18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Danmark

0 - 0

Serbien
1H 2H
0-00-0
25. juni 2024 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - EM
Allianz Arena (neutral)    François Letexier
Opdateret
Nicolai J.Ekspert Nicolai J.
Tekstforfatter og redaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017, hvor jeg begyndte min iGaming-karriere hos den maltesiske spilvirksomhed, Aspire Global. Derfra gik turen til affiliate-virksomheden Game Lounge, hvor jeg arbejdede som tekstforfatter i omkring 5 år, før jeg begyndte hos BetXpert (Raketech Limited) i 2024. Mit ekspertområde er Premier League-fodbold, men jeg har også interesse for golf, tennis og håndbold.

DanielHvalsø DanielHvalsø
Optakter, analyser og mere eller mindre realistiske spiltips

Vis mere
Vis mindre

Odds på Danmark - Serbien 25/06, Europa - EM

Tirsdag d. 25. juni møder Danmark Serbien i tredje og sidste gruppekamp ved EM i Fodbold. Vil Kasper Hjulmand og det danske landshold besejre Serbien og gå videre til ottendedelsfinalerne? På den her side kan du se odds på Danmark - Serbien og læse vores optakt til kampen.

Danmark - Serbien odds: Hvem vinder?

BetXpert giver dig her en oversigt over markedets bedste odds på Danmark – Serbien. Det danske landshold er bookmakernes favoritter til at vinde kampen. En sejr til Danmark giver omkring odds 2.30, mens en sejr til serberne giver omkring odds 3.10. Sammenlign odds på opgøret herunder og følg kampen på DR1 tirsdag d. 25. juni kl. 21.00.

Væddemål Højeste odds Bookmaker
Danmark vinder 2,30
Kampen ender uafgjort 3,41
Serbien vinder 3,09
Væddemål Højeste odds Bookmaker
Danmark vinder 2,30
Kampen ender uafgjort 3,40
Serbien vinder 3,10

Vinderchancer

Danmark vinder Kampen ender uafgjort Serbien vinder
41,34% chance 27,88% chance 30,77% chance

OBS: Baseret på odds hos Vbet.

Danmark - Serbien

Danmark Serbien
04ʼ 1H Nikola Milenković N. Milenković
Jonas Older Wind J. O. Wind 27ʼ
Morten Hjulmand M. Hjulmand 30ʼ
Andreas Skov Olsen A. S. Olsen >
Jonas Older Wind J. O. Wind < 2H
46ʼ
46ʼ Dušan Tadić D. Tadić >
Lazar Samardzic L. Samardzic <
46ʼ Luka Jović L. Jović >
Nemanja Gudelj N. Gudelj <
Kasper Dolberg K. Dolberg >
Rasmus Højlund R. Højlund <
59ʼ
67ʼ Dušan Vlahović D. Vlahović >
Ivan Ilić I. Ilić <
73ʼ Filip Mladenović F. Mladenović >
Srđan Mijailović S. Mijailović <
Thomas Delaney T. Delaney >
Morten Hjulmand M. Hjulmand <
77ʼ
Victor Kristiansen V. Kristiansen >
Alexander Bah A. Bah <
77ʼ
83ʼ Aleksandar Mitrović A. Mitrović
87ʼ Sergej Milinković-Savić S. Milinković-Savić >
Saša Lukić S. Lukić <
Yussuf Yurary Poulsen Y. Y. Poulsen >
Christian Eriksen C. Eriksen <
88ʼ

Kampstatistik

10 Skud 5
3 Skud på mål 1
8 Hjørnespark 2
19 Indlæg 15
0 Offside 3
11 Frispark begået 5
2 Gule kort 2
0 Røde kort 0
50% Boldbesiddelse 50%

Live opdateringer

Bekræftede startopstillinger

3-4-1-2
Danmark
Danmark
5
Joakim Mæhle
18
Alexander Bah
10
Christian Eriksen
6
Andreas Christensen
3
Jannik Vestergaard
2
Joachim Andersen
23
Pierre-Emile Højbjerg
21
Morten Hjulmand
19
Jonas Older Wind
9
Rasmus Højlund
1
Kasper Schmeichel
3-4-2-1
Serbien
Serbien
11
Filip Kostić
14
Andrija Živković
16
Srđan Mijailović
22
Saša Lukić
19
Lazar Samardzic
2
Starhinja Pavlovic
4
Nikola Milenković
13
Milos Veljkovic
6
Nemanja Gudelj
17
Ivan Ilić
9
Aleksandar Mitrović
1
Predrag Rajković

Se flere odds på fodbold og kampinfo i vores matchcenter.

