Det er tid til anden runde af gruppespillet i Champions League, hvor flere hold skal revanchere store nederlag i første runde. BetXpert har samlet bookmakernes bedste tilbud til anden runde i gruppespillet. 

For to uger siden blev denne sæsons Champions League sparket i gang, og det var med flere storhold i hopla. 6-0 sejr til Chelsea, 5-0 sejr til Paris SG, 3-0 sejr til Barcelona over Juventus, 4-0 sejr til Manchester City og 3-0 sejr til Real Madrid var blandt sejrscifrene. 

Det ligner dog ikke, at alle ovennævnte hold vil få storsejre igen i anden runde af gruppespillet. Real Madrid har store problemer i den spanske liga, og de møder på Dortmund på udebane, der netop har vundet 6-1 i Bundesligaen. Chelsea møder på udebane Atletico Madrid, mens Paris SG hjemme tager imod de tyske mestre fra Bayern München. 


Vi har samlet bookmakernes bedste tilbud til anden runde af gruppespillet i Champions League her. 

Nordicbet*: Spil for 100 kr. og få 100 kr. gratis livespil

Nordicbet* er ude med et tilbud, der gælder for alle seks runder i gruppespillet. Her kan der i hver runde optjenes et 100 kroners livebet ved at spille for 100 kroner i hver enkelt runde. 

Sådan gør du:

 • Tilmeld dig kampagnen hos Nordicbet her.
 • Spil for mindst 100 kroner til mindst odds 1,50 på kampene i anden gruppespilsrunde i Champions League.
 • Herefter vil du modtage et 100 kroners livebet. Det kan bruges på kampene i anden runde af Champions League-gruppespillet. 
 • I forbindelse med deltagelse i kampagnen modtager man også en casinobonus på 50 kroner. 
 • Regler og vilkår gælder.

Betfair Sportsbook*: Spil for 200 kr. og få 100 kr. gratis livespil

Hvis du spiller for mindst 200 kroner på tirsdagens kampe i gruppespillet i Champions League, så kan du få et gratis livespil på 100 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst livespil-fodboldmarked om onsdagen. 

Sådan gør du:

Unibet*: Forudsig første scoringsminut i tre kampe

Bettime er navnet på Unibets Champions League-konkurrence, der finder sted under hele gruppespillet i Champions League. Her skal man gætte det første scoringsminut i tre udvalgte kampe, og i hver runde er der præmier for 100.000 kroner, mens der er 10.000 kroner på højkant til den spiller, der har den laveste minutdifference efter alle seks gruppespilsrunder. 

Sådan gør du:

 • Tilmeld dig kampagnen her.
 • Du kan kun sætte uret én gang pr. runde
 • Du skal vælge minuttet til første scoring for enten 1. eller 2. halvleg for alle 3 kampe pr. runde
 • Man kan kun sætte uret for én runde af gangen
 • Der vil være 6 runder i konkurrencen (alle gruppespilsrunderne)
 • Regler og vilkår gælder. 

Bwin*: Priceboost på udvalgte Champions League-kampe

Bwin* har lanceret priceboosts på det danske marked, hvor udvalgte væddemålet har fået forhøjet oddset. De forskelige nuværende priceboosts gælder både til Champions League, Europa League og den engelske Championship. 

Sådan gør du: 

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddene.