Rutinerede Real Madrid tager endnu en sejr over Bayern München og Roma sætter gang i endnu en målfest mod Liverpool. Sådan lyder vurderingen fra fodboldekspert Frank Pilantra, der giver spiltips og odds-overblik til returkampene i Champions League-semifinalerne.

Hvilke to hold skal vi mon sende videre til Champions League-finalen i Kiev? Skal vi forberede os på en finale mellem Real Madrid og Liverpool, eller kan Bayern München eller Roma overraske i returkampene?

Vi er nået til de afgørende slutspilsbrag i den mest underholdende udgave af Champions League-turneringen nogensinde.

Med fantastisk stemning på lægterne og stjernespillere som Cristiano Ronaldo og Mohammed Salah i hopla bliver Champions League-holdene ved med at henrykke med fantastiske kampe med masser af mål, dramatik og spænding.

Se vores Champions league optakt og læs eksperternes vurderinger

Roma - Liverpool: Heavy Metal på Stadio Olimpico

Med Liverpool-manager Jürgen Klopp som energisk dirigent på sidelinjen havde vi forventning om, at det ville gå stærkt, og det var med at spænde sig godt fast for at følge med, når Liverpool-stjernerne blæste til angreb i deres heavy metal-spillestil med pedalen i bund fra første fløjt.
Men de færreste havde nok fantasi til at forestille sig, at Liverpool ville køre fuldstændig over Roma og vinde med 5-2 på Anfield efter opvisning af Mohammed Salah.

Og så kunne Klopp endda tillade sig at være skuffet efter kampen, da Liverpool havde romerne helt ude i tovene og var foran med 5-0, indtil Edin Dzeko med stort fighterhjerte fik passeret Karius i Liverpool-buret.

Dette Roma-hold kan skabe mirakler. Det viste de mod Barcelona, og Roma er ikke slået ud endnu; det kræver ganske vist en sejr på 3 mål, hvis de vil i finalen.

Roma - Liverpool 1 til odds 2,63 hos Betfair Sportsbook

Liverpool har hele tre måls forspring, og dermed er det op til Roma at tage initiativet og sætte dagsordenen. Hjemmebanefordelen og opbakningen fra fansene kan bære Roma-spillerne frem mod et Liverpool-forsvar, der ikke altid er overbevisende.
Læs ekspertanalyse fra Torben N. Sørensen her.

Det ville ligne Jürgen Klopp meget dårligt, hvis han kommer med en mission om blot at undgå at tabe med 3 mål. Liverpool er stærkeste i offensiven, så Klopp vil nok igen piske tropperne frem over stepperne.

Det bliver dog uden de skadede Alex Oxlade-Chamberlain og Adam Lallana, mens der nu også er tvivl, om Sadio Mané når at blive klar.

Onsdag den 2. maj 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Roma Uafgjort Liverpool
2,63 4,10 2,60
Betfair Sportsbook
888sport Danske Spil
Over 2,5 mål 1,43
Betsafe
Under 2,5 mål 3,20 Betfair Sportsbook

Går videre til finalen:

Bedste odds Bookmaker
Liverpool 1,05 Unibet
Roma 9,95 Betsafe
Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til Champions League-kampene.

Real Mandrid - Bayern München: Ronaldo-show på Santiago Bernabeu

Det ligner endnu plads i CL-finalen for sejrsvante Real Madrid, der står med et fantastisk udgangspunkt efter den livlige første kamp i München.

Hvis det ikke lige varm fordi måltavlen viste 2-1 sejr til Real Madrid, så kunne Bayern München faktisk kan tage en masse positive ting med fra første opgør. De fik skabt en del målchancer med en veloplagt Franck Ribery, men skarpheden svigtede, og hverken Thomas Müller eller Robert Lewandowski ramte dagen.

Real Madrid - Bayern München 1 til odds 2,23 hos Nordicbet

Bayern er ramt på trupbredden, og træner Jupp Heynckes skal have fundet den rette taktik og  erstatninger for vigtige profiler som Boateng, Vidal, Alaba, Neuer og Robben. Her er reserverne ikke på samme niveau, og det kan koste overfor velsmurte Real Madrid.

Det kan også blive afgørende, at Zidane har mere at skyde med fra bænken. Udover den evigt målsøgende Cristiano Ronaldo, så er Real Madrid også giftige i kontrafasen, når Bayern-spillerne vover sig frem i deres jagt på sensationen.

Men de snu Real Madrid-spillere slog til, når Bayern München lavede fejl i opspillet, og der er generelt mere kvalitet over hele linjen hos Real Madrid.

Og så kunne Real Madrid-træner Zinedine Zidane smide en joker på banen, da Marco Asensio kom ind og gjorde en forskel i et opgør, hvor Cristiano Ronaldo for en gang skyld ikke kom på måltavlen.

Uafgjort eller endda et 0-1 nederlag vil være nok til at sende Real Madrid i finalen, så presset er på Bayern München, der nu skal ud og jagte triumfen for at komme i finalen for første gang siden 12/13-sæsonen.

Tirsdag den 1. maj 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Hold da opdateret på de seneste champions league nyheder - Læs artikler

Real Madrid Uafgjort Bayern München
2,23 4,10 3,10
NordicBet
Betfair Sportsbook
Bet365
Over 2,5 mål 1,40
NordicBet
Under 2,5 mål 3,10
Bet365

Går videre til finalen:

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 1,27 NordicBet
Bayern München 4,05
888sport

Champions League: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 2,10 Bet365
Liverpool 2,50 888sport
Bayern München 7,25
Danske Spil
Roma 36,00 Betsafe