Bethard har netop lanceret sportsbetting i Danmark, og de tilbyder alle nye kunder en bonus på 100 procent op til 1.000 kroner på første indbetaling. 

Den svensk-maltesiske bookmaker, Bethard, der i midten af august fik en dansk spillelicens til både væddemål og onlinecasino, er netop gået online i Danmark med dansk hjemmeside. Det oplyser bookmakeren til BetXpert.

"Vi er meget tilfredse med at have fået grønt lys i Danmark, og vi ser frem til at begynde at dyrke vores tilstedeværelse på det danske marked. 2018 er bestemt et spændende år for os. Det er et år, hvor vi er fast besluttet på at lægge et solidt grundlag for at etablere Bethard som værende Europas førende betting-firma inden for sportsverdenen," sagde medstifter og CEO for Bethard Group Erik Skarp i en pressemeddelelse, da bookmakeren offentligjorde, at den havde modtaget en licens af Spillemyndigheden. 

BetXpert har allerede lavet en anmeldelse af Bethard, der kan læses her

Af anmeldelsen fremgår det på plussiden, at Bethard har en overskuelig hjemmeside, hurtig support, og at de efter egen påstand ikke limiterer vindende kunder. På den negative side er der ingen telefonsupport, og så lader de til at have lidt for store armbevægelser især set i forhold til deres odds, som er i den pæne del af markedet, men ikke markedets højeste, som de ellers lover. 

 ​​​​

Bethard velkomstbonus

Med dagens åbning for danske kunder er det også blevet annoncenteret, hvilket velkomsttilbud Bethard kører med. Hos den svensk-maltesiske bookmaker kan nye kunder modtage en velkomstbonus på den første indbetaling på 100 procent op til 1.000 kroner. Der skal mindst indbetales 100 kroner for at modtage Bethards velkomstbonus. 

Dagens launch startede ud med stor forvirring omkring bookmakerens regler og vilkår for velkomstbonussen. Lige da Bethard gik online for danske kunder stod der nemlig, at velkomstbonussen skulle gennemspilles inden for syv dage. Ifølge bekendtgørelsen om online væddemål skal man som kunde hos en bookmaker have mindst 60 dage til at spille en bonus igennem. Bethard rettede det herefter til 30 dage, og først efter nogle timer blev det rettet til de nuværende 60 dage, som kan findes i regler og vilkår for Bethards velkomstbonus. 

Velkomstbonussen og indbetalingen skal spilles igennem fire gange. Bethards support oplyser til BetXpert, at minimumsoddset ved gennemspilning, før der kan foretages udbetaling, er mindst odds 1,80, hvis man tilmelder sig via en affiliate - eksempelvis ved at klikke på et link her hos BetXpert.

Tilmelder man sig på "almindelig vis" via Bethards egen hjemmeside, er minimumskravet til odds ved gennemspilning 1,85. Dette fremgår ikke af bookmakerens regler og vilkår endnu, men er kun en oplysning, BetXpert har fået ved at kontakte Bethards support. 

Ingen limits og de højeste odds

Bethard profilerer sig på at have markedets højeste 1X2-odds på flere af de store fodboldligaer på kampdagen. Det gælder blandt andet Champions League, der starter i dag, Premier League, La Liga og Serie A. 

Et andet vigtigt punkt for Bethard er, at de - ifølge dem selv - ikke limiterer vindende kunder. Deres slogan er nemlig "Winners Dare More". 

"Vi mener kraftigt, at betting skal være fair spil og ikke et område, hvor spiludbydere drager fordel af enhver situation med sine kunder. Vi er klar over, at vi har vindende kunder, og det er noget, vi er stolte over at have.

Derfor kan man måske frygte, at Bethard i stedet vil have lave generelle indskudsgrænser, og det bekræfter Erik Skarp da også delvist i en mail til BetXpert.

"Generelt er der lave indskudsgrænser for nichesport, og de varierer mellem sportsgrenene," skriver han.

Bethard opererer fra Malta og har i øjeblikket licenser i Malta, Danmark og Storbritannien, mens de har ansøgt om licens i Sverige og statslicens i Schleswig-Holstein i Tyskland.

Disclaimer: Bethard og RakeTech (BetXperts ejer) er forbundet via stifterne Johan Svensson og Erik Skarp, der stiftede begge virksomheder sammen i det, der blev til Gameday Group. Erik Skarp er medlem af bestyrelsen hos RakeTech og CEO hos Bethard. Johan Svensson er medlem af bestyrelsen hos Bethard og CCO hos Raketech. De to virksomheder blev opdelt i 2016 og driver adskilte operationer. RakeTech samarbejder med et par hundrede spiludbydere, hvoraf Bethard er en af dem, mens Bethard arbejder sammen med mange affiliates. Bethard og RakeTech har adresse i den samme kontorbygning på Malta, mens BetXpert drives fra Københavnsområdet.