Der er udsigt til nogle spændende og intense kvartfinalebrag, her hvor der blot er 8 hold tilbage til at kæmpe om Champions League-trofæet. Fodboldekspert Frank Pilantra giver her en oddsoversigt og ser nærmere på et par spilforslag til kvartfinalerne.

Fodboldfanse bliver forkælet i denne fantastiske april-måned med en lang række topkampe på stribe. Det bliver dog ikke større end Champions League, der nu virkelig går ind i den afgørende fase. Der bliver tæt fight om billetterne til semifinalerne, og måske vil et par favoritter falde i kvartfinalerne.

De spanske storklubber Barcelona og Real Madrid er på svære opgaver på udebane mod Juventus og Bayern München.

Det er ret uvant for Christiano Ronaldo og Real Madrid, at de er underdogs, og bookmakerne har også gjort Barcelona til underdogs i kampen mod Juventus efter svingende præstationer. 

Bliver det til spanske nederlag, eller viser Barcelona og Real Madrid, at bookmakerne har taget fejl denne gang?

Det kan blive en sand målfest i Dortmund

Generalprøven mod Bayern München endte med et 1-4 nederlag, og det kører ikke helt for Dortmund-træner Thomas Tuchel. I Bundesligaen har præstationerne betydet, at Dortmund er placeret på en skuffende 4. plads med hele 18 point op til Bayern.

Men i Champions League har Dortmund vist storspil, og de vandt deres gruppe foran Real Madrid. Iøvrigt lykkedes det Dortmund at score hele 21 mål i deres 6 gruppekampe, så Monaco er advaret mod den tyske offensiv med bomberen Pierre-Emerick Aubameyang.

I ottendelsfinalerne blev Benfica besejret med 4-0, efter Dortmund havde tabt 0-1 i første kamp i Portugal.

Bookmakerne forventer da også masser af action og mål på Signal-Iduna-Park, for Monaco er bestemt heller ikke bange for at deltage i et raskt offensivt slag.

Monaco er snublende tæt på at skubbe PSG ned fra den franske trone og har skaffet sig et komfortabelt forspring, og de ligner et godt bud på de kommende mestre.

Det unge stortalent Kylian Mbappe skal sammen med colombianske Radamel Falcao skrue godt op for festen, når Monaco jagter et godt udgangspunkt til returkampen. Med 88 scoringer i 31 ligakampe har Monaco vist deres offensive kvaliteter.

Det gik ud over Pep Guardiola og Manchester City, der blev elimineret efter nogle forrygende brag i ottendelsfinalerne. Det endte med en samlet målscore på 6-6 og Monaco gik videre på reglen om flest scorede mål på udebane, da det blev til 5-3 i Manchester og herefter en Monaco-sejr på 3-1 på hjemmebane.

Tirsdag 11. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Dortmund Uafgjort Monaco
1,70 4,40 5,00
Jetbull
Betsafe
Unibet
Over 2,5 mål 1,46 888sport
Under 2,5 mål 3,00
Betsafe

Gol, Gol, Gol.. vi håber på målshow i Torino

Det kan da kun blive underholdende, når Barcelona med super-offensiven Messi, Suárez og Neymar skal besøge Juventus Stadium.

Sidst Barcelona var på udebane i Champions League tabte de med 0-4 til PSG. Men det lykkedes jo alligevel at komme videre, og nu må træner Luis Enrique have sat stjernespillerne op til at undgå endnu et ude-kollaps på den store internationale scene.

Juventus-Barcelona 1 (DNB) til odds 1,87 hos Bet365*

Barcelona har haft problemer på udebane, og Juventus er ubesejret på hjemmebanen i Torino. Barca-træner Luis Enrique må stille med en svækket midtbane uden Sergio Busquets og det giver umiddelbart den skarpe Gonzalo Higuain og resten af Juve-offensiven bedre vilkår.
Odds 1 ved uafgjort.
Se ekspertanalyse fra Estadisticas her.

