18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Premier League i TV

Opdateret
FønixEkspert Fønix
PL-skribent
https://twitter.com/FonixDK
Vis mere
Vis mindre

Det er NENT Group, der har rettighederne til at vise Premier League på dansk tv. Det vil sige, at hvis du skal se Premier League via flow-tv, så skal du være indehaver af en tv-pakke, hvor TV3+, Xee, TV3 Max og TV3 Sport er med i. 

De største Premier League-kampe bliver for det meste vist på 3+ og Xee, men hvis dit favorithold fx spiller på en af de øvrige kanaler, vil det være træls at misse kampen. For et overblik over alle fodbold kampe, se fodbold idag på tv.

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Se Premier League Live

Det er heldigvis en smal sag at livestreame Premier League 2023/2024. Det kræver blot, at du har et abonnement hos livestreaming-tjenesten Viaplay. På den måde kan du live streame alle Premier League-kampe. 

Herunder følger et par spørgsmål samt en guide til, hvordan du kommer i gang med at live streame fra Englands bedste fodboldrække:

Premier League hos Viaplay

Hvor kan du livestream Premier League henne i Danmark? Det kan du hos Viaplay, hvor det er muligt at livestreame samtlige Premier League-kampe. Streamingtjenesterne vinder mere og mere frem, så måske du allerede er indehaver af en Viaplay-konto, hvor du har adgang til at livestreame sport. 

For at komme i gang med at live streame Premier League hos Viaplay skal du:

  • Gå til Viaplay.dk og vælge pakken "Sport"
  • Udfyld de påkrævede oplysninger: email, kodeord, fornavn, efternavn og kortoplysninger - det tager under 5 minutter
  • Når du har trykket på "Bekræft", er du klar til at livestreame Premier League og alverdens anden sport, serier og dokumentarfilm

Hvor kan jeg se Premier League?
Du kan se eller streame Premier League på TV3+, TV3MAX, TV3SPORT og SEE.

Hvor kan jeg live streame Premier League 2023/2024?

Du kan live streame Premier League hos streaming-tjenesten Viaplay

Hvad koster det at live streame Premier League hos Viaplay?

Det koster 449 kroner om måneden at have et Viaplay "Sport"-abonnement. Det er i den halvdyre ende, men du får til gengæld alle Premier League-kampe. Herudover også alle Champions League-kampe, en masse Superligakampe, Bundesligaen, NordicBet Liga, Formel 1, NASCAR, kampsport, golf, baseball og meget mere. Du får desuden også adgang til serier og dokumentarfilm med "Sport"-abonnementet. 

Kan jeg live streame Premier League på min mobil og tablet?

Du kan live streame Premier League på din mobil og tablet lige så nemt som på dit smart tv eller din pc. Det er blot at hente Viaplay-appen eller gå ind på Viaplay via din mobil-browser. 

Feedback