18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bethard anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Brugervenligt site og fin tilbagebetaling

OBS: BETHARD HAR IKKE LÆNGERE DANSK LICENS OG BOOKMAKEREN MODTAGER DERFOR IKKE DANSKE KUNDER. VI HENVISER TIL ONSIDEBETTING OG COMEON, DER HAR SAMME ODDSUDBYDER OG PLATFORM.

I september 2018 lancerede svenske Bethard sin sportsbook på det danske marked efter bl.a. at have opereret på flere nordiske markeder, i Tyskland og senest i England. Den svenske bookmaker markerede sig fra start med store armbevægelser og løfter om at levere markedets højeste odds. 

Måneder forinden annoncerede bookmakeren et storstilet samarbejde med den svenske legende Zlatan Ibrahimovic, som blåstemplede den og dens ambition om at være forrest, størst og bedst. 

Bethard har et bredt udvalg af markeder og et brugervenligt website og ligner alt i alt en stærk konkurrent til bookmakerne på det danske marked. 

Spiludbud

Det er tydeligt, at Bethard satser på et bredt udvalg af markeder. Der er et et stort udvalg af sportsgrene at vælge imellem, og der tilbydes spil på en lang række af kampe indenfor især de store sportsgrene som tennis og fodbold. Ved en tilfældig stikprøve kan der indenfor fodbold findes spil på alt fra Premier League til den kenyanske pokalturnering, mens der i tennis er kampe fra over 75 turneringer. Samtidig er der masser af nichesportsgrene som finsk boboll og trotting. 

Alt i alt er der rigeligt med muligheder, men Bethard markerer sig ikke umiddelbart som markedsleder, da flere af de største konkurrenter har lige så stort et udvalg.

Spiltyper

På kampene i de store sportsgrene er udvalget af spil bredt med over 100 forskellige valgmuligheder, om end Bethard ikke kan konkurrere med de førende på markedet på dette parameter. Halvanden måned før Premier League-start findes der allerede over 80 typer af væddemål på hver kamp i første runde, hvilket svarer nogenlunde til konkurrenterne på markedet, selvom enkelte har større udvalg. 

Ud over klassiske 1X2-væddemål findes alle typer af over/under-spil, asian handicap, hjørnesparksspil osv. Der er ligeledes en lang række af specialspil, og på enkelte store markeder kan man for eksempel finde spillerspecials som skud på mål, tacklinger og redninger.

På linje med andre bookmakere på det danske marked er der masser af specialspil på alt fra fodboldtransfers over underholdning til politik. 

Bethard har tidligere haft et særligt fokus på nichesportsgrene, men har de senere år øget indsatsen på de største markeder som europæisk topfodbold, amerikanske sportsgrene, ligesom de også har flere spil end mange af konkurrenterne på den konstant voksende e-sport. 

Bethard Odds

På de helt store, aktuelle markeder har Bethard konkurrencedygtige odds. På de største fodboldkampe – i dette tilfælde VM – har bookmakeren en lidt lavere tilbagebetalingsprocent end konkurrenterne på markedet, mens de ligger helt i front på de største ATP-kampe i tennis. 

På større markeder lidt længere ude i fremtiden blander den svenske bookmaker sig i toppen af markedet med pæne tilbagebetalingsprocenter, og det vil her jævnligt være muligt at fange nogle flotte spil.  

På mindre markeder lægger den sig i den forreste ende af markedet med konkurrencedygtige odds, og i flere tilfælde vil det være muligt at finde markedets højeste odds. 

På de store fodboldligaer som Premier League, Champions League og La Liga har Bethard ambitionen om at tilbyde markedets højeste prematch 1X2-odds på kampdagen.

Bethard Livebetting

Bethard har rigeligt med muligheder for livespil. Dette eksemplificeret ved, at de blandt andet tilbyder spil på filippinsk basketball og fodbold fra Malaysia. På de allerstørste livemarkeder excellerer bookmakeren med et enormt udbud af spil. Under en kamp ved VM i fodbold i 2018 var der 75 livemarkeder, hvilket ikke viger tilbage for ret mange af konkurrenterne på samme kamp. 

På de lidt mindre markeder er udbuddet af væddemål på hvert event ikke så overvældende, men der er de vigtigste resultat- og over/under-spil.  

Det er muligt at kombinere livespil fra forskellige kampe, ligesom det også er muligt at kombinere et væddemål fra en livekamp med et prematch-væddemål. 

Website

Bethards hjemmeside er rimelig intuitiv med en menu i venstre side af skærmen med alle tilgængelige sportsgrene ikke ulig mange andre bookmakere på markedet. Alt efter temperament kan det virke som et mindre irritationsmoment, at man er nødt til at slide ned for at komme til menuoversigten, da der i toppen af siden vises tilbud og højaktuelle sportsevents.  

I højre side af forsiden finder man funktionen Quick Bets. Her har bookmakeren udvalgt et par udfald af aktuelle kampe, som man hurtigt kan placere et beløb på. Det virker altså som en service fra bookmakerens side, men kan nemt fortolkes som en mulighed for at tjene penge på knapt så eftertænksomme kunder. 

