Det ligner et tæt brag på Allianz Arena mellem Bayern München og Real Madrid, mens Liverpool tager initiativet mod Roma, der dog kan overraske. Sådan lyder vurderingen fra fodboldekspert Frank Pilantra, der giver spiltips og odds-overblik til første runde i Champions League-semifinalerne.

Der er virkelig fart over Champions League-feltet, hvor vi bliver forkælet af massevis af scoringer, opsigtvækkende resultater og dramaer i kvartfinalerne.

Pep Guardiolas mesterhold røg ud til Liverpool, mens Barcelona sensationelt blev elimineret af Roma.

Real Madrid var under pres og nede med 0-3 på Bernabeu mod Juventus inden Ronaldo trådte frem og sendte Real i semifinalerne med scoringen fra straffesparkspletten.

Se vores Champions league optakt og læs eksperternes vurderinger

Bayern München tager en smal sejr over Real Madrid

Et kontroversielt straffespark i slutminutterne sendte rutinerede Real Madrid i semifinalen mod Juventus, og dermed holder Zinedine Zidane og den spanske kongeklub stadig liv i drømmene om et Champions League-hattrick.

I den evige debat om Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo må man bare konstatere, at den portugisiske superstjerne besidder et usædvanligt vindergen, og gang på gang afgør Ronaldo de store kampe.

Og det var heller ikke overraskende, at Ronaldo sikkert sparkede straffesparket ind i netmaskerne trods stort pres fra de rasende Juventus-spillere.

Og der er virkelig lagt op til et par store brag i semifinalerne, hvor Bayern München jagter revanche efter Real Madrid eliminerede det tyske mandskab i de dramatiske CL-kvartfinaler sidste år.

Bayern München (-1) X til odds 4,00 hos Bet365

Hjemmestærke Bayern München bør kunne sætte sig igennem og være mest målsøgende, mens Real Madrid kommer med en mission at skabe et tæt opgør og de skal sørge for at slippe fra Allianz Arena med et acceptabelt resultat.

Det bliver svært at holde Ronaldo fra at komme på måltavlen, men det lader alligevel til, at Bayern München har flere offensive profiler til at støtte Lewandowski, mens Real Madrid ofte står og falder med Ronaldos spilhumør.

Så det ligner et jævnbyrdigt opgør, hvor Bayern München har de bedste forudsætninger for at tage en smal sejr på præcis 1 mål.

Man kan hente odds 4 hos Bet365 og Betfair Sportsbook for dette spil. 

Bayern München har endnu ikke været testet for alvor i Champions League, hvor de gik sikkert videre fra gruppespillet; sammen med PSG, og hverken Besiktas eller Sevilla har kunne presse de overlegne tyskere her i slutspillet.

Bayern München kan heller ikke bruge ligakampene til at få testet, hvor de står i forhold til topklubberne i Champions League, da der ikke er seriøse udfordringer i Bundesligaen, hvor kampene har lav sportslig værdi og oftest er spil til ét mål.

Bayern München har scoret 18 mål i deres seneste 4 ligakampe og man må sige, at der godt nok er masser af mål i støvlerne på den giftige Robert Lewandowski, mens der stadig er lidt magi tilbage i støvlerne hos veteranerne Ribery og Robben.

Onsdag den 25. april 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

Bayern München Uafgjort Real Madrid
2,07 3,75 3,75
NordicBet
Betfair Sportsbook
888sport
Over 2,5 mål 1,62
Unibet
Under 2,5 mål 2,45
Betfair Sportsbook

Går videre til finalen:

Bedste odds Bookmaker
Bayern München 2,15 Betsafe
Real Madrid 1,80 Bet365
Hold øje med vores ekspertpanel for yderligere spilforslag til Champions League-kampene.

Real Madrid går videre til finalen til odds 1,80 hos Bet365

Der kan blive spænding til sidste fløjt, men Real Madrid har så stor kvalitet over hele linjen, at marginalerne ofte lige går deres vej. Real Madrid er fortjent gjort til favoritter til at gå hele vejen til finalen, da Bayern München kan tabe det vigtige slag om midtbanen uden skadede Arturo Vidal.

Det kan også blive afgørende, at Real Madrid har fordel af hjemmebane i returopgøret. De kan dermed holde fokus på at hente et godt udgangspunkt i det første opgør og så udnytte deres dominans på Santiago Bernabeu til at hente finalebilletterne.

Liverpool går forrest, men Roma er ikke uden chancer

Kommer der mon flere overraskelser, og kan Roma igen indtage rollen som favoritdræber? De skal først og fremmest have fundet et modsvar til deres tidligere holdkammerat Mohamed Salah, når den italienske sensationsklub tager turen til Anfield.

Roma er vel næppe kommet sig over chokket efter, at de leverede miraklet mod Barcelona i kvartfinalen med den forrygende triumf på Stadio Olimpico, men der er fortsat lang vej til CL-finalen i Kiev.

For vi må ikke glemme, at Roma tabte med 4-1 i Barcelona, og nu venter et toptændt Liverpool-mandskab styret af energiske Jürgen Klopp.

Liverpool - Roma X (1 DNB) til odds 1,63 hos Nordicbet

Formstærke Liverpool med ustoppelige Salah i hople er naturligvis storfavoritter på eget græs, men de møder et Roma-mandskab, der kan overraske, og italienerne vil være jublende lykkelige for at hente et uafgjort resultat på Anfield.

Vi har tidligere set Liverpool i deres Champions League-kampagne være involveret i meget livlige kampe med flere åbne chancer til begge mandskaber - eksempelvis i gruppekampene mod spanske Sevilla, der endte 2-2 på Anfield og 3-3 i Sevilla.

Der er odds 1 ved Liverpool-sejr, mens vores indskud er tabt, hvis Roma snupper sejren.

Man får et samlet odds 1,63 ved at kombinere odds 4,55 for X (35% af indskud) med odds 1,56 for Liverpool-sejr (65% af indskud).

Værktøj til udregning

Den tyske manager vandt den taktiske match mod Manchester Citys Pep Guardiola i de underholdende kvartfinaler, som Liverpool vandt med samlet 5-1.

Fokus til dette opgør vil naturligvis være på den brandvarme Premier League-topscorer Mohammed Salah, der stortrives i Liverpool-offensiven og scorer mål på samlebånd i denne sæson. Egypteren er netop kåret til årets spiller i Premier League.

Onsdag den 11. april 2018 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu

Liverpool Uafgjort Roma
1,56 4,55 6,50
NordicBet
Betsafe Bet365
Over 2,5 mål 1,60
Betfair Sportsbook
Under 2,5 mål 2,50 Betfair Sportsbook

Går videre til finalen:

Bedste odds Bookmaker
Liverpool 1,46 Unibet
Roma 2,95 Betsafe

Bookmakerne: Real Madrid er favoritter til at vinde Champions League

Champions League 17/18: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 3,00 Betsafe
Bayern München 3,30 Unibet
Liverpool 3,35 Bwin
Roma 10,00 Bet365