Den maltesisk-baserede bookmaker Bethard har netop landet en aftale med fodboldikonet Zlatan Ibrahimovic, der skal være bookmakerens frontfigur. Det sker samtidigt med, at bookmakeren er i gang med søge om en dansk spillelicens. 

Opdatering: Bethard har den 16. august offentliggjort, at de har modtaget en spillelicens i Danmark. Den historie kan du læse mere om her

Zlatan Ibrahimovic er netop skiftet fra Manchester United til Los Angeles Galaxy på den amerikanske vestkyst, hvor han skal fortsætte sin imponerende fodboldkarriere, der har ført til mesterskaber i Italien, Frankrig, Spanien og Holland samt flere priser og udnævnelser. Og nærmest samtidigt med klubskiftet er han blevet ambassadør for den maltesisk-baskerede bookmaker Bethard, skriver betting.se, der har interviewet spilleselskabets stifter og videdirektør, Erik Skarp. 

"Vi er meget glade for endelig at annoncere Zlatan offentligt. Vi har fået en masse mediedækning op til lanceringen, og det viser bare, hvor populær Zlatan er verden over, selvom han har været skadet de sidste 14 måneder. Selv den mindste spekulation modtager stor mediedækning," siger vicedirektøren til betting.se.

"Zlatan er delejer, hvilket han forhåbentligt kommer til at være for evigt, under forudsætning af at vi udretter store ting sammen. Han er ikke bare en ambassadør, man putter på plakaten, men vil være med til at udvikle virksomheden og frem for alt brandet til at være noget, som folk vil associeres med," fortsætter Erik Skarp, der er Malmö FF-fan og gennem lang tid har fulgt Zlatans karriere. 

Zlatan Ibrahimovic bliver ambassadør sammen med Dragomir Mrsic, der allerede er i folden hos Bethard. 

På vej til Danmark

Bethard er aktiv på det svenske, finske og norske spillemarked, mens der er planer om et ekspandere til blandt andet Storbritannien. Og til Danmark. Det fortæller Erik Skarp til BetXpert. 

"Vi har ansøgt om en dansk licens hos Spillemyndigheden, og vi håber selvfølgelig, at vi kan være live til VM, men vores erfaring viser, at det godt kan tage længere tid end først antaget. Vi kommer at give danskerne det samme løfte, som vi har givet det øvrige Europa: De højeste odds på de store ligaer," siger Erik Skarp. 

Tilføjelse: Disclaimer: Bethard er ejet af Gameday Group. Gameday Group ejer også RakeTech, der købte BetXpert sidste år. Se uddybning i kommentarfeltet.