Så er ventetiden overstået for de 16 Champions League-klubber, der fik kæmpet sig igennem gruppespillet. Stjernespillerne skal have sparket sneen af støvlerne, når de skal i aktion til de afgørende play off-kampe. Fodboldeksperten Frank Pilantra giver her et overblik over oddsene til midtugens CL-brag.

Den lange vej mod den store finale på Millennium Stadium i Cardiff fortsætter, når Champions League byder indenfor til første runde i 1/8-finalerne. Der er lagt op til flere interessante match-ups, hvor bookmakerne har udpeget en række klare favoritter, og der er naturligvis stor tilid til giganter som Barcelona, Real Madrid og Bayern München.

Men mon ikke vi alligevel kommer til at opleve et par overraskende resultater undervejs - og måske værdien netop gemmer sig i oddsene for de undertippede hold?

Så der er udsigt til masser af spænding og underholdende CL-kampe, hvor vi får opklaret, om vi får serveret lutter favoritsejre eller storhold, der falder på stribe.

Udsigt til målfest i Madrid og værdi for Real-sejr

Med 57 fuldtræffere i 24 spillerunder er Napoli det mest scorende mandskab i Serie A, og med offensive profiler som Mertens, Insigne og spanske José Callejon skal Napoli forsøge at hente et acceptabelt udgangspunkt til returkampen.

Napoli mistede i sommerens transfervindue topscoreren Gonzalo Higuaín, der valgte at skifte til Juventus, men det har ikke sat en stopper for offensiven. Seneste udekamp endte med en knusende 7-1 sejr over Bologna, så det er italiensk mandskab med selvtillid, der sætter kurs mod den spanske hovedstad.

Real Madrid-Napoli Over 3 mål til odds 1,93 hos Bet365*

To af Europas mest målfarlige hold tørner sammen. Napoli spiller normalt ikke mod hold af samme kaliber som Real, og offensiven kan komme til kort, men italienerne spiller med stor selvtillid og kan angribe på Bernabeu.
Se ekspert-tip fra Estadisticas

Presset er på Zinedine Zidane og hans Real Madrid-tropper, der nok får til opgave at skulle skabe kampen, mens Napoli som udgangspunkt vil stille med mange mand bag bolden. Så det er igen især den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo, der skal gå forrest og sørge for, at Real Madrid tager initiativet og får sat fart på de offensive aktioner.

Real Madrid har døjet med en del skader, heriblandt Gareth Bale, og de vandt blot tre af deres 6 gruppekampe.

Det har ikke forhindret, at Real Madrid har skaffet sig et fornuftigt forspring ned til La Liga-forfølgerne i denne sæson, og som forsvarende CL-mestre er der også høje forventninger til, at kongeklubben tager sejren mod Napoli på Santiago Bernabeu.

Real Madrid-Napoli: 1 til odds 1,55 hos 888sport* CV: 65-20-15

Der er stor erfaring i den stjernebesatte Real Madrid-lejr, og Zinedine Zidane lader til at have sat sit tydelige præg på spillestilen. Napoli kan udfordre i kontraangreb, men det forventes, at Real Madrid vil sætte sig på kampen og holde italierne i et jerngreb fra første fløjt.

Kan Napoli-defensiven virkelig holde stand i 90 minutter?
Gareth Bale når næppe at blive klar, men Real Madrid har vist, at de kan klare sig uden waliseren, og de er massive favoritter mod Napoli.

Bookmakerne forventer masser af action og en god portion mål i dette opgør, og hos Unibet/888sport tilbyder de odds 1,54 for, at vi lander på 'Over 2,5 målr'.

Onsdag 15. februar kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Real Madrid
Uafgjort Napoli
1,55 4,55 6,30
Unibet
NordicBet
Cashpoint
Over 2,5 mål 1,54 888sport
Under 2,5 mål 2,55
Betsafe

Arsenal skal bryde CL-forbandelsen

Det ligner samme mønstre for den franske manager Arsene Wenger, der endnu engang har formået styre Arsenal igennem Champions League-gruppekampene uden de store problemer, men nu står overfor en rigtig vanskelig opgave allerede i første play off-runde.

London-klubben vandt ellers deres gruppe foran PSG, og de var iøvrigt også i gruppe med FCKs EL-modstander Ludogorets. Som gruppevindere havde Arsenal-fansene vel håbet på, at der ville dukke en overkommelig modstander op til ottendedelsfinalerne.

Men igen svigtede heldet, og der er vel nærmest tradition for en yderst svær lodtrækning til Arsenal, når vi rammer play off-fasen.

Denne gang skal Arsenal op imod selveste Bayern München, der var endestation for Arsenal i Champions League i 2005, 2013 og såmænd også i 2014.

Bayern München virker ikke til at være helt oppe i højeste gear i denne sæson; symboliseret ved ellers så stabile Thomas Müller, der har haft vanskeligt ved at finde netmaskerne.

