Du kan følge serbiske Novak Djokovic ved sommerens US Open, der afvikles fraden 28.august til den 10. september. Vi guider dig her til de bedste odds og gratis livestream til Grand Slam-turneringen.

Den serbiske tennisstjerne Novak Djokovic er en af de bedste tennisspillere i historien, og han går ind til den traditionsrige US Open som en af favoritterne.

Odds på Novak Djokovic ved US Open

Du kan se de seneste nyheder og odds for Djokovics kampe i vores MatchCenter

US Open livestream: Se kampene gratis hos Bet365 

For at du kan livestreame de store tennisbrag gratis hos Bet365, kræver det, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede er har en spillekonto hos Bet365, er det gratis og nemt at oprette en.

Bet365´s hjemmeside vil du blive guidet igennem oprettelsen og det tager under fem minutter at registerer dig hos Bet365. Du skal være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Det er et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame kampene hos en bookmaker. Det er dog nok at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte stream.

Bet365 trækker ikke nogle penge, når du livestreamer og du ikke behøver at placere væddemål på kampen for at se med.

Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365 er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner.

Læs også vores store guide til Sport i TV i dag

Her finder du livestream til Novak Djokovic

Du kommer direkte til livestreamet til kampene ved at trykke dig ind på kampen hos Bet365 i menuen ude til venstre under "Tennis" --> "ATP US Open" -->Novak Djokovic.

Du kan også finde livestream i liveoddsmenuen, når kampen går i gang.

Så det er nemt at følge med, hvis du har en konto hos Bet365.

Foto: JACK GUEZ / AFP

Livestream Djokovic gratis hos Unibet

Det er også muligt at følge kampene via gratis livestream i høj kvalitet hos Unibet. Fremgangsmåden er langt hen ad vejen den samme som hos Bet365 og det er nemt og brugervenligt sat op.

Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos Unibet, kan du klikke på knappen herunder og følge instrukserne for oprettelse af en konto. 

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Er du allerede kunde hos den populære bookmaker, er det blot at finde kampen, enten pre-match eller i liveodds-sektionen, og klikke på play-ikonet. Det kræver dog, at du har minimum én øre stående på din spillekonto. 

Unibet trækker heller ikke nogle af dine penge, når du livestreamer hos dem. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos Unibet er 40 kroner.

Få adgang til tennis live streams og meget andet

Det er ikke kun de største tennisstjerner, som du gratis kan livestreame hos Bet365 og Unibet. Her finder du et overvældende stort udvalg til en række af de største sportsbegivenheder, som du kan følge helt gratis med livestreams i høj kvalitet.

Du kan blandt andet se fodboldkampe gratis fra ligaer som den italienske Serie A, den franske Ligue 1, La Liga, Bundesligaen samt meget mere.

Foto:  KARIM SAHIB / AFP

Ofte stillede spørgsmål

🎾 Hvornår spiller Novak Djokovic næste kamp?
Novak Djokovic skal igen i aktion ved US Open, der afvikles fra 28. august til den 10. september. Se odds og nyheder om Djokovics kampe i vores MatchCenter.

🎾 Hvor kan jeg finde gratis Novak Djokovic live stream?
Du kan følge Novak Djokovic med gratis livestream hos Bet365 og Unibet. Se også vores tennis TV guide her.