Med Atletico Madrid og Juventus i førersædet kan vi få lutter hjemmesejre i de sidste CL-returkampe. Fodboldekspert Frank Pilantra kigger på, hvor vi finder odds-værdien til midtugens storkampe i Champions League.

Vi er indtil videre virkelig blevet forkælet med en række underholdende kampe og forrygende flot fodbold i CL-ottendedelsfinalerne - bl.a med ren opvisning fra nådesløse Bayern München, som eliminerede Arsenal med samlet 10-2. Men det vi kommer til at huske bedst er selvfølgelig Barcelonas 6-1-sejr over PSG i returen, som vil gå over i historien som et af de vildeste comebacks nogensinde.

Vi kan kun krydse fingre og håbe på, at der venter flere store oplevelser, når de sidste kvartfinalister i Champions League skal findes i denne uge.

Leverkusen får klø i Madrid

De fleste hold i Europa frygter at skulle til Vicente Calderón, for de ved, at de vil blive mødt af hårdtkæmpende og velorganiserede Atlético Madrid.

Leverkusen har det svært i Bundesligaen, hvor de indtager en skuffende 10. plads. De tabte tilmed med 2-4 på eget græs mod Atlético Madrid i første opgør, og tyskerne skal virkelig ramme topniveau hele vejen rundt, hvis de skal have bragt spænding om kvartfinale-billetterne.

Atletico Madrid-Leverkusen (Asian: Atl -1) til odds 2,13 hos Bet365*

Leverkusen mangler fire idealstartere og kan komme i problemer mod hjemme- og kontrastærke Atlético Madrid. Leverkusen skal satse offensivt, og det kan skade balancen på det tyske mandskab. Atlético Madrid har leveret gode resultater i Champions League og har også ramt formen på det seneste. Odds 1, hvis Atlético Madrid vinder kampen med præcis ét mål.
Læs ekspertanalyse fra Jens Bøye her

Atletico Madrid står med rigtig gode kort og burde hente sejren over Leverkusen, der ikke lader til at have defensiv stabilitet til at holde Simeones tropper fra chancer.

Onsdag 15. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Atletico Madrid
Uafgjort Leverkusen
1,65 4,30 5,80
Unibet
Betsafe
Cashpoint
Over 2,5 mål 1,42
Bwin
Under 2,5 mål 2,95
Unibet

Monaco og Manchester City fortsætter målshowet

Manchester City-manager Pep Guardiola kan ikke være helt tryg ved forsvaret, der indkasserede tre mål mod dette giftige Monaco-mandskab.

Det lykkedes dog Manchester City at hente en 5-3-sejr, men det er næppe midterforsvaret med Otamendi og Stones, der skal bære englænderne videre til næste runde. Det ser ganske enkelt for usikkert ud i Guardiolas bagkæde, og det kan blive straffet i dette opgør-

For Monaco er presset til at angribe for at indhente Manchester Citys føring, og Monaco er klart bedst i offensiven og står noteret for 82 ligamål efter 28 spillerunder - heraf 50 mål i deres 14 hjemmekampe på Stade Louis II.

Så hvis Manchester City vælger en defensiv tilgang og dermed overlader initiativet til værterne, så kan Manchester City komme under massivt pres og åbne op for, at kvartfinalepladsen går til Monaco.

Bookmakerne forventer da også en målrig kamp med kun odds 1,41 hos Betsafe/Nordicbet for over 2,5 mål.

Onsdag 15. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Monaco Uafgjort Manchester City
2,61 3,85 2,55
Unibet
Betsafe
Bet365
Over 2,5 mål 1,41
Betsafe
Under 2,5 mål 3,10
Bet365

Leicester skal have vendt skuden

Med 3-1-sejre over både Liverpool og Hull har Leicester fundet tilbage på sejrskurs efter den omdiskuterede fyring af manager Claudio Ranieri. Sejrene har givet luft ned til nedrykningsstregen og selvtillid inden returkampen mod Sevilla.

Leicester var heldige med at slippe med et 1-2-nederlag i første kamp, og hvis ikke Kasper Schmeichel havde leveret flere store redninger, så ville de engelske mestre have tabt stort på Ramón Sánchez Pizjuán.

Men nu hedder scenen King Power Stadium, og Leicester fik scoret et vigtigt udebanemål og dermed er selv en smal 1-0-sejr nok til, at Leicester går videre til kvartfinalerne.

Leicester går videre til odds 3,80 hos Unibet*

Leicester er som forvandlet efter fyringen af Claudio Ranieri, og især profilerne Vardy og Mahrez har vist gode takter i de seneste kampe. Leicester-spillerne kan forvente god opbakning og har haft hele 10 dage til at lade op og forberede sig til dette returbrag.
Sevilla er et godt turneringshold, hvilket de har bevist i stor stil i Europa League, men spanierne kan få problemer på King Power Stadium.
Læs eksperttip fra Frede Pedersen her

Sevilla er dog favoritter i opgøret, og de har set rigtig stabile ud og indtager en sikker 3. plads i La Liga, kun overgået af giganterne Barcelona og Real Madrid. I de seneste fem ligakampe har Sevilla kun indkasseret to mål og hentet fire sejre og en enkelt uafgjort.

Tirsdag 14. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Leicester Uafgjort Sevilla
3,35 3,70 2,20
888sport
Bet365
Bet365
Over 2,5 mål 1,77 Betsafe
Under 2,5 mål 2,12
888sport

Juventus gør arbejdet færdig mod Porto

Det vil være meget overraskende, hvis det skulle lykkes Porto at ryste dette rutinerede Juventus-mandskab. Med en 2-0-sejr i Portugal har Juventus skaffet sig et sikkert udgangspunkt, og Porto gjorde det bestemt heller ikke lettere for sig selv ved at spille over en time i undertal i første kamp efter udvisningen af backen Alex Telles.

Under 1 mål i 1. halvleg til odds 1,80 hos Bet365*

Juventus vil sandsynligvis kunne dominere kampen og styre kampens tempo. Og mon ikke Juve vælger en tålmodig tilgang. Porto skal forsøge at presse italierne, men erfarne Juventus er stærke defensivt og har holdt nullet i de sidste 5 ud af 7 kampe i Champions League.
Odds 1 ved præcis ét mål i første halvleg.
Læs ekspertanalyse fra Estadisticas her.

Juventus fører suverænt den italienske Serie A og har vundet samtlige 15 ligaopgør hjemme på Juventus Stadium i Torino i denne sæson. Endnu mere skræmmende for Porto er det, at Juventus har scoret ikke mindre end 38 mål i disse 15 hjemmekampe.

Det er ganske overlegne stats, og det er da også Juventus, der løber med favoritværdigheden i dette opgør.

Tirsdag 14. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Juventus
Uafgjort Porto
1,68 3,90 6,50
Betsafe
Bwin
Bet365
Over 2,5 mål 2,08
Unibet
Under 2,5 mål 1,79 Betsafe