Kampagnehistorie: Der resterer kun fire hold i Champions League, der er nået til semifinalerne. I det første opgør tager Bayern München imod de seneste to års mestre fra Real Madrid, mens Liverpool med årets spiller i Premier League, Mohamad Salah, tager imod egypterens tidligere klub AS Roma. Den italienske klub viste, at intet er afgjort før sidste slutfløjt, da hovedstadsklubben overvandt et 4-1 nederlag i Barcelona, da de hjemme vandt med 3-0. Mon de kan overraske mod Liverpool? Bookmakerne er som sædvanligt ude med flere tilbud og bonusser til Champions League, og BetXpert har samlet de bedste her. 

Læs champions league optakt her

Champions League-semifinaler: Tilbud og bonusser

Nordicbet: Forudsig og vind risikofrie spil på 150 kr.

 • Svar på de to spørgsmål, indsæt din Nordicbet-mail og indsend dit svar inden kampstart. Det er kun tilladt at svare én gang på hvert spørgsmål

 • Gætter du rigtigt på ét spørgsmål, modtager du et risikofrit spil på 150 kr. til torsdagens Europa League-kampe. Gætter du to rigtige, modtager to risikofrie spil.
 • De risikofrie spil krediteres din konto torsdag efter klokken 16.00, og kan bruges både prematch og live til Europa League-kampene samme dag. 
 •  Gevinsten (ikke indskuddet) fra det risikofrie spil skal omsættes tre gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage. Taber du det risikofrie spil, får du indsatsen retur
Gæt og vind risikofrie spil her » 

888sport: Vind en Iphone X på Championshjulet + velkomstbonus + dobbelt op på gevinst (nye kunder)

 • Indbetal og spil for mindst 70 kroner på Champions League i dit første væddemål. Herefter får du en chance på Championshjulet, hvor du er garanteret en præmie. Der er blandt andet Iphone X og freebets blandt præmierne. 

 • Det kvalificerende væddemål skal mindst være til odds 1,50, og det kan være på live og prematch. Annullerede væddemål og væddemål, der lukkes med cashout, tæller IKKE med. Når du har placeret væddemålet, modtager du inden for 24 timer en mail med et link til Championshjulet, der er gyldigt i syv dage.
 • Brug koden 100BONUS ved oprettelse, og så modtager du også en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner på din første indbetaling. Der er et gennemspilskrav på 10 gange til mindst odds 1,5 på velkomstbonussen.
 • Vinder du på dit væddemål, får du din gevinst doblet op som en del af "dobbelt op på Champions League"-kampagnen. Det gælder for det første væddemål på Champions League på op til 100 kroner i indskud til mindst odds 1,50. Indskud og gevinst udbetales til din 888sport-konto som kontanter, mens nettogevinsten fordobles og udbetales som et freebet.
Hent en tur på Championshjulet, velkomstbonus og dobbelt op på din gevinst her »

  

Betfair Sportsbook: Spil for 200 kr. tirsdag og få gratis 100 kr. spil onsdag

 • Spil for mindst 200 kr. på et hvilket som helst Champions League-marked i Betfairs Sportsbook tirsdag den 24. april.

 • Det kvalificerende spil skal være et enkeltvalgt til mindst odds 1,50 og både live og prematch gælder. Væddemål, der annulleres eller udsættes, vil ikke være gældende til kampagnen. 
 • Senest 12 timer efter afgørelsen af dit kvalificerende væddemål modtager du et spil til Betfair Sportsbook til en værdi af 100 kr., som kan bruges på et hvilket som helst fodboldmarked onsdag den 25. april
Spil for 200 kr. og hent dit 100 kr. gratis spil her »

Betfair Sportsbook: Odds 9 på Liverpool-sejr over Roma (nye kunder)

 • VIGTIGT: Brug promokoden ZFBJ1M ved oprettelse.

 • Spil på at Liverpool vinder over AS Roma i den første semifinale til det forhøjede odds via Sportsbook (før kampstart). 
 • Hvis du vinder på dit spil, udbetales din indsats kontant til din hovedkonto. Herefter modtager du gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer kampens afgørelse.
 • Den maksimale kvalificerende indsat er 50 kr.
 • Bonussen er gyldig i 90 dage og skal gennemspilles en gang til mindst odds 1,50. Kun spil placeret i Sportsbook tæller med i omsætningskravet. 
Hent odds 9 på at Liverpool vinder over AS Roma her »

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddene.

Vi tilføjer løbende bonusser og kampagner, når vi opdager dem. Gør os endelig opmærksom på dem. 

Gå ikke glip af Champions league kampene - Se kampprogram