Danmark - Serbien

Optakt til Danmark - Serbien

På tirsdag d. 25. juni finder vi ud af, om Danmark går videre til ottendedelsfinalerne ved EM 2024 eller ej. England møder Slovenien, og Danmark møder Serbien.

Inden sidste runde ligger England på førstepladsen med 4 point, Danmark ligger på andenpladsen med 2 point, Slovenien ligger på tredjepladsen med 2 point, mens Serbien ligger på fjerdepladsen med 1 point.

De to nationer, der ligger nr. 1 og 2 efter sidste spillerunde, går direkte videre til ottendedelsfinalerne. Tredjepladsen vil gå videre, hvis holdet er blandt de fire bedste treere i hele EM-gruppespillet. Fjerdepladsen må sige danke und auf wiedersehen og tage hjem.

For Danmarks vedkommende bliver det forhåbentlig til en sejr over Serbien og direkte videre avancement. Men Serbien bliver bestemt ikke en nem opgave for Kasper Hjulmand og det danske landshold. Serbien har dygtige og rutinerede spillere, der vil gøre det besværligt for Danmark at skabe chancer, mens de samtidig har masser af offensive kvaliteter til at true Danmark i den anden ende.

Med det sagt, så er Danmark på sine bedste dage et bedre landshold end Serbien. Spørgsmålet er jo så bare, om vi også får den bedste udgave af det danske landshold at se på tirsdag.

Hvis Danmark spiller, som de gjorde imod Slovenien, kan resultatet imod Serbien blive hip som hap. Men hvis de spiller med lige så stor energi og appetit, som de gjorde imod England, er der rigtig gode chancer for en dansk sejr. Lad os tage et kig på Danmarks muligheder for at gå videre til ottendedelsfinalerne, alt efter hvordan det går i tirsdagens to sidste kampe i Danmarks gruppe.

Danske fodboldfans ved EM 2024

Foto: Det danske landshold takker de danske tilskuere for opbakningen til kampen imod England. Copyright: JAVIER SORIANO / AFP

Sådan går Danmark videre til ottendedelsfinalerne

Det er lidt typisk Danmark, at vi er nødt til at gennemgå alle mulige udfald og muligheder for videre avancement i en turnering før den sidste gruppekamp. Men sådan er det altså før sidste runde i Gruppe C. Alt efter resultatet mod Serbien, og hvordan det går mellem Slovenien og England, kan Danmark både ende på førstepladsen, andenpladsen, tredjepladsen og fjerdepladsen. Herunder tager vi et kig på Danmarks skæbne i de forskellige scenarier.

Hvis Danmark vinder over Serbien

Den nemmeste vej videre for Danmark er selvfølgelig en sejr over Serbien. Det vil give Danmark 5 point og enten en første- eller andenplads, afhængigt af resultatet i kampen mellem England og Slovenien. Hvis England slår Slovenien, ender Danmark på andenpladsen. Hvis England og Slovenien spiller uafgjort, vil det først og fremmest være den overordnede målscore, der afgører, om Danmark eller England slutter på førstepladsen.

Hvis Danmark spiller uafgjort mod Serbien

Hvis Danmark spiller uafgjort mod Serbien, kan det hele godt gå hen og blive lidt kringlet. Med tre point i alt vil Danmarks slutplacering i gruppen afhænge af resultatet i kampen mellem England og Slovenien.

Hvis England vinder over Slovenien, ender Danmark på andenpladsen. Hvis Slovenien vinder over England, vil Danmark slutte på tredjepladsen. For at gå videre til ottendedelsfinalerne med en tredjeplads skal Danmark være blandt de fire bedste treere i alle grupper ved EM.

Hvis England og Slovenien spiller uafgjort, vil målscoren i de to uafgjorte kampe afgøre, om enten Danmark eller Slovenien ender på andenpladsen. Hvis England og Slovenien spiller 0 - 0, og Danmark og Serbien spiller 1 - 1, vil Danmark slutte på andenpladsen.

