18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Serie A 2023/2024 TV Guide Og Livestream

Opdateret
Mark BlucerchiatoEkspert Mark Blucerchiato
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre

Serie A-sæsonen 23/24 kan ses på TV 2 Sport X og TV 2 Play, hvis du har abonnementet Favorit + Sport. Det abonnement koster 189 kroner om måneden, hvis du vælger at have reklamer med. Uden reklamer koster abonnementet 219 kroner.  

Serie A i tv

Serie A-sæsonen varer fra den 19. august 2023 til den 26. maj 2024. Det er TV2, der har rettighederne til at vise Serie A på dansk tv, og det gør de på kanalen TV 2 Sport X. Du kan også se Serie A via TV 2 Play med sportsabonnementet. Her vil du kunne se samtlige Serie A-kampe.

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Livestream Serie A 2023/24 gratis

Hvis du ikke har adgang til hverken TV2 Sport X eller TV 2 Plays abonnement med sport, er der også andre muligheder.

Du kan nemlig også livestreame Serie A helt gratis hos flere bookmakere. Du kan eksempelvis se samtlige Serie A-kampe gratis hos Bet365 og Unibet. Det eneste, det kræver, er, at du skal have penge stående på din bettingkonto; bare én øre er nok til, at du kan se alle de Serie A-kampe, du vil. 

Ergo gør det ingen forskel, om du har én øre eller 1.000 kroner stående hos Bet365, når du vil livestreame Serie A gratis. Bookmakeren trækker nemlig ikke nogle af dine penge, når du streamer hos dem. 

Nedenunder tv-oversigten kan du læse, hvordan du nemt og gratis kan livestreame Serie A hos Bet365 eller Unibet. 

Guide: Livestream Serie A gratis hos bookmaker

I de kommende linjer vil vi gå en smule mere i dybden med, hvordan du kan livestreame Serie A og andre europæiske topligaer hos bet365 og Unibet. Det er meganemt og helt gratis, og det vil BetXpert her demonstrere for dig. 

Fælles for både Bet365 og Unibet er, at de viser et hav af store fodboldturneringer gratis via stream. Ikke mindst Serie A-fodbold. Se mere om de øvrige ligaer nederst på siden. 

Serie A: Gratis livestream hos Bet365

For at livestreame Serie A gratis hos Bet365 kræves det blot, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er selvfølgelig gratis og helt uden problemer at oprette en konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen.

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager som oftest under fem minutter, såfremt du har NemID/MItID ved hånden. Du skal desuden være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestreame Serie A gratis. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos Bet365 er på 50 kroner. 

Du kan gøre med de 50 kroner, hvad du vil. Du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. Det er fuldstændig op til dig. Der er blot et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af bet365’s gratis livestreams. Én øre er nok. Og husk på, at Bet365 ikke trækker nogle af dine penge, når du livestreamer.

Find livestreamet hos Bet365
Du finder livestreames til Serie A ved at klikke dig ind på kampene, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på dem; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Italien" --> "Serie A". Eller du kan finde dem i liveoddsmenuen, når kampene går i gang. 

Dermed er det en smal sag at se Serie A live, når du har en konto hos Bet365. 

Hvis du er ny kunde hos Bet365, tilbydes du desuden en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Serie A hos Unibet

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Serie A gratis. Hos Unibet er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. 

Heller ikke Unibet tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet. Hav desuden gerne NemID/MitIDklar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se Serie A live hos Unibet, når du har en konto hos den populære spiludbyder. 

Unibet tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun Serie A, du gratis kan livestreame hos Bet365 og Unibet. 

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis. 

Læs mere om, hvordan du:

Livestreamer Bundesliga her.
Livestreamer Ligue 1 her.
Livestreamer La Liga her.

Feedback