Du kan følge serbiske Novak Djokovic ved årets Monte Carlo Masters, der afvikles fra den 6. til den 14. april. Vi guider dig her gratis livestream til Novak Djokovic i Grand Slam-turneringen.

Den serbiske tennisstjerne Novak Djokovic er en af de bedste tennisspillere i historien, og han går ind til Rolex Masters 1000 i Monte Carlo som favorit til at snuppe endnu en titel til samlingen.

Se Novak Djokovic kampe gratis hos Bet365 

Du kan livestream de store tennisbrag gratis hos Bet365, men det kræver, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Bet365, så er det gratis og nemt at oprette en.

På Bet365´s hjemmeside vil du blive guidet igennem oprettelsen. Det tager under fem minutter. Husk at du skal være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Det er et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame kampene hos Bet365. Det er nok at have bare én øre stående på kontoen for at kunne se de direkte streams.

Du skal foretage en indbetaling, hvis din konto står i nul. Hos Bet365 lyder minimumsbeløbet for indbetalinger for tiden på 50 kroner.

Bet365 trækker ikke penge, når du livestreamer, og du ikke behøver at placere væddemål på matchen for at se med.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Det er et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame kampene hos en bookmaker. Det er dog nok at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte stream.

Bet365 trækker ikke nogle penge, når du livestreamer og du ikke behøver at placere væddemål på kampen for at se med.

Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365 er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner.

Tennis i TV i dag

Her finder du livestream til Novak Djokovic

Du kommer direkte til livestreamet til kampene ved at trykke dig ind på kampen hos Bet365 i menuen ude til venstre under "Tennis" --> "Monte Carlo Masters" -->Novak Djokovic.

Du kan også finde livestream i liveoddsmenuen, når kampen går i gang.

Så det er nemt at følge med, hvis du har en konto hos Bet365.

  Livestream Djokovic gratis hos Unibet

  Det er også muligt at følge kampene via gratis livestream i høj kvalitet hos Unibet. Fremgangsmåden er langt hen ad vejen den samme som hos Bet365 og det er nemt og brugervenligt sat op.

  Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos Unibet, kan du klikke på knappen herunder og følge instrukserne for oprettelse af en konto. 

  Besøg Unibet
  Stort udvalg af sportsgrene
  Ofte fokus på Skandinavien/DK
  Stærk mobil platform
  *Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
  Læs vilkår og betingelser her
  Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

  Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
  Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

  Hvis du allerede er kunde hos den populære bookmaker, så er det blot at finde kampen, enten i pre-match- eller i liveodds-sektionen, og klikke på play-ikonet. Det kræver dog, at du har penge på din spillekonto for at du kan se livestream.

  Unibet trækker heller ikke nogle af dine penge, når du livestreamer hos dem.

  Få adgang til tennis live streams og meget andet

  Det er ikke kun de største tennisstjerner, som du gratis kan livestreame hos Bet365 og Unibet. Her finder du et overvældende stort udvalg til en række af de største sportsbegivenheder, som du kan følge helt gratis med livestreams i høj kvalitet.

  Du kan blandt andet se fodboldkampe gratis fra ligaer som den italienske Serie A, den franske Ligue 1, La Liga, Bundesligaen samt meget mere.

  Foto:  KARIM SAHIB / AFP

  Facts om Novak Djokovic

  • Novak Djokovic er født i 22. maj 1987 i Beograd
  • Serberen er 1,88 m.
  • Djokovic vandt Australian Open 2023 og har rekorden flest Australian Open-titler (10).
  • Djokovic er inde på ATP Tour noteret for at have scoret små 180 mio. US$ i præmiepenge eller godt 1,2 mia. danske kroner i sin flotte karriere.
  • Novak Djokovic taler fire forskellige sprog: serbisk, italiensk, tysk og engelsk.

  Ofte stillede spørgsmål

  🎾 Hvornår spiller Novak Djokovic næste kamp?
  Novak Djokovic skal igen i aktion ved Rolex Masters 1000 i Monte Carlo, der afvikles fra 6. til den 14. april.

  🎾 Hvor kan jeg finde gratis Novak Djokovic live stream?
  Du kan følge Novak Djokovic med gratis livestream hos Bet365 og Unibet.