchester United - 108 mio. euro

Manchester United slog transferrekorden, da de op til 2016/2017 hentede Paul Pogba i Juventus for svimlende 108 millioner euro. Nu skulle manager José Mourinho bygge et nyt storhold op omkring den franske superstjerne.

Ustabile præstationer og en række skandaler udenfor kridtstregerne betød, at Paul Pogba ikke opnåede succes i Premier League. Det mest overraskende er nok, at Paul Pogba fik hele 6 sæsoner for Manchester United, da han kun i korte glimt viste topniveauet.

Først op til 2022/2023 sæsonen valgte Manchester United at skille sig af med Pogba, der blev sendt retur til Juventus på en fri transfer.

I Juventus er den nu 30-årige Pogba dog rendt ind i både skader og doping-problemer.

Nr. 6: Andy Carroll til Liverpool - 40 mio. euro

Med salget af Fernando Torres havde Liverpool pludselig fået chancen for at slå sig løs på transfermarkedet. De færreste havde nok forestillet sig, at Andy Carroll skulle blive blandt de dyreste spillere i verden og endda slå transferrekorden for en engelsk spiller. 

Men Liverpool valgte at sende 40 millioner euro til Newcastle for at få fat på Andy Caroll.

Liverpool havde netop hentet en ung Luis Suárez i hollandske Ajax for 26 millioner euro og med indkøb af Andy Carroll satsede Liverpool på at have den helt rigtige makker til den uruguayanske striker.

Andy Carroll fandt vej til netmaskerne 6 gange i 44 kampe for Liverpool, hvorefter han blev sendt videre til West Ham, men også her uden den store succes.

Nr. 5: Fernando Torres til Chelsea - 58 mio. euro

Der er naturligvis også plads til Fernando Torres på denne liste.

Med den russiske ejer Roman Abramovich blev der skruet voldsomt op for ambitionerne hos Chelsea, og Premier League-rekorden blev slået, da London-klubben hentede Fernando Torres i Liverpool i vinterens transfervindue i 2011.

Med et prisskilt på 58 millioner euro blev Fernando Torres den dyreste spiller nogensinde i Premier League. Så der var enorme forventninger til den spanske landsholdsangriber, der dog aldrig blev en succes på Stamford Bridge.

I de kommende fire sæsoner kæmpede Fernando Torres for at finde vej til netmaskerne, men det blev til flere afbrændere end pletskud, og Torres scorede blot 20 mål i 110 Premier League-kampe for Chelsea.

Nr. 4: Kalvin Phillips til Manchester City - 52 mio. euro

Der er hård kamp om pladserne hos stjernebesatte Manchester City, men det er indtil videre ikke blevet mange minutter på grønsværen for engelske midtbanespiller Kalvin Phillips.

Kalvin Phillips etablerede sig ellers som fast mand på det engelske landshold og imponerede ved EM2021 som makker til Declan Rice.

Phillips kom også med i VM2022-truppen og var blandt profilerne hos Leeds United under manager Marcelo Bielsa, som har et tæt venskab med Pep Guardiola.

I juli 2022 skrev Kalvin Phillips under på en lukrativ 6-årig kontrakt med Manchester City, der måtte betalte 52 millioner euro, hvilket svarer til 335 millioner kroner 

Mens Manchester City vandt the Treble, så måtte Kalvin Phillips følge festen fra bænken som back-up til Rodri. Det blev kun til to optrædener i startopstillingen i Premier League 2022/2023 for Phillips, der også har døjet med skader.

Nr 3: Alexis Sanchez til Manchester United 

Efter stor succes hos først Barcelona og derefter Arsenal gik turen til Manchester United for chilenske Alexis Sanchez.

Det blev til 80 mål i 166 kampe for Arsenal, men Alexis Sanchez ramte ikke niveau i sidste sæson for the Gunners og Sanchez sluttede 2017/18-sæsonen med blot 7 mål.

