Dagens VM-kampe byder blandt andet på brasilianske favoritter, samt de belgiske VM-darlings. Snubler nogle af de to hold, eller bliver det til to favoritsejre? Vi giver dig dagens VM-overblik.

På papiret venter der favoritterne to lette kampe i dagens opgør. Hverken Brasilien eller Belgien burde - vurderer bookmakerne - få meget besvær ved at ekspedere henholdsvis Mexico og Japan ud af turneringen.

Det er dog en VM-slutrunde, og finurlige ting kan opstå i sådanne turneringer. Her får du dagens VM-overblik, hvor vi også kigger nærmere på spilforslagene til kampene.

16:00: Brasilien - Mexico (DR1)

Find kampen i vores matchcenter.

Brasilien er kendt for sambabold, flotte mål og finurlige detaljer.

Men under træner Tite er holdet meget mere end det. Holdet står utroligt skarpt på den defensive del af banen, samtidigt med at de har individualister som Neymar og Coutinho i offensiven, der driver gæk med modstanderne.

I 1/8-finalen møder de Mexico, der blandt andet slog Tyskland i gruppespillet. Kan de drille Tites brasilianske drenge, eller bliver det en brasiliansk magtdemonstration? Jens Bøye hælder til det sidste - i al fald har han fundet værdi i, at Brasilien kan vinde med mere end én i opgøret.

Brasilien - Mexico (AH: -1,0), 1 til odds 1,97 hos bet365*

Brasilien har spillet godt, offensivt som defensivt, og selvom Mexico er farlige, så er der mange mulige huller hos sydamerikanerne. Læs Jens Bøyes tip her.

20:00: Belgien - Japan (TV2)

Find kampen i vores matchcenter.

Belgien er det måske varmeste bud på en overraskende vinder af VM. Holdet er spækfyldt med offensivt talent, og under landstræner Roberto Martinez har de formået at forløse det store potentiale i front.

Japan har også spillet angrebsivrig fodbold i gruppespillet, og med en keeper, der svinger lidt i niveau - i første kamp var han skidt, siden har han været ganske god - kan det byde på en kamp med en del mål.

Det er i al fald den vej, værdien er ifølge Jesper Carstens. 

Belgien - Japan, over 2,5 mål til odds 1,95 hos 888sport

En tvivlsom japansk defensiv og en fremragende belgisk offensiv - det kunne godt dufte af mange mål, selvom meget afhænger af dagsformen hos japanernes keeper. Læs Jesper Carstens' tip her.

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.