Så er tiden inde til årets sidste Grand Slam - US OPEN på Flushing Meadows i New York: Hard court-turneringen går i gang denne mandag og vil løbe de næste 14 dage. Med andre ord: Masser af tennis i verdensklasse. Og naturligvis også en masse tip fra BetXperts tennisteam.

Fra tennisteamet hånd foreligger hermed også en optakt, dels til herresingle, dels til damesingle. Værsgo at læse herunder!

Tip til årets turnering vil løbende blive lagt ud på BetXperts tennisside: http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/

Kommentarer til denne optakt kan skrives i følgende forumtråd: http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=15743&ForumID=9

Link til den officielle US Open-hjemmeside: http://www.usopen.org/en_US/index.html

US Open: Herresingle


På herresiden har sæsonen hidtil - ligesom sidste år - været præget af en fantastisk Roger Federer, der dog i år har fået lidt tiltrængt konkurrence af den spanske komet Rafael Nadal, der har støvsuget stort set alt hvad der er værd at vinde på grus og tilmed leveret lovende resultater på hard court.
Årets sidste rigtig store styrkeprøve mellem alle de store kanoner har ganske indlysende Federer som den helt oplagte favorit. Lige under ham rangerer en række seriøse udfordrere, der hvis alt klapper for dem kan tage titlen på Flushing Meadows.
Lidt længere nede af rangstigen findes en gruppe outsidere, der kan forventes at levere en flot turnering, men som mangler det sidste i at kunne betragtes som seriøse titelaspiranter.
Ved alle de Grand Slams dukker der altid nogle nye stjerner op på tennisscenen, og ligeså vil der altid være nogle store navne, der skuffer deres egne og omgivelserne forventninger til dem.
Overtegnede giver hér et bud på, hvem der vil præge turneringen, hvilke nye kanoner der er undervejs, og hvem der kan forvente et hurtigt exit.

Kongen


Roger Federer

At kalde Roger Federer for ”kongen” er slet ingen underdrivelse. Hele ni titler er det blevet til i år, og hvad der er endnu mere imponerende er at han har præsteret at vinde titler på alle typer underlag, græs, grus og hard court.
Det vidner om den 24-årige schweizers store alsidighed, og man må da også betegne Federer som den mest komplette tennisspiller i nyere tid. Han mestrer alt på en tennisbane.
Serven er ikke en kanon som Roddicks eller Safins, men i kraft af sin evne til variere og placere den, vinder han ligeså mange point på serven som sine to konkurrenter.
Hans baglinjespil er eminent. En uhyre lille fejlprocent kombineret med et enormt tryk fra både forhånd og baghånd gør ham i stand til at vinde lange opslidende dueller på grus.
Flugtspillet ses nok ikke bedre på ATP-touren, og når han så samtidig har så meget finesse og touch indbygget i sit spil, er det ikke svært at forstå hvorfor Roger Federer er verdens bedste tennisspiller.
Det der, udover hans meget stilrene og teknisk overlegne spil, gør Federer helt unik er desuden hans stabilitet. Han taber stort set aldrig en kamp. 64-3 er hans rekordliste alene i 2005.
Ingen tvivl om at Roger Federer er storfavorit til at genvinde sin titel, men han er nok ikke helt tilfreds med sin lodtrækning. De første par runder skulle ikke give de store problemer, men en eventuel kvartfinale mod David Nalbandian er helt sikkert ikke noget der huer Federer. Argentineren fører nemlig 5-2 i indbyrdes opgør og er således lidt af en skrækmodstander for schweizeren. I semifinalen risikerer han efterfølgende et møde med den russiske temperamentsbombe Marat Safin, som jo besejrede Federer i semifinalen i Australian Open.