Arsenal har hurtige offensive profiler, der kan skabe plads i tyskernes forsvar, men Bayern München tager en ganske komfortabel favoritrolle på Allianz Arena.

Onsdag 15. februar kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Bayern München
Uafgjort Arsenal
1,53 4,60 7,00
Bwin Betsafe Bet365
Over 2,5 mål 1,65 888sport
Under 2,5 mål 2,32 Betsafe

Bliver Barcelona overvurderet i Paris?

PSG har haft svært ved at vænne sig til ikke at have målkongen Zlatan Ibrahimovic stående klar til at slå til i boksen, og noget overraskende er det Monaco, der fører den franske Ligue 1.

Men den svenske superstjerne er også tæt på umulig at erstatte, selvom Cavani gør sit bedste for at holde Paris-klubben på sejrskurs. Den uruguayanske angriber har scoret hele 25 Ligue 1-mål i denne sæson, hvilket præcis er halvdelen af PSG's samlede mål-total.

På den anden side af kridtstregen venter to svære opgør mod Barcelona, der også har gang i en noget svingende sæson, hvor de har vist større usikkerhed, end vi ellers har været vant til at opleve fra det katalanske storhold.

Der er naturligvis stor respekt omkring Barcelona-offensiven med Messi, Neymar og Suarez, der kan splitte ethvert forsvar ad, når de rammer dagen.

PSG taber dog sjældent hjemme på Parc des Princes, og Barcelona behøver ikke gå benhårdt efter sejren, men kan i sidste ende vælge at spare krudtet til returkampen på eget græs.

Man kan hente odds 1,80 hos Bet365/Bwin for halvgarderingen 1X ved at kombinere odds 3,60 for disse to udfald. Men det er måske kun lige på grænsen til værdi. Kom gerne med jeres input.

Tirsdag 14. februar kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Paris Saint-Germain Uafgjort Barcelona
3,60 3,60 2,19
Bet365
Bwin
888sport
Over 2,5 mål 1,85 Bet365
Under 2,5 mål 2,05
Betfair Sportsbook

Benfica jagter sejren på Estádio da Luz

Fansenes opbakning på fortet Estádio da Luz skal bære Benfica til en sejr mod Dortmund. Tyskerne vil sandsynligvis være godt tilfredse med uafgjort, så de kan afgøre tingene foran deres gule mur på hjemmebane.

Og Dortmund har målslugeren Pierre-Emerick Aubameyang, der er ligatopscorer i Bundesligaen og har nettet 17 gange i hidtil 18 BL-kampe i denne sæson. Den lynhurtige angriber bliver svær at holde fra chancer, men Benfica er faktisk tvunget til at gå efter sejren for at turde tro på, at de kan indløse billet til kvartfinalerne.

Benfica fører den portugisiske liga med et enkelt point ned til de evige rivaler fra Porto, og der er blot scoret 12 mål mod Benfica i de 21 spillerunder. Men Dortmund er naturligvis et eller to niveau over, hvad Benfica normalt møder af modstand i den hjemlige liga.

Benfica gik videre fra deres gruppe med blot 8 point; 2-2-2 (10:10). De tabte begge kampe mod gruppevinderen Napoli, mens det lykkedes at holde sig foran Besiktas og Dynamo Kiev.

Dortmund gik ubesejret igennem deres gruppespil og scorede hele 21 mål i deres 6 gruppekampe. Det gav Dortmund en førsteplads i gruppen. Dermed henviste tyskerne de forsvarende mestre Real Madrid til andenpladsen, mens Legia Warszawa og Sporting Lissabon ikke formåede at udrette det store i gruppen.

Tirsdag 14. februar kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Benfica Uafgjort Dortmund
3,20 3,40 2,40
Bet365 Unibet Betsafe
Over 2,5 mål 1,98 Bet365
Under 2,5 mål 1,92 888sport

Bookmakerne: Storholdene går sikkert videre

Skal vi stole på oddssætterne, så kan vi forvente at se Barcelona, Dortmund, Bayern München og Real Madrid gå videre til kvartfinalerne.

Faktisk får man blot 268 kr. tilbage hos Bet365* for et indskud på 100 kr. på en firling med disse fire favoritter.

Men kan PSG, Benfica, Arsenal eller måske Napoli vise sig som årets favoritdræber i Champions League?

Kvalificerer sig

Bedste odds Bookmaker
PSG 4,05
NordicBet
Barcelona 1,25 Bet365
     
Benfica 3,85 Bwin
Dortmund 1,29 NordicBet
     
Bayern München 1,33 NordicBet
Arsenal 3,35 Betsafe
     
Real Madrid 1,29 Betsafe
Napoli 6,00 Unibet
     

Kampprogram i næste uge:

21/2 Manchester City – AS Monaco.

21/2 Bayer Leverkusen – Atlético Madrid

22/2 Porto – Juventus


22/2 Sevilla – Leicester City

Bookmakerne: Storholdene går sikkert videre