Annonce

Flest assist til VM: Suarez

14. juni 2018 kl. 18:00 - Fodbold, VM
28. maj. 2018 kl. 19:10 28/05
1134
+1

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 4%
Betvalue: 164,00%
Spilbar ned til odds: 25,00
888sport Spil nu hos 888sport

Det taler for spillet

  • Uruguay har et stærkt hold og har gode chancer for at gå videre som gruppevinder, hvorefter de har en lettere modstander i 1/16 finalen (Portugal frem for Spanien)
  • På landsholdet spiller Suarez en mere tilbagetrukket rolle end hos Barcelona. Han spiller mere samme rolle som han gjorde i sin sidste sæson for Liverpool (12 assist), og det er i højere grad Cavani der er den oplagte striker og målscorer på holdet. De to har også et super sammenspil, som gjorde Cavani til topscorer i den Sydamerikanske kval med Suarez som assistkonge i kvalen.
  • Suarez har lavet 8 assist i 13 kvalifikationskampe for Uruguay. 
  • Jeg forventer at Uruguay scorer en del mål i deres gruppe. 
  • Ved sidste VM skulle der 4 assist til og ved forrige skulle der kun 3 assist til. Med en gruppe, hvor der er sandsynlighed for mange mål, ser jeg det som inden for rimlighedens grænse med 3-5 assist til Suarez (3-5 %)

Saudi Arabien har et mindre godt forsvar med to centrale forsvarsspillere som har været dårlige i denne sæson. Især Osama Hawsawi har lavet en del fejl for Al-Hilal. De spiller derudover et meget angrebspræget fodbold, hvor man  forsøger at scorer flere mål end modstanderen. Det giver plads til Uruguays hurtige omstillingsspil, hvor Cavani ligger længest fremme, med Suarez som næstsidste mand. Suadi Arabien har ligeledes en del kaos inde over deres landshold med 2 fyrerede landstrænere siden man kvalificerede sig til VM. 

Ægypten spiller med Coupe som træner et meget defensivt orienteret fodbold (til stor kritik fra mange fans som ønsker ham væk). Spillerne bliver parkeret bag bolden, og man spiller på hurtige omstillinger med mange lange bolde frem til Salah. En meget lignende spillestil som Drillo gjorde Norge til "respekteret" fodboldnation med. Problemet med Ægypten er bare, at man ikke har Ronny Johnsen, Henning Berg og Stig Inge Bjørnebye.
Ægyptens forsvar vil højst sandsynligt bestå af Ahmed Fathy - Hegazi -  Gabr - Abdul-Shafy. Hegazi og Gabr er til sammen næsten 4 meter høj, hvilket gør Ægypten til svære at spille imod, hvis man lægger bolde ind over. Det er dog ikke Uruguays spillestil. Man vil derimod se Suarez og Cavani udfordre mand mod mand. Der har vi i PL set Hegazi se svag ud flere gange i denne sæson. 

På de to backs har Ægypten også problemer. Abdel-Shafy på venstrekanten har været skadet i efteråret, men har spillet hele foråret med ok succes. På højrekanten plejede Karim Hafez at spille, og havde sidste sæson en god sæson for Lens i Liegue 1, men han har været skadet, og er først lige kommet tilbage, og forventes ikke at starte. Ægypten har ikke nogen oplagte erstatninger. Ahmed Fathy har været inde og ude af El Ahly i 2018, men virker mest oplagt. 

I målet har man ingen klar 1. målmand. El Hadary startede i kvalifikationen, men han er 45 år, og bliver dårligere og dårligere. 

Rusland

Det er svært at vurdere Rusland. De har som værtsnation ikke spillet særligt mange kampe, og de kampe de har spillet har været dårlige. Men  hjemmebanefordelen skal man ikke fornægte, Det her er den største begivenhed i Ruslands historie og stemningen vil være fantastisk når Rusland går på banen. Det kan give vinger.

Jeg ved ikke meget om Ruslands hold og det tror jeg ikke der er mange der virkelig gør. Det er ikke til at forudsige, hvordan de kommer til at spille mod Uruguay. 

 

Det taler i mod spillet

  • Før at spillet går hjem, er det afgørende at Uruguay kommer langt i turneringen. De er i gruppe A parret med en svær gruppe B, hvor Spanien eller Portugal venter. Det er begge vanskelig modstandere. Hvis Uruguay som vidner af gruppe A går videre fra 1/16 del finalen, møder de sandsynligvis Frankrig. 

Man får assist hvis der bliver begået straffe mod en, og der bliver scoret. Dog ikke hvis man selv sparker straffe, hvilket Suarez gør. 

Der er risiko for at titlen skal deles med andre, hvorfor oddset i så tilfælde vil blive halveret. "

 

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer
Feedback