Udfordrerne


Rafael Nadal

Den spanske vidunderdreng har virkelig brudt igennem med et brag i denne sæson, og i øjeblikket er han faktisk en ligeså suveræn nr. 2 på verdensranglisten, som Federer er nr. 1.
Ligesom Federer er det blevet til hele ni titler i 2005, heraf otte på grus, og så en enkelt på hardcourt i Montreal for to uger siden, hvor han besejrede Andre Agassi i finalen.
Nadal er helt suveræn på grus, hvor hans uhyggelige fysik gør ham nærmest uovervindelig. Han er i stand til at hente de mest umulige bolde, samtidig med at han med sin meget tunge forhånd kan styre modstanderne rundt på banen. Derudover besidder Nadal en, for en 19-årig, imponerende vinderpsyke, der gør ham i stand til at kæmpe sig ud af vanskelige situationer, og gør at han virker iskold på de afgørende bolde.
Som nævnt er det primært på grus at Nadal har sin force, men han har flere gange i år vist flotte resultater på hard court senest med sejren i Montreal Masters. Dog har han vanskeligheder når han møder hårdtservende og offensive modstandere, hvilket nederlag til Ivan Ljubicic, Alexander Waske, Gilles Muller og senest i Cincinati Thomas Berdych vidner om.
Lodtrækningen har været gunstig for Nadal, da den har forskånet ham for deciderede servekanoner og offensive kapaciteter i de første runder. Men tredje runde mod formstærke James Blake og en ottendedelsfinale mod svenske Thomas Johansson eller franske Sebastien Grosjean kan blive giftig, og en kvartfinale mod legenden og publikumsyndlingen Andre Agassi eller måske førnævnte Thomas Berdych kan også give alvorlige problemer inden en eventuel semifinale mod formentlig Andy Roddick.
Det ser svært ud for Nadal, og umiddelbart tror jeg ikke at det bliver i år at han hiver US Open-trofæet hjem til Spanien. Men Nadal bliver ved med at overgå sig selv, så han er bestemt en værdig udfordrer til Kong Federer.

Lleyton Hewitt

Det har været en svingende sæson for den 24-årige australier. Sæsonen startede flot med finaleplads i Australian Open og flere andre positive resultater. En fodskade ødelagde dog hele hans grussæson.
Det blev til en semifinale i Wimbledon efter nederlag til uovervindelige Federer, hvorefter fodskaden igen voldte problemer, så Hewitts forberedelser til US Open har ikke været optimale. Men man skal ikke glemme, hvilket kolossalt fighterhjerte, der gemmer sig i den lille australier, og han er en spiller, der stort set altid præsterer godt i Grand Slam-sammenhæng.
Hewitt er ikke nær så elegant som Federer, og har ikke et dræbervåben, som Nadals forhånd, men han er en snu taktiker, en gudbenådet fighter og er i besiddelse af en vinderpsyke som få, og det er dét der har bragt Hewitt til tops i tennis.
Lodtrækning sætter Hewitt op mod en lang række baglinjespillere, bortset fra den eventuelle tredje runde kamp mod den angrebsivrige Taylor Dent. De mange baglinjedueller skal nok få banket rusten af Hewitt inden den ventede kvartfinale mod Marat Safin.
Hewitts store problem i forhold til at vinde titlen i New York er at han ikke kan slå Roger Federer.
De sidste otte indbyrdes opgør er tabt, og selv en mand med Hewitts selvtillid og fighting spirit må efterhånden begynde at miste troen på at det kan lade sig gøre at slå Federer.
Derfor afhænger en eventuel Hewitt-succes, udover hans egne kampe mod fx Safin, af at en anden spiller formår at eliminere Federer inden semifinalen. Det ser svært ud for Hewitt, men mon ikke han nok som minimum sniger sig frem til kvartfinalen.

Andy Roddick

Stabil sæson hidtil af A-Rod, som Andy Roddick nogle steder kaldes. Dog mener hans kritikere at han har nået det maksimale af sit potentiale og er gået lidt på retur. Fra den hårde kamp med Federer om tronen på verdensranglisten for et par år siden, er Roddick dumpet et par pladser ned i hierarkiet, og det virker som Roddick har brug for at tilføje sit spil nogle nye elementer, hvis han atter vil op og kæmpe om tronen. Den typiske amerikanske spillestil bygget op omkring en kanonserv og en dræbende forhånd har bragt mange sejre i land, og gør det fortsat, men det er som om der mangler et ekstra krydderi.
Ligesom Hewitt har Roddick også et decideret Federer-kompleks. 1-10 i indbyrdes opgør taler for sig selv, og endnu værre er at Roddick de sidste mange gange har fået decideret prygl, og samtidig virket som om han overhovedet ikke troede på at han kunne vinde.
Lodtrækningen har, heldigvis for Roddick, placeret ham i modsatte halvdel af Federer, og han kan derfor håbe på, at hvis han når frem til finalen, at det ikke er Federer, der står på den anden side af nettet.
Inden han når så langt er der dog en række alvorlige hurdles, der skal overståes. Første runde mod Gilles Muller er ikke ufarlig, og derefter følger efter tur formentlig den formstærke landsmand Robby Ginepri, Tommy Haas, Richard Gasquet og måske Guillermo Coria inden en eventuel semifinale mod Rafael Nadal. Det ser skræmmende ud for Roddick, men hjemmepublikum og hans evne til at spille godt i de tætte kampe kan bringe ham langt.

