Hvad skete der i uge 9? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

27/2: Stor stigning i italiensk online betting

En netop udgivet rapport afslører, at italiensk online betting lever i bedste velgående. I januarmåned blev der spillet for 1,5 milliarder euro, hvilket er mere end tre gange så meget som samme måned sidste år.

Læs mere

27/2: Danske Spil* laver login til færøske kunder

Danske Spils implementering af NemID-login den 31. januar har givet problemer for bookmakerens færøske kunder, og derfor er der oprettet en midlertidig løsning, så færingerne kan placere deres spil.

Læs mere

27/2: Frankrig vil forbedre lovene

Den franske spillemyndighed ARJEL har nedsat en komité, der skal søge at forbedre landets spillelove. Det sker i forlængelse af at der er konstateret et kontinuerligt fald i sportsvæddemål.

Læs mere

27/2: Engelske FA forbyder spillervæddemål

Fremover er det ikke tilladt for fodboldspillere i de fire øverste engelske rækker, at placere væddemål på fodboldrelaterede udfald. Forbuddet gælder ikke blot kampe hvor spilleren eller holdet selv deltager, men alle former for væddemål såsom hvem der bliver den næste manager i en given klub.

Læs mere

28/2: Bodog.com lukket ned, ejer tiltalt

Det er ulovligt at spille på sport i den amerikanske stat Maryland, og byretten i den amerikanske stats hovedstad Baltimore beslaglagde i den forgangne uge bodog.com og anklagemyndigheden har efterfølgende tiltalt stifteren Calvin Ayre for ulovligt at betjene en spilleforretning og for hvidvaskning af penge.

Læs mere her og her

28/2: Hollandsk højesteret afviser Ladbrokes-appel

Den hollandske højesteret har netop afvist en appel fra Ladbrokes, hvilket betyder, at udenlandske operatører skal udelukke hollandske spillere. Det er et skridt på vej mod en kommende regulering af markedet, hvor kun licensindehavere må operere og alle andre operatører blacklistes.

Læs mere

28/2: William Hill profiterer online

Den britiske bookmaker kan glæde sig over en solid profit på $432,9 millioner i 2011. Det svarer til en stigning på 6% i forhold til året før - en stigning der primært skyldes succes på onlinemarkedet, hvor omsætningen er steget med 28%.

Læs mere

29/2: Hollandske kunder lukkes ude

En kendelse ved Højesteret i Holland har slået fast, at det statsejede De Lottos monopol ikke bryder EUs aftaler om fri handel. De Lotto har som det eneste firma lov til at udbyde lotterispil og følte at Ladbrokes og Betfair* bød på uretfærdig konkurrence på markedet ved at tilbyde både online- og telefon-spilleservice. Disse lukkes nu ned for hollandske kunder efter kendelsen, som samtidig åbner for muligheden for at banker og kreditkortselskaber kan retsforfølges for at behandle overførsler, relateret til online spil.

Læs mere

29/2: Australien sikrer Sportingbet overskud

Sportingbets opkøb af Centrebet har hjulpet firmaet godt "Down under" og har kompenseret for et fald i Europa, der i høj grad skyldes beslutningen om at trække sig ud af Tyrkiet. Samlet slutter Sportingbet med en beskeden stigning i netto spilindtægter, trods et massivt 33%-fald på det europæiske marked.

Læs mere her

og her (betalingssite)

29/2: Unibets opkøb af Betchoice afsluttet

Unibet* har fået godkendt sit opkøb af australske Betchoice. Overtagelsen er blevet sikret for et beløb på 20 mio. australske dollars

Læs mere

29/2: 10-0-sejr fanger FIFAs interesse

Bahrain skulle bruge en sejr på mindst ni mål for at holde liv i håbet om at kvalificere sig til VM. Én udvist indonesisk målmand (efter to minutter), fire straffespark (herunder to brændt) senere vandt Bahrain (der inden kampen havde en målscore på 3-7 efter fem kampe) med 10-0. Suspekt kampforløb? Det mener FIFA, der har åbnet en rutineundersøgelse af kampen.

Læs mere

29/2: Sportingbet halter efter i Europa

Bookmakeren har netop offentliggjort et regnskab der lyder på en stigning på 2% af omsætningen i det første finansielle halvår. Stigningen skyldes dog hovedsageligt det australske marked, som firmaet har størst fokus på, mens man på det europæiske marked har set et stort fald i bettingomsætningen.

Læs mere (betalingssite)

2/3: Betsson* beskylder kunde for bedrag

Er du i telefonisk kontakt med Betsson* må du hellere sørge for at din stemme ikke sår tvivl om dit køn. Bookmakervagthunden SBR oplyser, at Betsson* har konfiskeret 360 euro fra en kunde, med begrundelse i at kvindens stemme ikke lød som en kvindes.

Læs mere

2/3: Det sydkoreanske spillemarked styret af mafia

Fodbold, basketball, volleyball og motorløb. Det er bare nogle af de sportsgrene, der ikke afvikles på ordentlige grundlag i Sydkorea, hvor mafiaen er i noget nær fuld kontrol.

Læs mere