MEN...

Hvis England - Slovenien og Danmark - Serbien ender med samme uafgjorte resultat, så vil Danmark og Slovenien have lige mange point og samme målscore. Det vil derfor være nationen, der har fået færrest gule og røde kort i løbet af turneringen, der vil ende som toer. Efter de to første gruppekampe har Danmark og Slovenien modtaget lige mange kort. Hvis dette også er tilfældet efter sidste gruppekamp, og begge kampe altså slutter med samme uafgjorte resultat, så vil det være nationen, der sluttede bedst i EM-kvalifikationen, der rangeres højest og ender på andenpladsen. Og Danmark sluttede jo højere end Slovenien i EM-kvalifikationen.

Se rækkefølgen af kriterier for at bestemme holdenes placering i en gruppe, hvis to eller flere hold i samme gruppe har samme antal point ved afslutningen af gruppespillet:

  1. Indbyrdes kampe
  2. Målscore
  3. Flest scorede mål indbyrdes
  4. Flest scorede udebanemål indbyrdes
  5. Målscore i alle gruppekampe
  6. Flest scorede mål i alle gruppekampe
  7. Flest scorede udebanemål i alle gruppekampe
  8. Færrest fair play-point i alle gruppekampe (rødt kort = 3 point, gult kort = 1 point, to gule kort til samme spiller = 3 point)
  9. Placeringen i EM-kvalifikationen

Hvis Danmark taber til Serbien

I tilfælde af et dansk nederlag til Serbien, er der ikke de store chancer for, at Danmark går videre til ottendedelsfinalerne. Med to point vil Danmark slutte på tredjepladsen, hvis England slår Slovenien med flere eller lige så mange mål, som Serbien slår Danmark. Og det er usandsynligt, at Danmark vil ende blandt de fire bedste treere i gruppespillet med kun to point i bagagen.

Hvis Danmark taber til Serbien, og England ikke vinder over Slovenien, så er det 100% farvel og tak til EM for det danske landshold. Men nu taber Danmark heldigvis ikke til Serbien. Så vi behøver jo ikke bekymre os alt for meget om dette scenarie, vel?

Luka Jovic (Serbien)

Foto: Serbiens Luka Jovic fejrer hans scoring til 1 - 1 i sidste sekund i kampen imod Slovenien ved EM. Copyright: Miguel MEDINA / AFP

Hold øje med Jovic, Vlahovic, Mitrovic og Tadic

Hvad er det så for et serbisk landshold, som Danmark møder? Serbien er først og fremmest et rutineret hold med flere store offensive navne på holdkortet, som dog ikke rigtig har formået at slå til i de to første gruppekampe imod England og Slovenien.

Det serbiske landshold kvalificerede sig til EM 2024 ved at blive toer i en EM-kvalifikationsgruppe, hvor modstanderne hed Ungarn, Montenegro, Litauen og Bulgarien var modstanderne. 

Serbien slog Montenegro og Litauen både ude og hjemme, men formåede ikke at slå hverken Ungarn eller Bulgarien. Serberne spillede 1-1 ude og 2-2 hjemme mod Ungarn, mens de tabte 2-1 på ude og hjemme mod Ungarn.

Ud fra kvalifikationen og de efterfølgende venskabskampe ligner Serbien derfor et hold, der har det svært, så snart de spiller mod hold af en hvis størrelse og kvalitet. På den anden side, så er det ikke mange hold, der er lette at spille imod. Og Danmark skal uden tvivl spille godt, hvis de vil dominere Serbien, som trods alt har nogle dygtige spillere.

Oppe foran er det som regel den rutinerede og fysiskstærke Aleksandar Mitrovic (Al Hilal) og Juventus' stjerneangriber, Dušan Vlahović, der står for serbernes mål. Ud af holdets i alt 15 mål i kvalifikationen scorede de to tilsammen 8 mål. Men det er AC Milan-angriberen Luka Jovic, der har scoret Serbiens eneste mål indtil videre ved dette EM. Det gjorde han i sidste sekund mod Slovenien efter at være blevet skiftet ind i stedet for Dušan Vlahović. Mon Jovic får chance fra start mod Danmark? Det kunne man måske godt forestille sig.