Marat Safin

Udover triumfen i Australian Open er det ikke meget den russiske hidsigprop har vist i 2005. Det skyldes til dels tilbagevendende knæproblemer, men også tydelige problemer med at motivere sig til de lidt mindre turneringer.
Safin har dog en evne til at spille sig i superform i Grand Slam turneringerne, og specielt US Open og Australian Opens hard court-underlag ligger godt til russerens spil, så derfor må han også denne gang regnes blandt de hedeste udfordrere til Roger Federer.
Den store serv og de uhyggeligt tunge grundslag er Safins varemærke. Desuden besidder han også et eminent boldtalent, der gør ham i stand til at lave de mest umulige slag på de helt afgørende tidspunkter.
Safins største problem er hans til tider helt ustyrlige temperament, der har kostet mange uventede nederlag i karrierens løb, og det er slet ikke utænkeligt at se Safin ryge ud til en helt ukendt spiller. Men han viste i Australian Open at han har redskaberne til at gøre det af med Federer, og hvis han kan holde styr på temperamentet er han måske den største trussel for schweizeren.

Andre Agassi

Det er måske lidt for romantisk at tage 35-årige Agassi med i feltet af absolutte udfordrere til titlen, men også Agassi har evnen til at løfte sit spil til de store turneringer, og samtidig vil han have publikums støtte i en grad som man næsten ikke kan forestille sig. Karrieren synger selvfølgelig på sidste vers, og måske er det sidste sæson vi ser den charmerende amerikaner på ATP-touren, men han har stadig niveauet til at spille op med de allerbedste. Desuden har han vist god form med sejr i Los Angeles og finaleplads i Montreal.
Agassis problem er at de andre favoritter kender hans spil ud og ind, og efterhånden har luret af, hvordan de skal slå ham. Desuden har Agassi meget svært ved at ændre sit spil, og derfor har han svært ved at stille noget op, når han møder en spillere, der kan tage brodden af hans hurtige baglinjespil.
Agassi bør dog kunne spille sig frem til en kvartfinale mod formentlig Nadal. Faldgruber undervejs kan være den fremadstormende tjekke Thomas Berdych, og en 4.runde-kamp mod Gaston Gaudio.

David Nalbandian

Nogle vil måske rynke lidt på øjenbrynene over at se Nalbandian i feltet af udfordrere til Federer. Sæsonen 2005 har i bedste fald været svingende for den boldbegavede argentiner. Han er dog i dén grad en spiller, der kan løfte sit spil til de store begivenheder. Det er sjældent at Nalbandian ikke når mindst kvartfinalen i Grand Slam turneringerne, og i Davis Cup-kampen mod Australien viste han stor styrke ved fuldstændigt at udradere Lleyton Hewitt, oven i købet på dennes hjemmebane.
Nalbandian har potentialet til at være med helt i toppen, men skader og manglende stabilitet har hidtil forhindret dette.
Den 23-årige argentiner er den eneste på ATP-touren med positiv statistik mod Roger Federer (5-2), og lodtrækningen har maget det således at de kan støde ind i hinanden allerede i kvartfinalen.
Nalbandians store svaghed er serven, der ikke giver ham mange gratis point, men det kompenserer han for ved at være en eminent returspiller. Han er desuden en boldbegavelse på niveau med Federer, og hans kontraspil har tidligere frustreret den schweiziske verdensetter mange gange.
Inden en eventuel kvartfinale mod Federer byder lodtrækningen på vanskelige udfordringer som Fernando Gonzalez og Nikolay Davydenko.

Outsiderne


Nikolay Davydenko

Har for alvor brudt igennem til verdenstoppen i år, og har leveret rigtig gode resultater på hard court. Er en af ATP-tourens hurtigste spillere og virker nærmest utrættelig i de lange tempofyldte dueller. Mangler dog endnu at vise, at kan slå de helt store kanoner. Bør kunne spille sig frem til 4. runde, hvor Nalbandian formentlig venter.

