Danske Spil* har sat odds på, om Danmark bliver seedet eller ej til lodtrækningen i de afgørende playoff-kampe om at komme med til VM 2018 i Rusland. Bookmakeren vurderer, at der er cirka 75 procent sandsynlighed for, at Danmark bliver seedet. 

Mange forskellige scenarier kan give Danmark en seedning i lodtrækningen til playoff-kampene mod en anden toer fra VM-kvalifikationen. De forskellige scenarier kan du læse mere om her

"Vi vurderer, at der er cirka 75 procent chance for, at Danmark bliver seedet i playoff-lodtrækningen," siger oddsansvarlig hos Danske Spil* Peter Emmike til BetXpert. 

"En af nøglekampene bliver Kroatiens kamp i Ukraine, og det opgør ser vi lige nu som værende tæt på 50-50. Hvis kroaterne ikke vinder den kamp, ser det godt ud for Danmark. Kroatisk nederlag betyder, at Ukraine snupper andenpladsen, og de har ikke ranglistepoint nok til at gå forbi Danmark. Uafgjort giver Kroatien andenpladsen, men ét point giver dem ikke nok ranglistepoint til at gå forbi os," fortsætter Peter Emmike. 

Danske Spil* giver odds 1,28 på, at Danmark bliver seedet til lodtrækningen, mens der er odds 3,75 på, at Danmark ikke bliver seedet. 

Mange forskellige muligheder for seedning

Det er de fire bedste på verdenranglisten ud af de otte bedste toere, der seedes. Og det er et regnestykke af de helt store, at udregne hvilke hold der falder og stiger på verdensranglisten, når den offentliggøres den 16. oktober - dagen inden, at der trækkes lod i Zürich til playoff-opgørene. 

"Her er et par andre ret sandsynlige udfald, vi kan håbe på for at blive seedet: Frankrig skal vinde hjemme over Hviderusland, så Sverige eller Holland får andenpladsen. Dem er vi begge bedre end i forhold til ranglistepoint. Derudover vil en irsk sejr over Wales betyde, at irerne snupper andenpladsen, og dem har vi også flere ranglistepoint end," siger Peter Emmike. 


Danske Spil* har også odds på, om Danmark vil kvalificere sig til VM eller ej. BetXpert har ikke set, at andre bookmakere skulle have odds på dette i skrivende stund. 

"Kigger vi på de potentielle modstandere vurderer vi derfor, at det er tæt på 50-50, om Danmark kommer til VM eller ej. Oddset på, at Danmark kommer med er lige nu 2,00 mod odds 1,80 på, at vi gør," siger Peter Emmike.