18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

La Liga TV guide og Livestream 23/24

Opdateret
Anders MaiEkspert Anders Mai
Vis mere
Vis mindre

2023/24-sæsonen af La Liga kan ses på TV 2 Sport X og TV 2 Play, hvis du har det rette abonnement. For at du kan se La Liga på TV 2 Play, skal du have et abonnement, hvori sport indgår. Det abonnement koster 189 kroner om måneden, hvis du vælger at have reklamer med. Uden reklamer koster det abonnement 219 kroner. Det er abonnementet Favorit + Sport, du skal vælge. 

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

La Liga i tv

Det er TV 2, der har rettighederne til at vise La Liga på dansk tv, og det gør de på kanalen TV 2 Sport X. Du kan også se La Liga via TV 2 Play med sportsabonnementet Favorit + Sport. Her vil du kunne se samtlige La Liga-kampe. 

Livestream La Liga 23/24

Hvis du ikke har adgang til hverken TV2 Sport X eller TV 2 Plays abonnement med sport, er der også andre muligheder.

Du kan nemlig også livestreame La Liga gratis hos en bookmaker. Du kan fx se samtlige La Liga-kampe gratis hos bet365 og Unibet. Det eneste, det kræver, er, at du skal have penge stående på din bettingkonto, men det er værd at nævne, at det er tilstrækkeligt at have bare én øre stående på kontoen. 

Nedenunder tv-oversigten kan du læse mere om, hvordan du nemt og gratis kan livestreame La Liga hos bet365 eller Unibet. Den bedste måde at få adgang til La Liga-sæsonen 2022/23 er at streame El Clásico.

Guide: Livestream La Liga gratis hos bookmakerne

I de kommende linjer vil vi gå en smule mere i dybden med, hvordan du kan livestreame La Liga og andre europæiske topligaer hos bet365 og Unibet. Det er pærelet og helt gratis, og det vil vi her demonstrere for dig. 

Fælles for både bet365 og Unibet er, at de viser et hav af store fodboldturneringer gratis via stream. Ikke mindst La Liga fodbold. 

La Liga: gratis livestream hos bet365

For at livestreame La Liga gratis hos bet365 kræves det blot, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er selvfølgelig gratis og helt uden problemer at oprette en konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen.

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager som oftest under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal desuden være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestreame La Liga gratis. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos bet365 er på 50 kroner. 

Du kan gøre med de 50 kroner, hvad du vil. Du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. Det er fuldstændig op til dig. Der er blot et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af bet365’s gratis livestreams. Én øre er nok.

Og husk på, at bet365 ikke trækker nogle af dine penge, når du livestreamer.

Find livestreamet hos bet365
Du finder livestreames til La Liga ved at klikke dig ind på kampene, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på dem; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Spanien" --> "La Liga". Eller du kan finde dem i liveoddsmenuen, når kampene går i gang. 

Dermed er det en smal sag at se La Liga live, når du har en konto hos bet365. 

Hvis du er ny kunde hos bet365, tilbydes du desuden en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til La Liga hos Unibet

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream La Liga gratis. Hos Unibet er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. 

Heller ikke Unibet tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet. Hav desuden gerne NemID/MitID klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se La Liga live hos Unibet, når du har en konto hos den populære spiludbyder. 

Unibet tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun La Liga, du gratis kan livestreame hos bet365 og Unibet. 

Du kan også se gratis livestream til Bundesligaen, Serie A, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis. 

Læs mere om, hvordan du:

Livestreamer Bundesliga her.
Livestreamer Serie A her.
Livestreamer Ligue 1 her.

Feedback