Kanal 5 og 6'eren vil også vise fodbold fra Premier League og Primera División den kommende sæson.

Flere danske fodboldfans havde måske frygtet, at de ikke kunne komme til at se den engelske Premier League og den spanske Primera División i den kommende sæson, men SBS' kanaler, Kanal 5 og 6'eren, vil også i den kommende sæson have topfodbold fra de to lande.

- I Premier League viser vi fra 33 runder, og det vil dreje sig om den tidlige kamp lørdag klokken 13.45, og hvis den kamp ikke er der, så bliver det 18.30-kampen.

- Primera División deler vi sammen med CANAL9 og viser kampe hver runde. Vi sætter os ned og deler kampene, fortæller han. Det vil sige, at den ene kanal som udgangspunkt tager FC Barcelona, mens den anden får Real Madrid.

Hos SBS glæder man sig over fodbolden fra de to store ligaer.

- For os har vi en profil med international topfodbold, og i den sammenhæng er det de ultimative ligaer. Det er sjette sæson, vi kører Premier League, og ottende sæson vi har Primera División.

Udover Premier League og Primera División viser SBS' kanaler fodbold fra den spanske Super Cup, den engelske FA Cup og den danske pokalturnering Ekstra Bladet Cup samt VM-kvalifikationskampen Albanien-Danmark.

Kommende TV-kampe:
15.08.09   Premier League       Chelsea-Hull                          Kanal 5
16.08.09   Spansk Super Cup   Athletic Bilbao-FC Barcelona   6'eren
23.08.09   Spansk Super Cup   FC Barcelona-Athletic Bilbao   6'eren
09.09.09   VM Kvalifikation       Albanien-Danmark                 6'eren

Kilde: onside.dk / sbstv.dk