Du kan følge Carlos Alcaraz mod Dannil Medvedev i semifinalen ved Wimbledon med gratis livestream. Vi guider dig her til gratis livestream af kampene.

Den spanske tennisstjerne Carlos Alcaraz er en af de bedste tennisspillere og stormer mod førstepladsen på verdensranglisten. Med en aggressive spillestil er Carlos Alcaraz også en af de mest underholdende spillere og det bliver spændende at følge ´den næste Rafael Nadal´.

Du kan se Carlos Alcaraz med gratis livestreams hos bookmakerne Bet365 og Unibet. 

Alcaraz live stream: Se kampen hos Bet365 

Du kan livestreame Carlos Alcaraz´s kampe gratis hos Bet365, men det kræver, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Bet365, så er det både gratis og nemt at oprette en.

På Bet365´s hjemmeside vil du blive guidet igennem oprettelsen hos Bet365. Det tager under fem minutter at registere dig. Husk at du skal være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Det er et krav, at du har penge på din konto, når du skal livestreame Carlos Alcaraz´s kampe hos en bookmaker. Det er dog nok at have bare én øre stående for at kunne se de direkte billeder fra matchen.

Bet365 tager ikke penge fra din spilkonto, når du livestreamer, og du behøver ikke at placere væddemål på matchen for at se med.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Foto: THOMAS COEX / AFP

Læs også vores store guide til Sport i TV i dag

Her finder du livestream til Carlos Alcaraz

Du kommer direkte til livestreamet til kampene ved at trykke dig ind på kampen hos Bet365 i menuen ude til venstre under "Tennis" --> "ATP" -->Carlos Alcaraz.

Du kan også finde livestream i liveoddsmenuen, når kampen går i gang. Så det er nemt at følge Carlos Alcaraz, hvis du har en konto hos Bet365.

Live stream Carlos Alcaraz hos Unibet

Det er også muligt at følge Carlos Alcaraz i aktion via gratis livestream i høj kvalitet hos Unibet. Fremgangsmåden er langt hen ad vejen den samme som hos Bet365, og det er både nemt og brugervenligt sat op.

Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos Unibet, kan du klikke på knappen herunder og følge de instrukser, som toner frem på skærmen.

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Hvis du allerede er kunde hos den populære bookmaker, er det blot at finde kampen, enten pre-match- eller i liveodds-sektionen, og klikke på play-ikonet.

Unibet trækker heller ikke nogle af dine penge, når du livestreamer hos dem.

´-I Carlos Alcaraz har vi én spiller, som minder meget om Nadal. Både i forhold til, hvordan han kommer til hver bold på banen, og hvordan han dækker stort set halvdelen af planeten, når han spiller. De har mange ligheder, og jeg tror, han kunne blive den næste Rafael Nadal´.

den græske tennisstjerne Stefanos Tsitsipas.

Facts om Carlos Alcaraz

  • Carlos Alcaraz er født d. 5. maj 2003 i El Palmar, Murcia.
  • Alcaraz er 1,83 m.
  • Spanieren fortrækker at blive kaldt 'Charly' eller 'Carlitos' frem for Carlos.
  • Carlos Alcaraz har vundet to Grand Slams, US Open i 2022 og Wimbledon i 2023.
  • Alcaraz står på ATP Tour'ens hjemmeside noteret for at have vundet godt 27 mio. US$ i præmiepenge, dvs. ca 183 mio. danske kroner

Få adgang til tennis live streams og meget andet

Det er ikke kun de største tennisstjerner, som du kan livestreame gratis hos Bet365 og Unibet. Du får tillige adgang til et kæmpe udvalg af de største sportsbegivenheder, som du kan følge helt gratis med livestreams i høj kvalitet.

Du kan blandt andet se fodboldkampe gratis fra den italienske Serie A, den franske Ligue 1, La Liga, Bundesligaen og meget mere.

Herinde kan du finde odds på tennis og på den spanske tennisstjerne

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Carlos Alcaraz næste kamp?

Spanske Carlos Alcaraz skal igen i aktion ved Wimbledon turneringen.

Hvor kan jeg finde gratis Carlos Alcaraz live stream?

Du kan se Carlos Alcaraz på gratis livestream hos Bet365 og Unibet.