Så Arsenal tog imod midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan fra Manchester United i en byttehandel, hvor Sanchez fik et sign-on fee på 7,75 millioner euro og en rekordhøj ugeløn på £350,000.

Alexis Sanchez scorede 5 mål i 32 Premier League-kampe for Manchester United og skiftede op til 2019/2020-sæsonen til italienske Inter.

Besøg Bwin

100% op til 1000 Kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort spiludbud
Fremragende livebetting
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Bonus udbetales som et risikofrit spil, og det risikofrie spil udbetales som et freebet, såfremt du taber på det risikofrie spil. Der er intet omsætningskrav ved eventuel gevinst på freebettet eller det risikofrie spil.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye kunder. Kunder, som har haft en Bwin-konto oprettet tidligere end 1/1-2012, betragtes som nye kunder. Bonussen gives i henhold til din første indbetaling, efter du har oprettet en konto.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Nr. 2: Romelu Lukaku til Chelsea - 113 mio. euro

Efter et turbulent ophold hos Manchester United fandt den belgiske klubnomade Romelu Lukaku endelig målformen i den italienske Serie A hos Inter. Det blev til 24 ligamål fra en storspillende Lukaku i den succesfulde 2020/21-sæsonen, hvor Inter vandt mesterskabet.

De mange scoringer fik den tyske managerThomas Tuchel til at smide  betalt £97 millioner af Internazionale efter at have scoret 47 ligamål og vundet Serie A-titlen. Lukaku har desværre aldrig virket som den angriber, Chelsea kræver for at konkurrere med Manchester City og Liverpool.

Han har startet 16 ligakampe og er kommet fra bænken 10 gange, hvilket indikerer hans betydning på holdet. Lukaku har spillet 13 pokalkampe, hvilket gør ham til en backup-angriber i et hold, der mangler en produktiv angriber – Mason Mount fører ligaen med 11 mål, tre flere end Lukaku. Hvis Lukaku forbliver, bliver han eller Chelsea nødt til at tilpasse sig, ellers kan angriberen få endnu en forglemmelig periode i England.

Romelu Lukaku har scoret 77 mål i 110 landskampe for Belgien. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Nr. 1: Ángel Di María til Manchester United - 70 mio. euro

Vi slutter vores liste af med endnu et Manchester United-flop.

Det er umuligt at komme udenom argentinske Ángel Di María, der slet ikke fik spillet til at fungere under manager Louis van Gaal.

Den 24. maj 2014 blev Ángel Di María kåret til Man of the Match i Champions League-finalen på Estádio da Luz, hvor den elegante fløjspiller havde været med til at føre Real Madrid til sejr mod lokalrivalerne Atletico Madrid.

Di María blev den dyreste spiller i Premier League med en transfersum på 70 millioner euro og argentineren fik den legendariske trøje nr. 7. Men det skulle vise sig at være svært at finde sig til rette hos Manchester United, hvor den hollandske manager Louis van Gaal kæmpede med at få den optimale position for Ángel Di María.

Det blev kun til en enkelt sæson i United for Di María, og det blev blot til 3 mål i de 27 Premier League-kampe.

Den 24. maj 2015 sluttede Manchester United en skuffende sæson af med at spille 0-0 mod Hull og det blev sidste Premier League-optræden for Di María, der valgte at tage videre til franske PSG.

Foto: MARTIN BUREAU / AFP

Besøg ComeOn
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvad er den største transfer i Premier League?
Storsatsende Chelsea har rekorden for det højeste transferbeløb, da de gav 121 mio. euro for at hente den argentinske midtbanestjerne Enzo Fernández fra Benfica i sommeren 2023.

🔎 Hvilken engelsk spiller er den dyreste nogensinde?
Arsenal hentede West Hams Declan Rice for 105 millioner pund – svarende til omkring 912 millioner danske kroner i juli 2023 og dermed blev han den dyrest britiske fodboldspiller i historien.