Vi skal have fundet de første kvartfinalister i CL-returkampene, og vi kan få nogle offensive brag, da Barcelona og Arsenal begge skal jagte miraklet efter store klø i første opgør. Fodboldekspert Frank Pilantra kigger på, hvor vi finder værdien til midtugens storkampe.

Det er blevet alvor i Champions League, hvor vi skal sige farvel til de første play off-hold, når røgen fra disse returkampe i ottendedelsfinalerne har lagt sig. Meget af midtugens fokus vil blive rettet mod FC Barcelona og deres opgør mod Paris Saint-Germain. Skal Messi, Suarez og Neymar virkelig forlade turneringen?

Der er udsigt til en række yderst målrige kampe, men hvor finder vi mon værdien?

Arsenal med ryggen mod muren

Vi vidste det vel egentlig godt allerede ved lodtrækningen, og de færreste tror vel for alvor på, at det på noget tidspunkt skal lykkes den franske manager Arsene Wenger at føre London-klubben til succes på den store Champions League-scene.

Selvom mægtige Bayern München naturligvis har en trup spækket med verdensstjerner, så er det alligevel skuffende, at Arsenal måtte forlade Allianz Arena med et 1-5 nederlag. Der skal virkelig ske et eller andet exceptionelt for Gunners, hvis der skal bringes spænding om kvartfinale-billetterne.

Arsenal-Bayern München: Alexis Sánchez scorer til odds 2,62 hos Betfair*

Gunners-topscoreren Alexis Sánchez har scoret 17 mål og leveret 9 assist i 26 kampe og er vital for offensiven. Alexis Sánchez bør have friske ben da han fik en overraskende kort kamp mod Liverpool i weekenden. Bayern-defensiven er normalt solid, men uden forsvarsspillerne Lahm og (måske) Boateng har den vævre chilener bedre arbejdsvilkår.
Læs ekspertanalyse fra Estadisticas her

 Arsenal er tvunget til at blæse til angreb fra første fløjt, og det kan være farligt overfor et kynisk Bayern München-mandskab, der kan straffe blottelserne i defensiven.

Bayern München er gjort til favoritter, men mon ikke vi kommer til at se Arsenal tage initiativet, da tyskerne trods alt kan tage en stille dag på kontoret.

Tirsdag 7. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Arsenal Uafgjort Bayern München
3,10 3,90 2,30
Bet365
Betsafe
888sport
Over 2,5 mål 1,57 Betsafe
Under 2,5 mål 2,60
888sport

Offensive Napoli skal nedkæmpe rutinerede Real Madrid

Insigne og Napoli overraskede den spanske kongeklub og bragte sig hurtigt foran med 1-0 på Santiago Bernabéu. Men Real Madrid slog tilbage og tog en 3-1-sejr, hvilket giver dem et komfortabelt udgangspunkt, inden turen går til Italien.

Real Madrid-spillerne har stået i denne situation masser af gange, og det vil være en gedigen overraskelse, hvis de forsvarende Champions League-mestre ikke formår at kvalificere sig til kvartfinalerne.

Napoli-Real Madrid 2 til odds 2,45 hos Bet35

Napoli har svinget en del i præstationerne på de seneste og efter 1-3 nederlaget i Madrid er Napoli tvunget længere frem på banen. Det bør give plads til Real Madrids farlige kontraspillere og Gareth Bale er tilbage i startopstillingen efter en skadespause. Napoli viste i Spanien at de kan lave mål, men Real Madrid-manager Zidane sparede mange stamspillere i sidste uge.
Læs Estadisticas ekspertanalyse fra her

Men spanierne skal ikke tage for let på opgaven, for Napoli har en sprængfarlig offensiv. Det er blevet til hele 62 Serie A-scoringer i de 27 spillerunder, og Napoli er det mest scorende mandskab i Støvlelandet.

Spørgsmålet er så, om Pepe Reina i Napoli-buret kan bremse de offensive Real-stjerner?

Tirsdag 7. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Napoli
Uafgjort Real Madrid
2,86 3,80 2,45
Cashpoint
Betsafe
Bet365
Over 2,5 mål 1,53 Betsafe
Under 2,5 mål 2,60 888sport

Barcelona skal jagte miraklet

Bookmakerne er overbeviste om, at vi får fart over feltet i dette opgør, og det kan da også sagtens ende med en målfest på Camp Nou.

Barcelona kollapsede i Paris og har nu voldsomt travlt, hvis de skal nå at indhente PSG's 4-0-føring fra første opgør. Samtidig skal katalanerne holde øje med gæsternes profiler som di María og målkongen Cavani.

Barcelona-PSG: 1 til odds 1,45 hos Unibet* CV:70-20-10

Barcelona kommer med et par storsejre i bagagen, og med Lionel Messi i målhopla kan den giftige Barca-offensiv blive svær at holde fra chancer. PSG imponerede voldsomt i første kamp, men man må forvente, at de holder mange mand bag bolden og har fuldt fokus på at holde deres 4-0-forspring.

PSG afslørede nogle svagheder på Luis Enriques hold, og hvis den franske storklub igen kan formå at holde samme pres på Barca-stjernerne, så kan det blive en lige kamp.

Men det mest sandsynlige er, at PSG vil blive belejret og tvunget til at stå imod med en massiv defensiv, mens Messi, Suarez og Neymar forsøger at finde hullerne i PSG-defensiven.

Onsdag 8. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Barcelona Uafgjort Paris Saint-Germain
1,45 5,25 7,00
Unibet
Betsafe
Bet365
Over 2,5 mål 1,42
Bwin
Under 2,5 mål 2,95
Unibet

Dortmund skyder Benfica i sænk

I første opgør lykkedes det Benfica at hente en 1-0-sejr hjemme på Estádio da Luz, men det blive en hed affære, når portugiserne skal forsøge at holde styr på en veloplagt Aubameyang.

Dortmund kommer ind til returkampen med en knusende 6-2 sejr over Leverkusen, og der kan igen komme godt gang i netmaskerne, når de mange dedikerede Dortmund-fans på 'Den gule mur' skal bære deres helte frem mod CL-sejr.

Men Benfica kommer også ind til opgøret med god optimisme. De er svære at besejre og har vundet deres seneste syv kampe i træk og fører den portugisiske liga foran rivalerne fra Porto. Benfica kan forsøge at tage tempoet ud af kampen og spille afventende med 1-0-føringen i bagagen.

Dortmund er dog storfavoritter, og det kommer til at kræve en mandfolkeindsats og topniveau over hele linjen, hvis det virkelig skal blive til avancement for Benfica.

Tirsdag 14. februar kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Dortmund Uafgjort Benfica
1,36 5,35 9,70
Unibet
NordicBet
Cashpoint
Over 2,5 mål 1,62 888sport
Under 2,5 mål 2,39 Betsafe