Både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo kan risikere at forlade VM-turneringen senere i dag. Vi har samlet overblikket til dagens to vigtige 1/8-finaler ved VM-slutrunden i Rusland.

Første fase af VM-slutrunden er nu vel overstået, og nu tørner turneringens bedste hold sammen i knockoutspillet. Denne lørdag starter med to meget spændende kampe mellem fire mandskaber, der alle regnes for at have en realistisk chance - om end den er lav i nogle tilfælde - for at løbe af med det hele. 

Det betyder, at vi allerede denne lørdag skal sige farvel til to meget dygtige fodboldhold. Lad os kigge lidt nærmere på de to 1/8-finaler.

16.00: Frankrig - Argentina (DR1)

Find kampen i vores store matchcenter.

Hverken Frankrig eller Argentina kan prale alt for meget af VM-spillet indtil videre. Frankrig har gjort, hvad de skulle, men ikke meget mere end det, mens Argentina lige nøjagtigt hev rumpen med ud af gruppespillet.

Der er dog ingen af holdene, der har spillet sig til en større favoritværdighed efter de tre gruppespilskampe. 

Frankrig er åbnet som favoritterne hos bookmakerne, men den franske ligaekspert, Jens Bøye, spotter værdien i argentinsk retning. I et DNB-spil, hvor indskuddet kommer retur. såfremt kampen ender uafgjort. 

For nok har Messi og co. underpræsteret i forhold til manges forventninger, men spillet flyder heller ikke hos franskmændende, hvor flere af profilerne, såsom Antoine Griezmann, har haft svært ved at leve op til forventningerne. 

Frankrig - Argentina, 2 (DNB) til odds 2,46 hos Bet365*

Den franske offensiv har virket svag, og når modstanderholdet samtidigt råder over Lionel Messi, kan værdien findes på Argentina i denne topkamp. Læs ekspertanalysen her.

20.00: Uruguay - Portugal (DR1)

Find kampen i vores store matchcenter.

Portugal sneg sig videre fra gruppe B, mens Uruguay hentede tre sejre på stribe. Mens offensiven ofte virkede begrænset - trods Cavani og Luis Suarez på holdkortet - så var de defensivt meget imponerende, og Cristiano Ronaldo og co. kan få ganske svært ved at nette mod dem. 

Værdien kan således - i al fald ifølge eksperten Jesper Carstens - være på en triumf til Uruguay. Deres defensive spillestil betyder, at det er Portugal, der skal skabe kampen, og det er en rolle, de ofte har problemer med at udfylde.

Det er dog blot to år siden, at de vandt EM-slutrunden, og de er rigtig farlige i knockout-fasen, hvor de lukrerer på deres dygtige omstillingsspil.

Uruguay - Portugal, 1 til odds 2,80 hos Bwin*

Portugal har Cristiano Ronaldo, men Uruguay har potentialet til at gøre rigtig ondt på Portugal. Læs ekspertanalysen her.

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.