De afgørende play off-kampe mod Irland nærmer sig, og lørdag aften spilles første af to opgør, når Danmark er værter for irerne i Parken. Vi har taget et kig på de mærkeligste specialspil, som bookmakerne er ude med odds på.

Danmark tager som forholdsvis store favoritter imod Irland, når Parken lørdag aften ligger græs til det første af to playoff-opgør mellem de to lande om at komme med til VM i Rusland til næste år.

Det danske landshold bør komme til kampen med en god fornemmelse ovenpå et godt sidste run i kvalifikationen, der sikrede landsholdet andenpladsen efter en ubesejret stime på syv kampe, hvoraf det blev bl.a. blev til tre sejre tidligere på efteråret.

De hårdtarbejdende irere nuppede andenpladsen i deres gruppe foran de britiske kolleger fra Wales, som de slog i den sidste afgørende gruppekamp.

Starter Nicklas Bendtner inde i Parken

Et af de store spørgsmål til kampen er, om Nicolai Jørgensen bliver sin skade kvit, eller om Nicklas Bendtner får chance i front. Jørgensen har fået lavet en skinne til det brækkede håndled, men det er endnu ikke sikkert, at denne kan blive godkendt. Om Nicklas Bendtners chancer for at starte inde, udtaler Nordicbets pressechef, Thomas Holm, følgende:

"Bendtner har gjort det exceptionelt i Rosenborg, og vist glimt af sin klasse, når han har fået chancen i den rød-hvide trøje. Det så vi blandt andet mod Rumænien, hvor Bendtner fejlagtigt får et elegant mål underkendt for offside. I en afgørende kvalkamp, tror vi dog, at Hareide kigger mod sit mest sikre angriberkort i form af Nicolai Jørgensen, hvis det brækkede håndled tillader det. Ellers er vi overbeviste om, at Bendtner står først i køen."

Nicklas Bendtner starter inde Nicklas Bendtner starter ikke inde
2,20 1,61
NordicBet
NordicBet

Der er altså lagt op til en spændende kamp i Parken, og vi har taget et kig på nogle af de mærkeligste specialspil til kampen. Spørgsmålet er, om det mest er lir, eller om der også kan være værdi i nogle af specialspillene?

Specialspil

Bedste odds Bookmaker
Christian Eriksen scorer inden for målfeltet (lille målfelt) 14,00
Unibet
Nicolai Jørgensen scorer med venstre fod 8,00 Unibet
Christian Eriksen scorer mindst 3 mål; ét med venstre fod, ét med højre fod og ét med hovedstød  751,00
Unibet
Danmark får over 62,5 % i boldbesiddelse 1,55 888sport
Eriksen rammer stolpe eller overlæggeren, uden at det resulterer i et mål 8,00 888sport
Thomas Delaney får kort og Danmark taber 18,00 888sport
Der scores på frispark i anden halvleg 17,00
Danske Spil
Thomas Delaney, Jens Stryger Larsen og Pione Sisto får kort 70,00 Danske Spil
Stephan Ward, Cyrus Christie og Shane Duffy får alle kort  45,00 Danske Spil
Christian Eriksen laver mindst én assist 3,00 Danske Spil
Nicklas Bendtner bliver skiftet ind og scorer  7,00 Danske Spil
James McClean scorer i begge halvlege 50,00 Danske Spil
Begge hold scorer i begge halvlege 25,00
LeoVegas
Der dømmes straffespark i kampen 4,50 LeoVegas
Danmark vinder, uden at Irland scorer 2,45 LeoVegas

OBS: Vær opmærksom på, at der kan være lave indskudsgrænser på specialvæddemål, og at man kan risikere at modtage limits af bookmakerne.