Taylor Dent

Den måske mest kompromisløse serv-flugt-spiller på ATP-touren. Angriber på alt, også på modstanderens serv. Har selv en imponerende serv, som dog af og til står helt af. Ustabilitet er en kronisk tilstand for Dent pga. den hårdtsatsende spillestil, så han kan af til levere kampe på begynderniveau. Potentialet til noget stort er dog helt sikkert til stede, og hjemmebanen bør være fordel. Lodtrækningen har desværre matchet Dent med Lleyton Hewitt allerede i tredje runde.

Guillermo Coria

Den lille argentiner må sammen med Davydenko og Nadal regnes som ATP-tourens mest fodrappe spillere. Gør sig primært gældende på grus, hvor kun Nadal har været stærkere i år. Resultaterne på hard court har ikke været prangende, men en god Wimbledon-turnering har vist at han også kan gøre sig på hurtigere overflader end grus. Mangler lidt power i både serv og grundslag til for alvor at kunne bide skeer med de store på hard court, men kan i kraft af sin hurtighed og kontrastyrke være en vanskelig modstander for alle.
Lodtrækningen har været nådig mod Coria, og hvis han kan overvinde spanske Feliciano Lopez og landsmanden Mariano Puerta skulle der være lagt op til en kvartfinale mod Andy Roddick.

Richard Gasquet

Har fået sit store gennembrud i år som 19-årig efter allerede som 15-årig at have trådt ind på de voksnes tennisscene. Har gjort det forrygende på grus med bl.a. sejr over Federer, men har også vist stort potentiale på hurtigere overflader. Meget elegant i sin spillestil, og talentet gemmer helt sikkert på yderligere udvikling. Gasquet kan stort set alt på en tennisbane, men mangler endnu rutine og stabilitet nok til at kunne vinde en Grand slam. Hans spil burde ligge rigtig godt til hard court, selvom han endnu ikke har leveret det store på dette underlag endnu. Bør kunne spille sig frem til en ottendedelsfinale mod Roddick. Har vist at han kan slå de store, så måske får han også sit gennembrud på hard court.

Thomas Johansson

Vinderen af Australian Open fra 2002 har haft en rigtig god sæson efter et par år i skyggen pga. evige skadesproblemer. En stærk, meget varieret serv og et højt anlagt grundspil danner grundlaget for svenskerens succes. Semifinalen i Wimbledon og andre gode resultater på de hurtigere overflader understreger hvor svenskerens styrke ligger, og selvom de seneste ugers resultater ikke har været prangende. vil den 30-årige svensker stadig være en mand, man skal holde øje med.

Sebastien Grosjean

En meget svingende sæson hidtil af franske Grosjean. Han er dog en mand, der har redskaberne til at bide skeer med de helt store. Serven og det Agassi-lignende grundspil gør ham i stand til at levere resultater på alle overflader. Selvom der i år har været langt mellem snapsene, vil det være farligt at afskrive Grosjean, der kan spille helt forrygende, når tingene kører for ham.

James Blake

Har haft store problemer med at finde niveauet igen efter en ondartet nakkeskade, men de seneste uger har vist at den populære amerikaner for alvor er tilbage på toppen. Blake mestrer de fleste facetter af spillet, men er som de fleste amerikanere opvokset på hard court, så det er også hér han for alvor kan gøre sig gældende. Hvis han kan overvinde Greg Rusedski i første runde er der lagt op til en meget interessant tredje runde mod Rafael Nadal.

Dem vi nok ikke skal regne for meget med...


Gustavo Kuerten

Den tidligere verdensetter har længe været helt ved siden af sig selv, og det virker overhovedet ikke som han igen kan komme tilbage til verdenstoppen efter sin hofteskade. Den ellers altid underholdende Kuerten får desværre nok ikke mange kampe i årets turnering, og et førsterunde-nederlag til Paul Goldstein er slet ikke utænkeligt.

