Tyskland tabte skuffende deres første kamp ved VM og skal nu forsøge at slå Zlatans disciple fra Sverige, som vandt en snæver sejr i første runde. Og kan Mexico fortsætte de fine takter mod Sydkorea?

Fredag bød på en blandet landhandel med et intenst og dramatisk opgør i Brasiliens kamp, som endte med, at verdensstjernen Neymar brød sammen efter slutfløjt. Det blev efterfulgt af et kedeligt, Islandsk opgør, inden dagen sluttede med en intens brydekamp af et fodboldopgør mellem Serbien og Schweiz. Hvorledes bliver underholdningen i dag?

Lad os kigge på dagens VM-program: 

Kl. 14:00: Belgien - Tunesien (DR1)

Belgien er solide favoritter til dette opgør. De kommer med mange verdensstjerner, mens Tunesien må undvære deres målmand, der blev skadet i første runde. I selvsamme runde holdt Tunesien England til en snæver 1-måls-sejr, og generelt har det været svært for de store favoritter at være overbevisende. Vil det ændre sig her?

Belgien - Tunesien: Belgien (-1,5) til odds 2,00 hos Bet365*.

Belgien var overbevisende i første runde på trods af nerver, mens Tunesien spillemæssigt var i store problemer mod England. Oddset er dog steget, så der er markant værdi hvis CV holder. Læs Thomas Schyths eksperttip her

Kl. 17:00: Sydkorea - Mexico (TV2)

Mexico leverede en fantastisk flot, taktisk kamp mod de regerende mestre fra Tyskland i 1. runde, mens Sydkorea kæmpede sig til et snævert nederlag mod svenskerne. Sydkorea var pressede i store dele af kampen, og det kan meget vel være det, der gør Mexico til store favoritter her. Eksperterne her på siden har ikke været i stand til at finde værdi i opgøret, men Jens Bøye giver os et nærmere indblik i holdene i denne infoanalyse.

Kl. 20:00: Tyskland - Sverige (TV2)

De tyske verdensmestre overraskede ved at tabe første kamp til Mexico, omend det i ligeså høj grad var et resultat af en fornem Mexicansk taktik. Vores svenske naboer formåede at presse Sydkorea i store dele af deres kamp og endte også fortjent med at vinde. Hvordan vil det gå, når de nu skal op imod flere verdensstjerner i en kamp, hvor Tyskland er tvunget til sejr, men hvor Sverige godt kan leve med point?

Tyskland-Sverige under 1 mål (AH) i første halvleg.

Tyskland har haft svært ved at få gang i deres offensiv på det seneste, mens svenskerne er defensivt indstillede. Ifølge eksperten Jens Bøye udløser det værdi på en målfattig første halvleg. Det fulde eksperttip kan du læse her.

Flotte VM-bonusser og tilbud

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.