På midtbanen er Serbien velsignet med spillere som Marko Grujić (FC Porto) og Sergej Milinković-Savić (Al Hilal). Men det er assistmageren, Dušan Tadić, der er holdets største og farligste midtbaneprofil.

Serbien bliver altså på ingen måder en walk over for Danmark. Vi forventer tværtimod, at det bliver en tæt kamp. Men Danmark er et bedre landshold end Serbien på flere punkter, og med en stærk kollektiv indsats med masser af energi og pres ligesom mod England, så vinder Danmark over Serbien. Det er vi her på BetXpert sikre på - Kom så Danmark!

Gode odds på dansk sejr

Det er ikke kun os danskere, der tror på dansk sejr over Serbien. På betting-markedet har man også fidus til Danmark, som vurderes til at være svage favoritter hos bookmakerne. Men ikke i sådan en grad, at det bliver uinteressant at spille på en dansk sejr.

Der er tværtimod relativt gode odds på Danmark som direkte vinder af kampen. Hos kambi-bookmakerne (Unibet, Mr Green, LeoVegas og Expekt) kan man i skrivende stund få odds 2.23 en dansk sejr. Hvis man er ude efter højere odds, har Expekt også en udgave, der hedder "Danmark vinder og enten Højlund eller Eriksen scorer" til odds 3.00. 

BetXperts bud på resultat og målscorer

Resultat fuldtid Målscorer når som helst
1 - 0 Rasmus Højlund

Spilforslag til Danmark - Serbien

Vores ekspert Bauns tror ikke bare på en sejr til Danmark over Serbien, han kan se en idé i at spille på det. Læs mere om spiltippet herunder.

Danmark - Serbien: 1 til odds 2.22 hos Danske Spil*

Det kan gå hen og blive en fordel for Danmark, at Serbien er tvunget frem på banen, da de ikke kan bruge andet end en sejr. Danmarks offensive spillere og wingbacks kan meget vel få stor glæde at det potentielle ekstra rum på Serbiens banehalvdel i løbet af kampen. Og så har Danmark også bare lignet et stærkere hold med større spilleglæde end Serbien i de to første gruppekampe. Odds 2.22 på en sejr til Danmark ligner et godt spil.

Læs spiltip her.

Allianz Arena

Foto: Allianz Arena. Banen, hvor Danmark og Serbien møder hinanden d. tirsdag d. 25. juni ved EM 2024. Copyright: ALEXANDRA BEIER / AFP

Bookmakere med odds på Danmark - Serbien

Se flere odds og spilmuligheder på Danmark - Serbien hos følgende bookmakere.

Besøg Betinia

100% bonus up til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God velkomstbonus
fint spiludvalg
Hurtig hjemmeside
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling.

Yderligere vilkår For at kvalificere sig til bonussen skal spilleren gennemspille det fulde beløb af den første indbetaling mindst én gang med odds på mindst 1,50. Maks beløb, der tæller med i gennemspilningskravene for hvert væddemål, er 500 DKK. Indbetalinger foretaget med Neteller eller Skrill kvalificerer ikke til denne kampagne.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betinia hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg VBet

Op til 500 kr. Gratis spil

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Masser af odds på dansk fodbold
Konkurrencedygtige odds på de store sportsligaer i verden
24 timers live chat support
Brugervenlig platform til mobile enheder
Over 40 forskellige sportsgrene med odds
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Gratis spil gyldigt i 7 dage - Maksimum Gratis spilbeløb 500 kr. - Gevinster fra Gratis spillet inkluderer ikke indsatsen

Yderligere vilkår 18+ | Kun for nye verificerede spillere | Kun for det første væddemål | Min. Indbetaling: 40 kr. Væddemålstype: Enkelt/multi
Regler og vilkår:  Vi henviser til VBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Expekt

600 kr. live freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Velkomstbonus uden gennemspilskrav
Stort udvalg af sportsmarkeder og oddsmarkeder
Super effektiv kundesupport
Høj tilbagebetalingsprocent
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80 indenfor 14 dage.

Yderligere vilkår

18+ | Kun nye spillere | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Kun for nye spillere | Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 | Maks freebet op til 600 kr. | Aktiveres under "mine tilbud" og skal bruges inden 60 dage | Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede | Freebet gælder kun som et livebet


Regler og vilkår:  Vi henviser til Expekt hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Campobet
Moderne hjemmeside
Udmærket spiludvalg
Mulighed for odds boost
Omsætningskrav Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Campobet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God velkomstbonus på sport
Stort spiludvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
Rigtig god mobilapp
Meget brugervenligt og flot site
Konkurrencedygtige odds
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår

Kun tilgængeligt for nye kunder.


Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Betsson

500 kroner freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stærkt udbud af sportsmarkeder
Garvet spiludbyder med årelang erfaring i branchen
Flotte odds på dansk og internatonal top fodbol
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betsson hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.
 

Danmark - Serbien kampinfo 

  • Start: Tirsdag d. 25. juni kl. 21.00
  • Turnering: EM-slutrunden 2024
  • Runde: 3. runde
  • Stadion: Allianz Arena (München)
  • Dommer: Ikke offentliggjort
  • TV: DR1

Statistik over Danmark - Serbien

  • Seneste opgør mellem Danmark og Serbien endte 3-0 til Danmark.
  • Serbien scorede 1.88 mål pr. kamp i EM-kvalifikationen.
  • Serbien holdte kun buret rent i to kampe i EM-kvalifikationen.
  • Serbien vandt fire kampe, spillede to kampe uafgjort og tabte to kampe i EM-kvalifikationen.
  • Serbiens topscorer i EM-kvalifikationen var Aleksandar Mitrovic (5 mål).
  • Begge hold scorede i 6 af Serbiens 8 EM-kvalifikationskampe.

Seneste indbyrdes opgør

  • 29. marts 2022: Danmark 3 - 0 Serbien (Venskabskamp)
  • 13. juni 2015: Danmark 2 - 0 Serbien (EM-kval.)
  • 14. november 2014: Serbien 1 - 3 Danmark (EM-kval.)

Danmarks

Seneste kampe

Serbiens

seneste kampe

  1. Danmark 1 - 1 England (EM)
  2. Slovenien 1 - 1 Danmark (EM)
  3. Danmark 3 - 1 Norge (venskabskamp)
  4. Danmark 2 - 1 Sverige (venskabskamp)
  5. Danmark 2 - 0 Færøerne (venskabskamp)
  6. Danmark 0 - 0 Schweiz (venskabskamp)
  7. Nordirland 2 - 0 Danmark (EM-kval.)
  8. Danmark 2 - 1 Slovenien (EM-kval.)
  9. San Marino 1 - 2 Danmark (EM-kval.)
  10. Danmark - Kasakhstan (EM-kval.)
  1. Slovenien - Serbien (EM)
  2. Serbien 0 - 1 England (EM)
  3. Sverige 0 - 3 Serbien (venskabskamp)
  4. Østrig 2 - 1 Serbien (venskabskamp)
  5. Cypern 0 - 1 Serbien (venskabskamp)
  6. Rusland 4 - 0 Serbien (venskabskamp)
  7. Serbien 2 - 2 Bulgarien (EM-kval.)
  8. Belgien 1 - 0 Serbien (venskabskamp)
  9. Serbien 3 - 1 Montenegro (EM-kval.)
  10. Ungarn 2 - 1 Serbien (EM-kval.)

Ofte stillede spørgsmål om Danmark - Serbien

Find svar på ofte stillede spørgsmål om kampen mellem Danmark og Serbien tirsdag d. 25. juni ved EM 2024.

Hvornår spiller Danmark - Serbien?

Kampen mellem Danmark og Serbien spilles tirsdag d. 25. juni kl. 21.00 på Allianz Arena, der til dagligt er Bayern Münchens hjemmebane.

Hvad er chancen for, at Danmark vinder over Serbien?

Med udgangspunkt i oddsene på Danmark - Serbien er der ca. 41% chance for, at Danmark vinder over Serbien. Der er ca. 28% chance for, at kampen ender uafgjort, og der er ca. 31% chance for serbisk sejr..

Hvor finder jeg Danmark - Serbien odds?

Alle store bookmakere i Danmark har odds på Danmark - Serbien. Du kan sammenligne odds på kampen øverst på denne side.

Hvilken kanal viser Danmark - Serbien ved EM fodbold?

Kampen vises på DR1.

I hvilken spillerunde spiller Danmark - Serbien?

Danmark og Serbien møder hinanden i tredje og sidste gruppekamp inden ottendedelsfinalerne.

Feedback