Tim Henman

Efter floppet i Wimbledon har gentleman-Tim været meget skidt kørende, og spørgsmålet er om hans tid så småt er ved at rinde ud. Den meget klassiske serv-flugt-stil har tidligere bragt ham langt, men hans grundspil holder simpelthen ikke den standard, der skal til for at levere store resultater mere. Tilmed har han fået en yderst vanskelig lodtrækning med den spanske hardhitter Fernando Verdasco i første runde. Hvis han skulle overvinde den hurdle, ligner den formstærke franskmand Paul-Henri Mathieu også en meget stor mundfuld.

Ivan Ljubicic

Forårets åbenbaring med tre finalepladser og en fantastisk Davis Cup-indsats, hvor både Agassi og Roddick blev besejret. Siden grussæsonens start har det til gengæld været uhyre sløjt hvad Ljubicic har præsteret. Hans spil ligger perfekt til hard court med hans store serv og de tunge grundslag, men formkurven er helt i bund, så et hurtig exit vil ikke overraske, selvom lodtrækningen ikke er skræmmende.

Radek Stepanek

Ligesom Ljubicic har Stepanek haft et forrygende forår og er ligeledes gået ned med flaget de seneste par måneder. Måske har modstanderne luret hans noget tricky spillestil, hvor han tager farten af boldene det ene øjeblik, og det andet øjeblik løber til nettet eller lægger en helt uventet stopbold. Eller også er formen bare ikke så god som tidligere på sæsonen. Under alle omstændigheder venter jeg ikke det store fra Stepanek i denne turnering.

De nye stjerner?


Thomas Berdych

20-årig tjekke med en stor serv og tung grundspil. Viste potentialet med sejren over Nadal i Cincinnati for nylig. Har leveret mere og mere stabile præstationer siden sejren over Federer i OL sidste år. Står til en spændende tredje runde mod Agassi, hvis han kan overvinde den ikke uefne Kohlschreiber i første runde.

Stanislas Wawrinka

Schweiz’ nye håb har gjort det fremragende i år. Dog specielt på grus. Hans stærke serv bør dog give ham muligheder for at brillere på hard court også. Ganske fornuftig lodtrækning giver gode muligheder at komme langt.

Gaël Monfils

Den tidligere junior-verdensetter har leveret bedre og bedre resultater i år. Meget stort anlagt spil, der endnu viser store udsving i niveauet. Har potentiale til det helt store. Møder Djokovic i et interessant ungdomsopgør.

Novak Djokovic

19-årig serber med en imponerende serv, der gør ham farlig for de fleste. Meget interessant kamp mod Monfils i første runde. Vinderen kan gå rigtig langt.

Andy Murray

Er stadig juniorspiller, men fik sit store gennembrud til Wimbledon, hvor han nåede tredje runde og førte 2-0 i sæt mod Nalbandian. Spillet ligger egentlig mere til hard court, så måske er der noget stort i vente hér. Bør kunne ordne Andrei Pavel i første runde.

US Open: Damesingle


Der er favoritterne, der er én eller to outsidere - og så er der dem der bare er med. Vinderen skal findes indenfor 3-5 spillere...

Maria Sharapova er seedet et op til denne turnering, men for mig at se er hun langtfra favorit. Flere spillere falder mere i øjnene end den ellers fine russer. Clijsters er mit bedste bud, hun virker tilbage i fuldt gear, er stabil - og jeg tror hun kan gøre det. Henin bliver den der kan drille, sammen med Sharapova, Davenport og måske Venus Williams: Jeg tror det er blandt de 5 spillere vi finder vinderen.

Optakts-turneringerne


Den første optaktsturnering til US Open, i Stanford, blev vundet af belgiske Kim Clijsters, efter finalesejr over Venus Williams.
Ugen efter røg Clijsters tidligt ud af turneringen i San Diego, og det blev to andre spillere der stjal det billede, begge 30-årige damer, begge dygtige spillere, men næppe nogen der kommer i betragtning til titlen på Flushing Meadow: Ai Sugiyama tabte stort - 6-0, 6-3 - til Mary Pierce. Pierce er svær at spå om, men en titel bliver det ikke til i New York.
Herefter fik vi atter Kim Clijsters øverst på podiet, da hun vandt JP Morgan Chase i Los Angeles med en finalesejr over Daniela Hantuchkova,
Hantuchkova tildeles ikke de store chancer for meget mere end en kvart-finale under US Open, på trods af hun har vist glimrende spil i sine mange optaktsturneringer.

