18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Livestream

Opdateret
Frank Pilantra Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Rigtig mange satte sig godt til rette foran TV-skærmen, men som tiden og årene er gået, er folk begyndt mere og mere på at livestreame sportsbegivenheder, når de skal underholdes. Man er blevet meget mere tilbøjelig til at vælge nogle specifikke kampe og live streame dem, hvor man så måske hopper lidt fra en streamingstjeneste til en anden. På denne side kan du blive klogere på, hvor du kan livestreame sport som fodbold og tennis gratis. Det er nemlig muligt hos en række bookmakere

Livestreame Fodbold hos Bet365

Live streaming af fodbold er dermed langsomt blevet en metode, de fleste fodboldseere gør brug af i dag. Men at live streame fodbold kan være en dyr fornøjelse og uoverskueligt. Derfor vil vi i denne guide fortælle lidt om, hvor du bedst kan finde livestream fodbold, se fodbold online samt hvor du kan finde live fodboldstream gratis. Heldigvis er det nemt for dig gratis og lovligt at se masser af fodboldkampe direkte hos bookmakerne. Her kan du blandt andet gratis live streame fodbold fra Serie A og en række andre europæiske topligaer.

De 5 bedste steder at Live Stream

Der er efterhånden kommet rigtig mange tjenester, hvor man kan live streame fodbold. Det er dog langt fra alle tjenester og steder, der har det bedste udvalg eller produkt. I det følgende har vi kigget på fem af de steder, hvor vi mener, du kan få den bedste live stream fodboldoplevelse.

1. Viaplay - Stream live fodbold i timevis

En af de mere kendte streamingtjenester i Danmark, er Viaplay. Med en bruger hos Viaplay kan du streame fodbold fra Champions League, den engelske Premier League, den tyske Bundesliga, den danske Superliga og den franske Ligue 1.

Hos Viaplay vil du få en god oplevelse, når du vil livestreame fodbold. - Der er dansktalende kommentatorer, og Viaplay appen fungerer rigtig godt, på alle enheder.
Det eneste minus er den høje pris på 449 kr./mdr. og man kan ikke vælge noget indhold fra, for at sænke prisen.

2. Se sport online hos TV2 Play - Live stream fodbold fra flere ligaer

Er du interesseret i, at kunne live stream de danske landskampe? Så skal du have TV2 Favorit + Sportspakken. Med denne sportspakke kan du også live stream fodbold fra La Liga (livestream el clasico), Serie A, den danske superliga (starter i 2024) og livestream EM 2024.

Når det kommer til at se de danske landskampe på nettet, så har du ikke mange andre muligheder end at anskaffe dig et TV2-abonnement. Udover alle kampe i EM- og VM-kvalifikationskampe, Nations League- og venskabskampe har TV 2 sammen med DR sikret sig rettighederne til EM i 2024 og 2028.

3. DR TV - Live stream landskampe gratis

Vil du se landskampe gratis – så fat mod, for det kan du med DR. DR har nemlig, sammen med TV2 sikret sig rettighederne til at vise landskampe med det danske landshold.
DR viser bl.a. to af Danmarks tre gruppekampe, når herrelandsholdet spiller EM2024 til sommer, og derudover kan du også streame pokalfinalen på DR.
Så du kan altså få gratis live stream med DR, og ovenikøbet live stream landskampe.

4.  Gratis fodbold streaming hos Bet365

Der er et hav af forskellige bookmakere, men det er de færreste der har direkte live streaming, men det har bet365.
Du kan live stream fodbold fra bet365, når du har oprettet en konto, og foretaget en indbetaling, så du har penge stående på din konto. Herefter kan du se alt det sport, som bet365* viser, via live stream.

Der er et hav af forskellige bookmakere, men det er de færreste der har direkte live streaming. Et af de steder der har valgt at ville live stream fodbold, er bet365. Hos denne bookmaker kan du nemlig livestreame fodbold, når du har oprettet en konto, og foretaget en indbetaling hos bet365. Herefter kan du se alt den sport, som bet365* viser, via live stream.

5. En masse streaming på hylderne hos Unibet

Ligesom bet365, så kan du også hos Unibet stream live fodbold. Det er samme fremgangsmåde, hvis du vil have adgang til at livestream fodbold.
Du kan bl.a. stream fodbold fra flere cups såsom den belgiske og hollandske, og derudover er der flere kampe fra de store ligaer (Serie A, Bundesligaen og La Liga) der live streames.

