Efter nogle spændende brag i første runde af kvartfinalerne skal vi nu have afgjort, hvilke fire hold, der skal videre til Champions Legue-semifinalerne. Fodboldekspert Frank Pilantra ser her nærmere på oddsene og kommer med spiltips til de afgørende returkampe.

Fodboldfolket blev præsenteret for masser af underholdning i første runde af kvartfinalerne, der også bød på dramatik, flotte scoringer, overraskende resultater, og så blev der desværre også sat fokus på terrorisme, da Dortmund blev udsat for et angreb på deres spillerbus.

Det skal dog ikke have lov til at kaste en skygge over turneringen, og det lykkes forhåbentlig at få vendt opmærksomheden mod festen på lægterne og grønsværen.

Der er flere åbne spørgsmål til disse returkampe, hvor der kan blive intens fight for at booke billet til semifinalerne.

Kan Barcelona levere endnu et mirakel på Camp Nou efter deres sløve indsats i Torino? Og hvad kan Bayern München stille op mod Real Madrid?

Så stopper festen for Schmeichel og Leicester

Det var faktisk et udemærket resultat for Leicester at kunne forlade Vicente Calderon med et 0-1 nederlag. Der venter dog en meget svær opgave for de engelske mestre, der både skal frem og satse på at udligne Atlético Madrids føring, men samtidig ikke tillade at spanierne får et vigtigt udebanemål.

Leicester besejrede jo Sevilla med 2-0 hjemme i ottendedelsfinalerne, efter at de tabte første kamp. Måske manager Craig Shakespeare kan gentage samme taktik mod Atlético Madrid.

Leicester-Atlético Madrid 2 til odds 2,14 hos 888sport*

Leicester skal tage initiativet og skabe kampen, og dermed har Atlético Madrid perfekte forhold til at stå kompakt og slå til på kontra-angreb. Leicester-defensiven mangler den vigtige Robert Huth, og det kan den franske angriber Antoine Griezmann måske udnytte til at få bolden forbi Kasper Schmeichel. Formstærke Atlético Madrid kommer med overbevisende præstationer i bagagen, mens Leicester har gang i en ustabil sæson.
Læs ekspertanalyse fra Thomas Schyth her.

Leicester har fået ganske godt gang i målscoringen efter trænerfyringen af Ranieri, og hvis det lykkes at fyre op under fansene, så kan Leicester måske ryste Atlético Madrid på et fyldt King Power Stadium.

Men Atlético-træner Diego Simeone er snu og har været igennem Champions League-møllen masser af gange tidligere. Den argentinske succestræner vil nok stole på, at den massive defensiv holder styr på Vardy og hans Leicester-kammerater.

Det ligner umiddelbart en taktisk låst kamp, hvor vi ikke skal forvente masser af scoringer.

Tirsdag 18. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Leicester Uafgjort Atlético Madrid
3,75 3,40 2,14
Bwin
888sport
Betsafe
Over 2,5 mål 2,28 888sport
Under 2,5 mål 1,69
Jetbull

Real Madrid kan havne i målorgie mod jagtende Bayern

Man skal bestemt ikke afskrive Bayern München, der kan hive et par kaniner op af den tyske hat for at få vendt skuden mod Real Madrid.

Med to mål fra superstjernen Cristiano Ronaldo nappede Real Madrid en 2-1 sejr over ellers solide Bayern München, der endte med 10 mand på banen efter Javi Martínez modtog det røde kort efter en times spil.

Bayern München er tvunget i offensiven i returen, og det kan ganske blive en uforglemmelig aften, hvis Robert Lewandowski er tilbage i topform efter en skade holdte ham ude af første opgør. Men den polske bomber skal have masser af støtte fra holdkammeraterne, og det ville heller ikke gøre noget, hvis Thomas Müller får snøret målstøvlerne.

