Kampagnehistorie: Det er blevet tid til returopgørene i dette års semifinaler i Champions League. Liverpool udspillede AS Roma og kom foran 5-0, men da Salah blev udskiftet, reducerede det italienske storhold to gange til slutstillingen 5-2. Gentager de resultatet mod Barcelona med 3-0, bliver det et italiensk hold i i finalen, men Liverpool er dog massive favoritter til at kvalificere sig. Real Madrid overraskede på udebane med en 2-1-sejr over Bayern München, selvom Ronaldo ikke at havde et eneste skud indenfor målrammen. Kan den spanske kongeklub vinde det eftertragtede trofæ for tredje år træk? Bookmakerne er som sædvanligt ude med flere bonusser og tilbud til Champions League, og vi har samlet de bedste her.  

Læs champions league optakt her

CL-semifinale returopgør: Tilbud og bonusser

Nordicbet: Forudsig og vind risikofrie spil på 150 kr.

 • Svar på de to spørgsmål, indsæt din Nordicbet-mail og indsend dit svar inden kampstart. Det er kun tilladt at svare én gang på hvert spørgsmål

 • Gætter du rigtigt på ét spørgsmål, modtager du et risikofrit spil på 150 kr. til torsdagens Europa League-kampe. Gætter du to rigtige, modtager to risikofrie spil.
 • De risikofrie spil krediteres din konto torsdag efter klokken 16.00, og kan bruges både prematch og live til Europa League-kampene samme dag. 
 • Gevinsten (ikke indskuddet) fra det risikofrie spil skal omsættes tre gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage. Taber du det risikofrie spil, får du indsatsen retur
Gæt og vind risikofrie spil her » 

  

Betsafe: Spil for 100 kr. på CL eller EL og modtag et livebet på 100 kr. til fodbold

 • Spil for mindst 100 kr. prematch på Champions League eller Europa League til mindst odds 1,50.

 • Efter placering af det kvalificerende væddemål, vil du modtage et livebet på 100 kr., der kan bruges på fodbold, og som udløber den 3. maj kl. 23.59. 
 • Vinder du på dit livebet, vil du få nettogevinsten udbetalt (ikke indsatsen), som skal omsættes 3 gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage. Tilbuddet udløber den 3. maj kl. 23.59
Spil for 100 kr. og hent dit 100 kr. livebet her »

888sport: Vind en Iphone X på Championshjulet + velkomstbonus + dobbelt op på gevinst (nye kunder)

 • Indbetal og spil for mindst 70 kroner på Champions League i dit første væddemål. Herefter får du en chance på Championshjulet, hvor du er garanteret en præmie. Der er blandt andet Iphone X og freebets blandt præmierne. 

 • Det kvalificerende væddemål skal mindst være til odds 1,50, og det kan være på live og prematch. Annullerede væddemål og væddemål, der lukkes med cashout, tæller IKKE med. Når du har placeret væddemålet, modtager du inden for 24 timer en mail med et link til Championshjulet, der er gyldigt i syv dage.
 • Brug koden 100BONUS ved oprettelse, og så modtager du også en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 kroner på din første indbetaling. Der er et gennemspilskrav på 10 gange til mindst odds 1,5 på velkomstbonussen.
 • Vinder du på dit væddemål, får du din gevinst doblet op som en del af "dobbelt op på Champions League"-kampagnen. Det gælder for det første væddemål på Champions League på op til 100 kroner i indskud til mindst odds 1,50. Indskud og gevinst udbetales til din 888sport-konto som kontanter, mens nettogevinsten fordobles og udbetales som et freebet.
Hent en tur på Championshjulet, velkomstbonus og dobbelt op på din gevinst her »

  

Betfair Sportsbook: Spil for 200 kr. tirsdag og få gratis 100 kr. spil onsdag

 • Spil for mindst 200 kr. på et hvilket som helst Champions League-marked i Betfairs Sportsbook tirsdag den 1. maj.

 • Det kvalificerende spil skal være et enkeltvalgt til mindst odds 1,50 og både live og prematch gælder. Væddemål, der annulleres eller udsættes, vil ikke være gældende til kampagnen. 
 • Senest 12 timer efter afgørelsen af dit kvalificerende væddemål modtager du et spil til Betfair Sportsbook til en værdi af 100 kr., som kan bruges på et hvilket som helst fodboldmarked onsdag den 2. maj.
Spil for 200 kr. og hent dit 100 kr. gratis spil her »

Betfair Sportsbook: Odds 7 på Real Madrid til at gå videre mod Bayern München (nye kunder)

 • VIGTIGT: Brug promokoden ZFBJ1R ved oprettelse.

 • Spil på at Real Madrid går videre mod Bayern München til finalen i returopgøret på "går videre"-markedet til det forhøjede odds via Sportsbook (før kampstart). 
 • Hvis du vinder på dit spil, udbetales din indsats kontant til din hovedkonto. Herefter modtager du gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer kampens afgørelse.
 • Den maksimale kvalificerende indsat er 50 kr.
 • Bonussen er gyldig i 90 dage og skal gennemspilles en gang til mindst odds 1,50. Kun spil placeret i Sportsbook tæller med i omsætningskravet. 
Hent odds 7 på at Real Madrid går videre mod Bayern München her »

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddene.

Vi tilføjer løbende bonusser og kampagner, når vi opdager dem. Gør os endelig opmærksom på dem. 

Gå ikke glip af champions league - Se kampropgram