Sådan kan du stream online

Skal du have adgang til at live stream fodbold, så er der flere tjenester, som du kan abonnere på. Ovenfor har du kunnet læse lidt om nogle af de steder, hvor du kan streame live fodbold. Disse steder og tjenester er fremhævet, da de hver for sig har noget godt at byde på.

Vil du se og streame mest muligt live fodbold, så bør du oprette dig hos Viaplay og vælge en Viaplay Total pakke. Det er en ret smertefri proces at få Viaplay Total, det koster 449 kr/md. og kan afsluttes lige når du ønsker det.

Det kan være en god idé at holde øje med de forskellige mobilselskaber. Flere selskaber har nemlig abonnement tilbud, hvor Viaplay er inkluderer.

Er du ikke glad for at hive pengepungen frem så kan du også oprette en bruger hos en bookmaker der tilbyder dig live stream fodbold. Her er processen også ligetil.

  1. Opret en konto hos en bookmaker. (du skal indtaste nogle personlige oplysninger, og det kan tage et par minutter).
  2. Du skal have penge på din konto for at kunne bruge deres live stream. Så du skal foretage en indbetaling.
  3. Herefter kan du se alt det sport og fodbold, som bookmakeren viser via deres live stream.

Du skal lige være opmærksom på, at kvaliteten måske ikke er helt i top. Derudover kan man ikke få fuld skærm på disse live streams. Oftest vil du se kampen i en lille boks. Derfor er det nok også mest mobilen, der bruges, når man vil live stream fodbold gennem en bookmaker.

Se og live stream de store slutrunder i håndbold

De store slutrunder kommer altid omkring jueltid, og til VM i håndbold 2023 deler TV2 og DR rettighederne til at sende VM kampene i kvindehåndbold. Det betyder at du skal holde øje med kanalerne TV2, TV2 Sport, TV2 Sport X, TV2 Play, DR1, DR2 og DR TV. Da det er her kampene vises.

Du kan også vælge at gå ind og følge vores side, som vi har linket til herunder. På den side kan du se hvornår og hvor du kan se tv-guide for EM håndbold

Sådan ser du Champions League håndbold på TV Live   

DR har købt retten til at vise en kvindekamp og en herrekamp fra hver runde, og derudover kan du også på netop DR gå ind og gense tidligere EHF Champions League kampe både på herre og dame siden.

DR har en rettighedsaftale for de kommende tre sæsoner, og hvad det indebærer, løfter DR-underdirektør Anders Kern Boje, sløret for og fortæller at ”Som udgangspunkt vil vi prioritere at vise kampe med de danske hold, så længe de har en rolle at spille i turneringen,”.
DR fortæller derudover, at de hver runde kommer til at vise en kvindekamp og en herrekamp.

Så danskerne kan se frem til at følge de bedste herrer og damehold fra Håndbold Ligaen i Champions Leauge, hvilket vi selvfølgelig er meget begejstret for, og det er DR også, hvilket man kunne høre på Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder med ansvar for Sporten.

»Vi glæder os helt vildt til at give de mange håndboldglade danskere mulighed for at følge de danske klubhold tæt, når de skal krydse klinger med andre europæiske tophold i EHF Champions League,«

Tidligere har Champions League været vist hos Viaplay, men senest har det været vist hos rettighedshaveren Infronts nye streamingtjeneste Handball Kanalen. Hos streamingtjeneste Handball Kanalen, skulle man som seer af med 25 euro – svarende til 185 kroner – per måned for et abonnement, hvis man ønskede at se danske stjerner som Mikkel Hansen, Niklas Landin, Mie Højlund og Althea Reinhardt i aktion.

Bookmakeren bet365 har en af verdens bedste livestreaming sektioner på deres side. Her kan du livestreame massevis af håndbold gratis og lovligt, hvis blot du har en konto. bet365 streamer blandt andet fra EM og VM på både herre -og kvindesiden. 

DR's kanaler viser ofte håndboldkampe, som du kan streame live gratis på DR TV. Du kan endda være heldig at se nogle af de store EHF Champions League-kampe helt gratis på DR TV. Hvis du ikke kan finde en gratis håndboldside, er Viaplay et godt sted at kigge. Viaplay viser alle de største håndboldkampe fra Bundesligaen i håndbold, hvor mange af de danske herrelandsholdsspillere deltager.Du kan også livestreame håndbold kampe her: 

Opmærksom - hvis du vil streame fodbold online

Der er flere ting man bør holde øje med når man streamer fodbold eller serie online. Er man derhjemme så har man Wi-Fi, og det er vigtigt at der er en god hastighed, hvis man vil have en god streamings oplevelse.

