Hvad skete der i uge 10? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

5/3: Paddy Power-overskud ført an af online resultater

Den irske bookmaker har offentliggjort sit regnskab for 2011 og kan fremvise en stigning i omsætningen på 17% og en samlet profitstigning på 16%. Fraregnet den australske del, er onlineprofitten steget med 29% til €74.3 millioner.

Læs mere

5/3: Betfair* launcher værktøj til oddssammenligning

Betfair* er klar med et nyt tool, det Google Chrome-baserede "Betfair* Everywhere", der giver mulighed for at sammenligne priser på Betfair* med andre sider ved hjælp af nogle nøgleord.

Læs mere (betalingssite)

Læs Betfairs Group Operations Director Ian Chuters forklaring af Betfair* Everywhere her

5/3: Fire gevinster til odds 2.157,23

En uafgjort basketballkamp, en håndboldsejr på præcis seks mål, en fodboldsejr på præcis ét mål og et hjemmebanenederlag til et hold, der var 10-0-0 foran hjemmepublikummet. En spiller hos Danske Spil* kunne søndag glæde sig over et langskud af de helt store. 30 kr. på ovenstående fire spil til et samlet odds 2.157,23 blev forvandlet til 64.716 kr.

Læs mere

5/3: Vietnam overvejer reguleret sportsbetting

Vietnam kan meget vel blive det næste asiatiske land til at iværksatte en regulering af sportsbettingmarkedet, der i øjeblikket styres af diverse mere eller mindre lyssky gamblingsyndikater.

Læs mere

5/3: Bet-at-home overskud skrumper ind

2011 bød på en marginal 0,7% stigning i netto omsætningen, men stigende marketingbudgetter og nye skatteforhold i Østrig betød, at den samlede profit faldt med 56%.

Læs mere (betalingssite)

6/3: Pokernetværk solgt til amerikanere

Det bwin*.party-ejede Ongame-netværk er blevet solgt til det amerikanske firma Shuffle Master for €19,5 millioner, med en klausul på op til €10 millioner mere, hvis det amerikanske pokermarked åbner op i de kommende fem år.

Læs mere (betalingssite)

6/3: Betfair* omsætning op 11% i Q3

Spillebørsens tredje kvartal (med afslutning 31. januar) bød på en stigning i omsætningen på 11%. Den mobile platform bød på en stigning på hele 100% og udgør nu 7% af den samlede omsætning.

Læs mere (betalingssite)

6/3: Sydafrika vil have reguleret sportsbetting

En kendelse ved Højesteret i Pretoria i 2010 har gjort det ulovligt at spille online i Sydafrika, men der ledes nu efter en måde at få lovliggjort det på.

Læs mere

6/3: Kunde fik konfiskeret 1.900 euro af Sportingbet

En Sportingbet-kunde, der i februar indsatte 1000 euro på en konto, spillede det hele på ét spil og øgede balancen til 1900 euro og herefter forsøgte at udbetale det, har fået konfiskeret sit indehavende af Sportingbet, der beskylder kunden for at have flere konti hos bookmakeren.

Læs mere

8/3: To bookmakers melder sin ankomst i Italien

Flere store navne på bookmakermarkedet er enten allerede at finde - eller på vej ind - på det italienske spillemarked og nu melder også Paddy Power og Prima Networks sin ankomst.

Læs mere

8/3: Stor bonus til Ladbrokes-chef trods sløje resultater

Den årlige finansielle rapport hos Ladbrokes afslører, at CEO Richard Glynn har modtaget en bonus på næsten £500.000, selvom selskabet under Glynn's ledelse er rykket længere væk fra målet om at fordoble aktiekursen inden 2015.

Læs mere (betalingssite)

8/3: Sverige kigger nærmere på regulering

Et svensk parlamentsmedlem har studeret flere landes gamblingindustrier og nået frem til Gibraltars model som en der er værd at studere nærmere. Gustaf Hoffstendt, som han hedder, rejser derfor til øen for at se hvad landet har at byde på i forhold til regulering af spillemarkedet - og kommer måske hjem med ideer til det svenske marked?

Læs mere

9/3: Spansk domstol enig i lukning af hjemmesider

Retten i Madrid har givet spanske Codore medhold i deres klage over flere internationale operatører, der via spanske sider henvendte sig til spanske kunder uden at have fået godkendelse af staten til det. Bookmakerne, herunder Sportingbet, har argumenteret for at de har opereret i et juridisk tomrum i Spanien, efter landet er begyndt at modtage licensansøgninger. I januar fik PokerStars medhold i et lignende sag ved retten i Barcelona, der slog fast at pokergiganten ikke kunne holdes ansvarlig for ikke at have søgt om ikke-eksisterende licenser.

Læs mere

9/3: NemID-login på mobiltelefoner tidligst i slutningen af året

Spillemyndigheden har udsendt nedenstående information om login uden brug af en digital signatur, som bl.a. foreskriver at sider med licens, der ønsker at udbyde tjenester uden dette krav skal have tilladelse af Spillemyndigheden. Skrivelsen noterer samtidig, at login på mobiltelefoner med NemID ikke ventes at være tilgængeligt før tidligst i slutningen af dette år.

Læs mere

9/3: Yderligere tre bookies slutter sig til DOGA

DOGA (Danish Online Gambling Association), der blev startet op i november 2011 af Unibet*, Bet365*, Betfair* og Sportingbet har fået yderligere tre medlemmer efter Ladbrokes, Bet24 og Betsson* i den forgangne uge valgte også at slutte sig til foreningen, der skal fungere som talerør for bookmakerne på det regulerede danske spillemarked.

Læs mere (betalingssite)

9/3: Spanske licenser nært forestående

De første licenser på det regulerede spanske spillemarked ventes at blive uddelt indenfor få uger. 80% af de operatører, der har ansøgt om licens, er ifølge EGaming Review blevet forhåndsgodkendt, og har fået besked om at de kan forvente at få den officielle licensgodkendelse indenfor få uger.

Læs mere (betalingssite)