Der er kun en uge tilbage, til VM 2018 i Rusland fløjtes i gang. BetXpert har allerede 22 spilforslag klar og et statistisk bagkatalog med alt, hvad der er værd at vide om de 32 hold, de 736 spillere og de 35 dommere.

En af årets helt store begivenheder er kun syv dage væk. VM 2018 åbnes om en uge af kampen mellem Saudi-Arabien og værterne fra Rusland, og på BetXpert har vi samlet alt nødvendig info om kampen - det kan du finde her.

Generelt har hverken vores eksperter eller brugere ligget på den lade side de seneste uger, og der kan lige nu findes 22 VM-relaterede spilforslag på forsiden - 17 fra eksperterne og fem fra brugerne. Jens Bøye ser fin værdi i, at Åge Hareides drenge kommer skidt fra start mod et formstærkt peruviansk mandskab.

Og i gruppens anden kamp har Jens Bøye fundet et godt spil på, at Australiens 33-årige anfører trækker en advarsel mod de franske favoritter.

Brugeren SmartMoney har spottet en interessant tendens i Englands kampe, der ganske ofte er målfattige, og derfor kan x i pausen i kampen mod Panama være et udstik værd.

Flot værdi i langskud

Ved EM-slutrunden for to år siden ramte en af vores eksperter odds 31 på, at Portugal tog guldet med hjem, og igen i år har både en af vores eksperter og en af vores brugere fundet et spil med et saftigt odds.

Brugeren Malte har fundet et højt odds, at Luis Suarez lavere flere assists end nogen anden i turneringen. Den kontroversielle uruguayaner lavede hele otte assists i 13 kampe i kvalifikationen og spiller en lidt mere tilbagetrukket rolle på landsholdet, end han gør til daglig i Barcelona. Spillet er anbefalet til odds 41, men er sidenhen faldet til odds 31. 

Og fodboldekspert Frede Pedersen mener, bookmakerne har fejlvurderet Sami Khediras chancer for at blive tysk topscorer. Midtbaneslideren har i denne sæson lavet hele ni mål i 26 kampe i Serie A, og på et tysk hold, der ikke vader i oplagte målscorere, er odds 51 (faldet til 41 - men stadig værdi!) for højt på Khedira.

Nye artikler hver dag og stort statistisk bagkatalog

Flere har sikkert bemærket, at vi hver dag har en ny VM-relateret historie på forsiden. Ruslands-ekspert, Toke, har leveret fire, og Torben N. Sørensen har skrevet syv, og sidstnævnte vil hver dag under resten af slutrunden skrive en ny historie med fokus på betting og turneringens udvikling. Du kan få et overblik over alle artiklerne her.

Og måske endnu vigtigere har vi samlet al tænkelig (og utænkelig) statistisk information på alle deltagende hold, spillere og dommere. Læs for eksempel om, hvilke lande der får flest kort og begår flest frispark,  og hvilke hold der får flest hjørnespark.

Dette og meget mere kan du også finde i vores artikeloversigt, mens du under vores optakt og guide kan få et overblik over alle 32 landes trupper, resultater, taktikker, formodede startopstillinger og odds.

Under vores komplette kampprogram kan du til enhver tid finde kampdatoer og -tider, samt på hvilken tv-kanal du kan se kampene.

Leder du bare efter de nyeste og bedste VM-analyser og -spilforslag, kan de findes her. Bemærk: Der tages forbehold for, at oddset ved nogle af spilforslagene kan være slashet, så der ikke længere er værdi.

God fornøjelse med VM 2018!