Har du i dag et internet med en lav hastighed, f.eks. 50 Mbit/s, så modtager du en billedkvalitet i lav kvalitet, ligesom du kan opleve, at billedet fryser, når du streamer. Har du en høj hastighed på dit internet, f.eks. 300 Mbit/s, så modtager du i stedet billederne i en kvalitet, der er op til hele 4 gange skarpere - og det uden at dit skærmbillede pludselig fryser. Det forbedrer din oplevelse, og giver langt mere detaljerede og levende billeder. (kilde DR)

Det betyder kort sagt, at jo højere hastighed du har på dit internet, jo bedre streamingkvalitet får du.

En anden ting, der er værd at huske på, hvis man vil streame fodbold online, er forsinkelsen. Sidder du og streamer en fodboldkamp og har en livescore-app på mobilen, som giver notifikationer, når dit yndlingshold scorer, så vil din telefon kunne afsløre ting fra kampen, før den vises på din streaming. Livescore-apps på mobilen er altid foran din streaming, så husk at fokusere på dit live stream og læg mobilen og livescore-appen fra dig, når du vil have den bedste live streaming-oplevelse.

Se landskamp på nettet – hvor du også kan se Live fodbold gratis

Hos DR kan du se flere danske landskampe gratis igennem deres DR app. Igennem DR’s app kan du se landskampe gratis på både telefonen, TV’et eller din tablet.

Førhen havde DR rettighederne til det danske kvindelandshold i fodbold, men i dag har de valgt at gå mere ind i det danske herrelandshold. Det betyder, at du kan se landskamp på nettet igennem DR til EM-slutrunden i 2024 i Tyskland og VM i USA, Canada og Mexico i 2026.

Du kan nu live stream på et bredt udvalg af sportsgrene og begivenheder:

Mange fordele ved at stream fodbold

Der kan være mange gode grunde til at få anskaffet sig adgang til en streamingstjeneste, hvor du kan stream fodbold.

  • Du kan se fodbold, når og hvor det passer dig, og er ikke afhængig af, at være punktlig ift. kampstart. Da du kan vælge at stream fodbold når det passer dig.  
  • Du kan se tidligere fodboldkampe, når det passer dig, hvis der var noget du ville undersøge, eller et højdepunkt du ikke fik set fra en kamp du ikke så.
  • Du kan streame fodbold til din telefon, tablet, computer og andre enheder, der kan gå på internettet. Så du kan også streame på farten.
  • Du får også adgang til meget andet sport, igennem mange af de store streamingstjenester.

Sådan livestreamer gratis hos en bookmaker

For at kunne livestreame fodbold gratis, kræver det, at du har en konto hos en bookmaker. Det er dog meget nemt at få en, og du kan være klar til at se fodbold direkte hos en bookmaker på kortere tid, end det tager at handle i Fakta ifølge deres slogan. 

Inden du opretter dig hos en bookmaker, skal du sikre dig, at du vælger en bookmaker, der har licens til at udbyde spil i Danmark. Du kan få et hurtigt overblik over bookmakere med licens i Danmark, hvor der også er anmeldelser af bookmakerne.

For at kunne se direkte fodbold hos en bookmaker, skal du også have penge på din konto, men det er vigtigt at understrege, at det er nok at have bare én øre stående på kontoen. Du behøver altså ikke at spille på den kamp, du har tænkt dig at se, for at du kan nyde underholdningen fra sengen, sofaen eller noget helt tredje.

Hos fx Bet365 er minimumsindbetalingen på 50 kroner, mens den hos Unibet er på blot 40 kroner. Og som allerede nævnt er det altså tilstrækkeligt at have bare 0,01 krone på sin konto for at kunne live streame fodbold eller anden sport hos en bookmaker. 

Når du så har oprettet dig hos en bookmaker, og der er en kamp, du vil se med det vuns, så går du fx ind under "Liveodds" hos Bet365 eller "Live" hos Unibet. Herefter finder du den kamp, du vil se, og hvis der er et afspilningsikon ud for kampen, så betyder det, at det er muligt for dig at livestreame kampen hos bookmakeren. 

Bookmakere, der har livestreaming sport

Bookmakerne har rettigheder til at vise fodbold fra en masse forskellige ligaer rundt omkring i verden, og det er som skrevet tidligere også muligt at livestreame andre sportsgrene hos bookmakerne. Af bookmakere der har livestreaming af sportsbegivenheder at tilbyde, kan blandt andre nævnes NordicBet, Bwin, Bet365 og Unibet. 

