Hvad skete der i uge 11? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

12/3: Betfair* overhaler Bet365* og nupper førertrøjen

For første gang i to år er bet365* slået af tronen på Oddscheckers rankingliste over bookmakere med størst markedsandele. I førertrøjen er nu spillebørsen betfair* med 20,6% af markedet foran bet365* med 17,5% og Paddy Power med 8,6%

Læs mere

14/3: Fratrædelse kan udskyde spanske licenser

Chefen for den spanske spillemyndighed, Juan Carlos Alfonso Rubio, har valgt at fratræde sin stilling, kort tid før myndigheden skulle igangsætte uddelingen af licenser. Rubio har stået for bedømmelsen af licensansøgningerne fra de 62 interesserede operatører - en bedømmelse, der skulle have udmundet i uddeling af licenser i slutningen af denne måned eller starten af næste, efter udsættelse. Nu kan uddelingen blive udsat yderligere mens regeringen kæmper for at finde en erstatning.

Læs mere (betalingssite)

14/3: Bet24 beskylder kunde for at have flere konti

En kunde hos Bet24 har ifølge SBR fået konfiskeret €214 (ca. 1.600 kr.) i forbindelse med en udbetaling af indestående, fordi bookmakeren mener at kunden opererer med flere konti, hvilket kunden benægter.

Læs mere

14/3: Opkøb af Full Tilt Poker nært forestående

I slutningen af september sidste år kom det frem, at Groupe Bernard Tapie ville opkøbe Full Tilt Poker, og opkøbet ventes færdiggjort inden udgangen af uge 12. Det fortæller kilder til eGaming Review.

Læs mere (betalingssite)

14/3: Sydkoreanske sportsfolk blandt tiltalte i sag om match fixing

27 personer, herunder kendte volleyball- og baseballspillere er blevet tiltalt i en større sag om match fixing. To baseball-pitchers, 12 mandlige og kvindelige volleyball-spillere samt fire militære volleyballspillere er blandt de tiltalte i sagen, der menes at have involveret match-fixing i mindst 17 herre- og én kvinde-volleyballkamp(e) over de seneste to år.

Læs mere

16/3: Bulgarien griber til IP-blokering

Bulgarien vil nu også være med på bølgen af lande, der tyr til IP-blokering af ikke-licenserede bookmakere. Regeringen vil således oprette en blacklist, som landets internetudbydere skal forhindre adgang til.

Læs mere her og her

18/3: 21KBet udbetaler stadig ikke til kunder

Vi har allerede et par gange i vores opsamlinger (uge 2 og uge 8) været omkring 21KBet, der har løjet om licens og nægtet at udbetale til sine kunder. Ifølge SBR er dette fortsat tilfældet, og i samme ombæring bliver bookmakeren ved med at tiltrække kunder via en 100% bonus ved indbetaling.

Læs mere