Barcelona-spillerne kommer dog ikke med en enorm selvtillid efter katalanerne rendte ind i et 0-2 nederlag til Malagá i weekendens La Liga-kamp. Det sender Real Madrid i førersædet i kampen om det spanske mesterskab, og Barcelona må gå benhårdt efter at løfte Champions League-trofæet for at redde denne sæson.

Juventus-Barca: Begge hold scorer til odds 1,85 hos 888sport

Juventus så vel, hvordan PSG blev udspillet på Camp Nou, og de skal forsøge at satse offensivt og sikre sig et godt udgangspunkt. Barcelona er til at tale med i defensiven, og de mangler samtidig deres defensive midtbanegeneral Sergio Busquets.

I den modsatte ende kan det blive meget vanskeligt at holde styr på Barcelonas hurtige angribere. Iniesta burde kunne sende MSN-offensiven ned mod Buffons bur. Det langsomme Juventus-forsvar bliver sat på prøve.
Læs brugertip fra Nikolaj Riis her.

Hos Juventus er det vel nærmest business as usual: de fører den italienske Serie A i ganske sikker stil. Den ultra-rutinerede defensiv har fået tilført Dani Alves fra netop Barcelona, og så kom der jo lige en argentinske angriber i sommerens transfervindue. Gonzalo Higuaín har stadig masser af mål i støvlerne, og da Barcelona-defensiven har vist svagheder, så kan den argentinske duo Dybala og Higuaín måske stjæle overskrifterne.

Juventus er favorit på eget græs, men bliver det mon denne gang Barcelona-angriber Luis Suárez, der vinder duellen mod Juventus-forsvareren Giorgio Chiellini?

Tirsdag 11. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Juventus
Uafgjort Barcelona
2,63 3,40 2,80
Bet365
Cashpoint
Unibet
Over 2,5 mål 1,86 Bet365
Under 2,5 mål 2,04 Bet365

Leicester til eksamen - Schmeichel skal bremse Griezmann

De mange kritikere og Ranieri-fans er blevet stille efter Leicesters imponerende form efter fyringen af den italienske manager. Afløseren Craig Shakespeare førte de forsvarende engelske mestre til 6 sejre i træk; heriblandt en 2-0 sejr på King Power Stadium over Sevilla i ottendelsfinalen. Det lykkedes dog Everton at stoppe Leicesters sejrsrække i denne weekend.

Nederlaget til Everton var blot anden udekamp under Shakespeare (Leicester tog tidligere en 3-2 udesejr over West Ham), og der venter en meget svær opgave mod Diego Simeones Atlético Madrid på det frygtede Vicente Calderón i Madrid.

Men med masser af gejst og optimisme samt en velspillende Kasper Schmeichel kan Leicester måske skabe sensationen.

Atlético Madrid kommer fra et hektisk rivalopgør mod Real Madrid, hvor det lykkedes franske Antoine Griezmann at udligne til slutresultatet 1-1 i slutminutterne.

Atlético Madrid vinder til 0 til odds 1,85 hos Danske Spil*

Atlético Madrid er virkelig stærke på hjemmebanen Vicente Calderón, hvor manager Diego Simeones defensive taktik betyder, at de sjældent lukker mål ind. Ser vi på samtlige Champions League-hjemmekampe, som Atlético Madrid  har spillet med Simeone som manager, viser det sig at de helt exceptionelt blot har indkasseret 5 mål på hjemmebane i 21 Champions League-kampe.
Læs ekspertanalyse fra Thomas Schyth her.

Det er lykkes for Simeone at få Atlético Madrid i Champions League-finalen både i 2013/14 og 2015/16. Dog begge gange med nederlag til Real Madrid, og man sidder lidt med fornemmelsen af, at det er sidste udkald for dette Atlético Madrid-mandskab.

Det bliver nok svært at holde på Antoine Griezmann, og samtidig har de bærende profiler Godin og Gabi svært ved at holde samme høje niveau.

Atlético Madrid vil nok blive spildominerende i dette opgør. De skal forsøge at dræbe spændingen med en komfortabel sejr, mens Leicester nok vil være tilfredse med et acceptabelt nederlag på et mål.