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Bwin

100% op til 500 DKK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort spiludbud
Fremragende livebetting-sektion
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav 10.00x bonus til minimum odds 1,70. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 for at spille den fulde bonus fri.
Yderligere vilkår: Dette tilbud gælder kun for nye kunder, som ikke tidligere har haft en CPR-valideret konto, som er migreret over til bwin fra Sportingbet, Scandic Bookmakers, Danbook eller Centrebet. Kunder, som har haft en bwin-konto oprettet tidligere end 1/1-2012, betragtes som nye kunder. Bonussen gives i henhold til din første indbetaling, efter du har oprettet en konto. For at få din bonus skal du bruge en af følgende indbetalingsmetoder: Visa, Dankort, MasterCard, bankoverførsel, Instantbanking eller Instantbank. Omsætningskrav skal være mødt indenfor 60 dage fra modtagelse af bonus.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.
Besøg NordicBet

500 kroner freebet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.
Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 for at spille den fulde bonus fri.
Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for personer bosat i Danmark. Bonus skal spilles fri inden for 60 dage. Det er kun muligt at have én bonus ad gangen. Hvis en ny bonus accepteres vil en evt. aktiv bonus blive annulleret og et evt. beløb i bonusbalancen vil være tabt. Man er ikke berettiget til en bonus ved brug af en eller flere af følgende betalingsmetoder: Paysafecard, Skrill og Neteller Du kan gennemspille din bonus i odds, casino og live casino.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Hvis der er en storkamp, du bare må se, er det en stor fordel for dig, hvis du nogle timer før kampstart lige undersøger, om en bookmaker tilbyder livestreaming af den kamp, du ønsker at se. Det ville være ærgerligt at gå glip af et hurtigt mål i begyndelsen af en kamp, fordi du først i sidste øjeblik har brugt tid på at finde ud af, hvor du kan livestreame den givne kamp gratis på din computer, mobil eller tablet. 

Det kan også være en idé at indbetale et småbeløb hos flere forskellige bookmakere, da man derved står med bedre kort på hånden i forhold til at se netop den kamp, du har i tankerne.

Gratis livestream på din phone eller tablet

Vi på BetXpert vil anbefale dig at livestreame sportsbegivenheder fra din smartphone. På mobil eller tablet ikke behøver du at anvende dit NemID for at logge ind på din bookmakerkonto, da du her kan anvende Touch ID eller Face ID. Dette sparer dig for en lille smule tid sammenlignet med, hvis du skulle logge ind via computer, hvor NemID er et krav for at kunne logge ind hver gang. Dog er det også blevet nemmere at bruge NemID qua den nøgleapp, der er udviklet. 

Hos bookmakerne kan du tilmed også se direkte billeder fra fodboldkampe, du end ikke ville have mulighed for at se på dansk tv. Det gælder i øvrigt ikke kun fodboldkampe, men også en række andre sportsgrene såsom tennis, volleyball og ishockey. 

Det er endda også muligt at se flere sportsbegivenheder samtidig hos denne samme bookmaker. Her kan det selvsagt anbefales, at man muter lyden på i hvert fald en af begivenhederne.

FAQ - Spørgsmål og svar om livestreaming

Kan man live stream gratis?

Ja, det er muligt at du kan live stream sport gratis - men slet ikke alle kampe, hvis det skal foregå på lovlig vis. Du kan du se, og live strem fodbold hos flere bookmakere f.eks. har både bet365 og unibet rettighederne til at vise topfodbold fra store turneringer.

Kan man livestream fodbold på mobil og tablet?

Du kan livestream fodbold fra alle enheder. De fleste steder, hvor man kan se fodbold online gratis, har også udviklet en app, og herigennem kan du stream liv fodbold.

Hvor kan man live stream fodbold?

DR har af og til kampe du kan se, men hvis du gerne vil have muligheden for at have tilgang til det hele, så kan du også strem live fodbold fra Viaplay og TV2 sport.

Hvis du ikke har en konto hos en bookmaker endnu, så får du samtidig med stor sandsynlighed en velkomstbonus hos den bookmaker, du opretter dig ved. Du behøver dog ikke at tage imod velkomstbonussen, hvis du udelukkende opretter din bookmaker-konto med henblik på at livestreame sportsbegivenheder.

Feedback