Real Madrid-Bayern München Begge hold scorer odds 1,40 hos Bet365*

Der er lagt op til en livlig affære, da Real Madrid kan satse på at udnytte de defensive fravær hos Bayern München, og samtidig kan den spanske kongeklub sende stjernerne afsted i hurtige kontra-angreb, da tyskerne er tvunget til at gå frem i offensiven.
Bayern München har en super-trup og giver ikke op før sidste fløjt, og de kan presse Real Madrid til en rask målfest, hvor begge hold folder sig ud.

Tirsdag 18. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Real Madrid
Uafgjort Bayern München
2,40 3,85 2,80
Betsafe
Unibet
Bet365
Over 2,5 mål 1,46 Unibet
Under 2,5 mål 2,80 Betsafe

Barcelona jagter endnu et mirakel

Barcelona har været helt ude og balancere på kanten, og katalanerne skal håbe på, at Lionel Messi, Luis Suárez og Neymar igen redder dem fra elimination. Taktikken fra Barca-træner Luis Enrique må være at blæse til angreb fra start for at tvinge de rutinerede Juventus-forsvarsspillere ud i nogle trættende løbedueller.

Men mon ikke Juventus-spillerne er godt forberedte og har kigget nærmere på Barcelonas knusende 6-1 sejr på Camp Nou over PSG i ottendedelsfinalerne?

En tidligt mål til Barcelona kan give gejst og tro på tingene og måske også skabe usikkerhed hos de italienske gæster.

Juventus vil nok forsøge med alle tricks at få tempoet ud af kampen, og nøglen til at bremse Barcelona lader til at være at omringe Iniesta og så ellers stå kompakt centralt tæt på eget felt, da Barcelona hverken er farlig fra distancen eller i luftspillet.

Onsdag 19. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Barcelona
Uafgjort Juventus
1,53 4,80 6,20
Jetbull
Unibet
Cashpoint
Over 2,5 mål 1,50
Unibet
Under 2,5 mål 2,70
Betsafe

Hjemmestærke Monaco skal gøre arbejdet færdigt

Dortmund fik tanket selvtillid med weekendens 3-1 sejr i Bundesligaen over Frankfurt, og de kan dermed tage til Monaco med mission om at få gang i målmaskinen og få sat Marco Reus og Pierre-Emerick Aubameyang i stilling til at skyde Monaco ud af Champions League.

Monaco hentede et fantastisk udgangspunkt med 3-2 sejren i første opgør, hvor Dortmund-spillerne nok stadig havde det frygtelige angreb på deres spillerbus med ind på grønsværen.

Med en imponerende sejrsrække på hjemmebanen og Radamel Falcao og stortalentet Kylian Mbappé i front kan Monaco gå ind til dette opgør med stor selvtillid. De har scoret 63 mål i deres 20 hjemmekampe (både Ligue 1 og CL), hvor de har hentet 17 sejre.

Monaco har været favoritdræberen i Champions League, hvilket bl.a gik ud over Tottenham i gruppespillet og Pep Guardiolas Manchester City i ottendedelsfinalerne.

Dortmund er et sprængfarligt mandskab, og Monaco-defensiven virker ikke uovervindelig, så der er udsigt til en målfest, hvor tyskerne kan håbe på, at de står tilbage med billet til semifinalerne, når røgen efter de 90 minutter har lagt sig.  

Onsdag 19. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Monaco
Uafgjort Dortmund
2,90 3,90 2,33
Bet365
Bwin
Jetbull
Over 2,5 mål 1,37 Jetbull
Under 2,5 mål 3,25 Unibet

Bookmakerne: Disse hold går videre

Atletico Madrid -Leicester: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Atletico Madrid 1,17
Bwin
Leicester 6,50 Bet365

Borussia Dortmund -Monaco: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Borussia Dortmund 3,60 NordicBet
Monaco 1,33
Unibet

Bayern München-Real Madrid: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Bayern München 4,33
Betsafe
Real Madrid 1,30 Bwin

Juventus-Barcelona: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Juventus 1,16 Bwin
Barcelona 6,35 NordicBet