Mens USA trak mange turneringer til sig, var der samtidig med JP Morgan Chase turnering i Stockholm, dette ligeledes på udendørs hardcourt, men ikke med de største stjerner som deltagere, Katarina Srebotnik vandt noget overraskende finalen 7-5, 6-2 over favoritten Anastasia Myskina.
For 14 dage siden skulle den sidste store turnering inden US Open spilles i Toronto, og igen var Clijsters on fire. Landsmandinde Henin var det også indtil finalen, men her faldt hun totalt igennem mod en Clijsters der viser skræmmende styrke for tiden, Clijsters vandt 7-5, 6-1.
Sidste uge var lidt la-la for mange af de store navne, den største turnering var i New Haven og dette uden Clijsters, Henin, Kuznetsova og søstrene Williams.
Finalen blev et opgør mellem Mauresmo og Davenport, en kamp der ikke var ret velspillet og næppe betød det store, men en kamp Davenport vandt fordi hendes niveau er lidt højere end franske Mauresmos.

Favoritter


1. Kim Clijsters

Den belgiske all-rounder er tilbage efter et skades-helvede. Clijsters har dog bebudet hun stopper allerede efter næste sæson, altså til 2007.
Clijsters har spillet fremragende i optakten, hun tabte ganske vist til Peng i kvart-finalen i San Diego, men det var tydelige træthedstegn der medførte dette udfald.
Clijsters har med sin træner arbejdet målrettet frem imod US Open, og med det spil den belgiske pige har lagt for dagen, så bliver hun svær at stoppe.
Clijsters er seedet som nummer 4 i denne turnering, men jeg betragter hende som en klar favorit.

2. Justine Henin-Hardenne

Endnu en belgisk spiller, og endnu en spiller der har været igennem utrolig meget!
Har på harcourt kun spillet turneringen i Toronto, hvor hun altså tabte til Clijsters i finalen, men Henin har trænet både hjemme i Belgien og i USA den seneste uge, så hendes føling med hardcourt er helt i orden.
Formen er måske ikke helt 100% endnu, men Henin har et par "lette" modstandere at starte ud med, så den lille belgier med de hårde grundslag skal nok komme med helt frem i denne turnering.
Eneste ulempe er at hun er seedet som nummer 7, hvilket gør vejen til en af de sidste kampe ekstra svær.
Henin bliver dog på min liste vurderet som næstfavorit til at tage titlen.

3. Lindsay Davenport

En spiller der altid vil være med fremme, især da i US Open. Ingen ved om dette kunne blive hendes sidste...?
Davenport er seedet nummer 2 og virker til at være i god form, hun slog uden det store besvær Mauresmo i finalen i New Haven med 6-4, 6-4. Men Davenport har været lidt skadet, en skade hun melder sig helt fri af nu, men hun kan være i mangel af kamptræning, når hun møder f.eks de to belgiske spillere - hvis hun da kommer til det!
Alt i alt må Davenport dog betragtes blandt favoritterne!

4. Maria Sharapova

Verdens etteren skal da nævnes som favorit, med 43 sejre og bare 7 nederlag ville andet være helt væk!
Men det er på det sidste blot blevet til én turnering på hardcourt, nemlig i LA hvor det kun blev til to sejre inden Sharpova måtte opgive til kampen imod Hantuchkova i kvartfinalerne.
Sharpova skulle dog være ovenpå igen, men jeg levner ikke den første-seedede mange procenters chance for at vinde US Open!
Til det er der spillere, dels i bedre form og dels pt. bare bedre spillere.
Sharapova kommer langt, men hun vinder ikke i New York.

Outsidere


Venus Williams

Svært at sige hvordan formen er, men denne fighter kan slå alle på sine bedste dage. Seedet 10, men burde nok regnes blandt de 5 favoritter.

Serena Williams

Har Serena fået styr på det mentale? I så fald kan hun blive farlig. Man ved ikke meget om hvordan de to søstres form er, men mon dog ikke de kommer de i god form og er motiverede?

Amelie Mauresmo

Altid en svær modstander. Mauresmo får dog meget svært ved at vinde her, men seedningen som nummer 3 er på hendes side.

Svetlana Kuznetsova

Forsvarende mester, men ikke om 14 dage...
Kuznetsova har ikke samme niveau som mange af de andre spillere, desuden har hun i år ikke for alvor ramt det niveau der gav hende titlen på Flushing Meadows.