Onsdag 12. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Atletico Madrid
Uafgjort Leicester
1,33 5,45 13,00
Bet365
Cashpoint
Cashpoint
Over 2,5 mål 1,93
Bet365
Under 2,5 mål 1,97
Betsafe

Lewandowski skal slå til for Bayern München

Dette Bayern München-mandskab er en nådesløs tysk dræber-maskine, der ruller over grønsværen på Allianz Arena i den ene angrebsbølge efter den anden. Bayern-manager Carlo Ancelotti har endnu ikke tabt en hjemmekamp, hvor det tyske storhold har leveret meget overbevisende præstationer.

Hvis vi ser samlet på Bayern Münchens resultater på Allianz Arena i både Bundesliga og Bundesliga, så har de hentet 15 og 3 uafgjorte med en samlet målscore på 63:8 for de 18 hjemmekampe.

Denne brutale offensiv skød Arsene Wengers Champions League-drømme i sænk med samlet 10:2.

Bayern Münchens hurtige fløj Douglas Costa er på vej tilbage efter en skadespause, og han fik sidste kvarter mod Dortmund.

Robert Lewandowski scorer i kampen til odds 1,80 hos Unibet*

Bayern Münchens offensive gameplan har Robert Lewandowski i hovedrollen som den kølige afslutter i boksen. Det er blevet til 28 mål i Bundesliga-kampe i denne sæson og 4 fuldtræffere i Champions League fra den polske striker.
Lewandowski blev dobbelt-målscorer i weekendens 4-1 topkamp mod Dortmund.
Real Madrid kan komme under et ret massivt pres og må undvære Pepe, mens Rafael Varane er meldt tvivlsom. Så Real Madrid-manager Zinedine Zidane må nok satse på, at Nacho og Sergio Ramos kan holde styr på Lewandowski.

Real Madrid har stor erfaring med disse knock out-kampe og må satse på, at Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kan skabe ravage i Bayern-forsvaret. Men mon ikke Zinedine Zidane vil forsøge med en forsigtig taktik med mange spillere bag bolden og brasilianske Casemiro som vigtig bølgebryder på den defensive midtbane. Sammen med den tidligere Bayern-spiller Toni Kroos skal Casemiro vinde slaget om midtbanen og beskytte forsvarskæden fra at blive belejret i 90 minutter.

Bayern München er favoritter, men kan Zidane vinde det taktiske slag mod Ancelotti?

Onsdag 12. april kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Bayern München
Uafgjort Real Madrid
1,82 3,80 4,60
Jetbull
Bet365
Betsafe
Over 2,5 mål 1,67 Jetbull
Under 2,5 mål 2,30 Unibet

Bookmakerne: Disse hold går videre

Atletico Madrid -Leicester: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Atletico Madrid 1,20 Bet365
Leicester 4,80 Unibet

Borussia Dortmund -Monaco: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Borussia Dortmund 1,66 Bet365
Monaco 2,35
Unibet

Bayern München-Real Madrid: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Bayern München 1,72
Betsafe
Real Madrid 2,20 Bet365

Juventus-Barcelona: Går videre

Bedste odds Bookmaker
Juventus 2,62 Bet365
Barcelona 1,51 Unibet

Frede Pedersen: Super-odds for Monaco

Monaco går videre til semifinalen til odds 2,35 hos Unibet

Jeg har svært ved at se, hvorfor Monaco skal være underdog mod Dortmund - jeg ser Monaco som svag favorit. Både fordi de (formentlig) har Falcao og deres faste forsvarsmakkerpar Glik og Jemerson med, men også fordi de gik videre mod Manchester City, hvor de spillede fantastisk fodbold - endda uden de nævnte spillere.
Dortmund kom derimod videre ved at møde en relativ svag modstander i Champions League-sammenhæng. Monaco starter på udebane, hvilket er en fordel, og det virker til, at de fortsat bliver undervurderet, trods deres præstationer hidtil. De vandt deres gruppe foran både Tottenham og Leverkusen, de slog Manchester City ud, og de ligger nummer 1 i den franske liga. 

Returkampene i kvartfinalerne spilles 18. og 19. april. Finalen spilles den 3. juni på Millennium Stadium i Cardiff.