Navigationen i livebetting er nem med en overskuelig topmenu, der viser, hvilke sportsgrene der aktuelt er spil på, mens de enkelte kampe er i centralt fokus. Klikker man sig ind på en kamp med mange markeder, kan man nemt scrolle ned på siden og finde det helt rigtige spil, mens der også åbnes en topmenu, der gør det muligt at sortere mellem forskellige spilkategorier. Især sidstnævnte er en ganske brugervenlig funktion, som i høj grad bidrager til at gøre sitet overskueligt. 

Hjemmesiden har et udmærket søgefelt, der gør det nemt at finde den specifikke kamp, man ønsker.

Som det efterhånden hører sig til, har Bethard et statistisk bagkatalog til hver kamp, der giver brugeren basal info om duellanters form mm.  

Bethard Mobil

Hvis du har en smartphone eller tablet, har du mulighed for at bruge Bethard på en mobil enhed. Dette skal dog ske via browser, da Bethard ikke har en app, som så mange af konkurrenterne ellers har. Dog har Bethard en ganske fremragende hjemmeside som også er meget nem at benytte med en smartphone eller tablet. Sitet er responsiv, hvilket betyder at den er tilpasset til størrelsen på din skærm, og det er utroligt rart som bruger og styrker brugeroplevelsen betragteligt. 

Det trækker en smule ned, at Bethard ikke har en app at kunne tilbyde, men når det er sagt, så fejler sitet absolut intet, når du besøger browseren på din smartphone eller tablet.

Ind- og udbetalinger

Bethard tilbyder de mest gængse indbetalingsformer, omend der ikke er helt så mange muligheder som hos flere af deres konkurrenter på markedet.

Support

Bethard svarer på mailhenvendelse imellem 08:00 og 01:00 på [email protected], og bookmakeren tilbyder assistance via livechat i samme periode. Chat-funktionen er nem at finde i nederste højre hjørne af skærmen og meget intuitiv at bruge.

Supporteren er effektiv og reagerer hurtigt på henvendelser. 

Der er ikke umiddelbart et telefonnummer, man kan ringe på og få support.

Indsatspolitik

I et interview med BetXpert i 2018 fortalte Bethards direktør, at kunder ikke får personlige limits, blot fordi de vinder. Tilbagemeldinger fra BetXperts brugere viser dog, at det ikke stemmer overens med virkeligheden, Personlig limit kan således vanke, hvis man er dygtig på små markeder. På store markeder er personlige limits sjældne, men de forekommer også. Værd at bemærke: I de fleste af kundesagerne har BetXpert kunnet få Bethard til at ændre den personlige limit. Med få undtagelser er alle stormarkeds-limits blevet fjernet, og de fleste småmarkeds-limits er blevet lempet, om ikke fjernet. Men altså: Personlig limit er absolut en risiko hos Bethard, og det lykkes ikke altid at få dem fjernet/lempet.

Vi agter at spørge Bethard, om de kan specificere deres limitpolitik (i lyset af at direktørens melding i førnævnte interview ikke holder vand). Vi melder, når vi ved mere.

Vi tager meget gerne imod yderligere tilbagemeldinger fra vores brugere.

Konklusion

Bethards helt store salgsargument er at levere markedets højeste odds, og selvom det ikke nødvendigvis gør sig gældende på alle markeder til enhver tid, positionerer bookmakeren sig fint i den forreste del af feltet på det danske marked. 

Generelt er der et fint udvalg af spilmuligheder, uden at den svenske bookmaker for alvor skiller sig ud fra flere af konkurrenterne på markedet.

Dertil kommer et brugervenligt site og fin kundesupport.

Disclaimer: Bethard og RakeTech (BetXperts ejer) er forbundet via stifterne Johan Svensson og Erik Skarp, der stiftede begge virksomheder sammen i det, der blev til Gameday Group. Erik Skarp er medlem af bestyrelsen hos RakeTech og CEO hos Bethard. Johan Svensson er medlem af bestyrelsen hos Bethard og CCO hos Raketech. De to virksomheder blev opdelt i 2016 og driver adskilte operationer. RakeTech samarbejder med et par hundrede spiludbydere, hvoraf Bethard er en af dem, mens Bethard arbejder sammen med mange affiliates. Bethard og RakeTech har adresse i den samme kontorbygning på Malta, mens BetXpert drives fra Københavnsområdet.

Bethard kommentarer

Beklager, denne bookmaker har ingen aktive bonusser på nuværende tidspunkt

Bethard Kampagner

Eksisterende

Indbetal og spil dagligt hos Bethard og vind et møde med Zlatan i Los Angeles

Hvis du indbetaler og spiller for 100 kroner hver dag i kampagneperioden, optjener du et dagligt lod til lodtrækningen om et møde med Zlatan Ibrahimovic i Los Angeles + fire overnatninger på et 4-stjernet hotel og en VIP-oplevelse til en live fodboldkamp for dig og en ledsager.

Læs mere...

Eksisterende

Bethard julekalender: Svar på daglige quiz-spørgsmål og få gaver og tilbud

Hver dag frem til jul kan du svare på et spørgsmål og klare en udfordring i Bethards julekalender og få en gave eller et tilbud.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback