Kampagnehistorie: For første gang i otte år skal Danmark med til VM, og Åge Hareides tropper står med fine chancer for at gå videre fra det indledende gruppespil. Hos Nordicbet* fejrer man den danske VM deltagelse med en Simon Kjær VM Predictor, hvor du skal svare på 15 spørgsmål om den danske anfører og landsholdet for at få chancen for at vinde op til 3 millioner kroner. Kampagnen er gratis, og der er i alt præmier for 5 millioner kroner.

Der er lagt op til en kæmpestor, dansk fodboldfest, når det danske landshold i midten af juni sparker VM i gang imod  Peru. Flere formstærke profiler vil støde til truppen med en succesfuld sæson i bagagen, der er (7-9-13) indtil videre ingen vigtige spillere ude med alvorlige skader, og på rygtebørsen forlyder det, at Thomas Helmig har skrevet den danske VM-sang, sådan som spillerne har ønsket det.

Hos Nordicbet* fejrer man den danske VM-deltagelse med en Simon Kjær VM Predictor, hvor der er præmier for 5 millioner kroner - heraf hele 3 millioner kroner til vinderen. Det eneste, du skal gøre for at få chancen for at vinde den store pengepræmie, er at gætte på 15 spørgsmål om den danske anfører og landsholdet. Jo flere spørgsmål du svarer rigtigt på, des flere penge kan du vinde.

Læs også: BetXpert optakt og guide til VM-slutrunden

Det kræver kun et Nem-ID at deltage. Det koster ikke noget, og så snart du har indsendt dine 15 svar, får du et risikofrit spil på 100 kroner, som du kan bruge på gruppespillet under VM

Sådan deltager du i Nordicbets Simon Kjær VM Predictor:

  • Klik her og gå til Nordicbet og tilmeld dig kampagnen og giv dine svar på de 15 spørgsmål. Din konto skal være verificeret med Nem-ID for at få en del af præmiepuljen.
  • Du vil indenfor 24 timer herefter blive krediteret et risikofrit spil på 100 kroner, som kan bruges på VMs gruppespil og skal bruges inden for syv dage.
  • Deadline for besvarelser er den 14. juni kl. 17.00, når VM-gruppespillet starter. Vinderne bliver fundet efter den sidste gruppespilskamp, som spilles d. 28/6 kl. 20:00.
  • Hvis flere deltagere har det samme antal rigtige, deler de præmien imellem sig. Hvis tre deltager for eksempel har alle 15 rigtige, deler de præmien på 3 millioner kroner imellem sig og får 1 million kroner hver.
  • De officielle stats fra FIFAs hjemmeside er gældende.
  • I tilfælde af at Simon Kjær ikke deltager i en kamp, er det holdets gennemsnit, der tæller for spørgsmålene, hvor Simon Kjær er involveret. Målmanden og spillere der bliver skiftet ind, bliver ikke indregnet i holdets gennemsnit.
  • I tilfælde af at dit valg til første og sidste målscorer ikke spiller, tælles spørgsmålet som tabt, og ikke annulleret.
  • Regler og vilkår gælder. 

Se kampprogrammet til VM 2018 her