Danmark kæmper for en plads ved VM-kvartfinalerne i dagens VM-kampe. Men der venter ingen let opgave, når Åges drenge skal kæmpe mod Modric og resten af det kroatiske landshold.

Hvor gode er Kroatien egentligt i forhold til Danmark? Det er en debat, der har fyldt utroligt meget på BetXpert siden det kom frem, at de to mandskaber skulle møde hinanden i 1/8-finalerne. 

Det er dog ikke kun Danmark, der skal i kamp denne søndag. Først skal det spanske landshold kæmpe mod værtsnationen Rusland om en kvartfinaleplads. Med andre ord er der lagt op til en spændende VM-dag - igen, igen.

16:00: Rusland - Spanien (TV2)

I første omgang vil hele Rusland være fokuseret på den tidlige kamp. Her skal værtsnationen i kamp mod Spanien, der imponerede stort mod Portugal i den første kamp, men siden skuffede mod både Iran og Marokko.

De to mandskaber har dog til tider demonstreret en stærk offensiv og en tvivlsom defensiv, og lige netop det gør, at der er fundet værdi i en målrig affære. 

To offensivt indstillede mandskaber kan resultere i mange mål

Både Spanien og Rusland vil frem over banen, og det kan give mange mål. Læs Thomas Schyths analyse.

Der er dog også fundet værdi i et spil på kampens udfald. Selvsamme ekspert peger på spansk sejr. 

Spanien - Rusland, 1 til odds 1,61 hos Betsafe

Rusland har spillet fornuftigt ved VM, men nu møder de Spanien, hvis mandskab er en anden størrelse end deres hidtidige modstandere. Læs Thomas Schyths analyse her.

20:00: Kroatien - Danmark (DR1)

Det er dog dagens anden kamp, der stjæler det meste af opmærksomheden i Danmark. Her skal de danske VM-helte nemlig i spil mod Kroatien, der har leveret flot ved dette VM.

 Umiddelbart vurderer bookmakerne kroaterne som favoritterne i opgøret. Det er måske også forståeligt, når spillere som Ivan Rakitic (Barcelona), Luka Modric (Real Madrid) og Ivan Perisic (Inter) tørner ud for holdet. 

BetXperts egen Frank Pilantra har også fundet værdien på kroatisk sejr i opgøret. 

Kroatien - Danmark, 1 til odds 1,90 hos bet365*

På trods af en stærk dansk defensiv, kan Kroatien meget vel blive endestationen for Christian Eriksen og co. Læs Frank Pilantras tip lige her.

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.