Vi er nået til slutrundens sidste gruppe, hvor vi får Colombia, Japan, Polen og Senegal i aktion. Hvem får det bedste udgangspunkt, og kan Rusland tage deres anden sejr?

Alle slutrundes favoritter har været i spil, men endnu venter Gruppe H, der på papiret ligner en meget jævnbyrdig pulje indeholdende Colombia, Japan, Polen og Senegal. Derudover byder dagens runde også på en 2. runde kamp, når værterne fra Rusland tager imod Salah og Egypten.

Lad os kigge på dagens VM-program: 

Kl. 14:00: Colombia - Japan (DR1)

Tirsdagens første VM-kamp er mellem Colombia og Japan, der har sydamerikanerne som dagens største favoritter. Japan er slutrundens tredjedårligste hold vurderet ud fra FIFA's verdensrangliste, og de spås da heller ikke de store chancer mod Colombia, der er favorit til at gå videre fra Gruppe H.

Uafgjort til odds 3,65 hos Unibet* 

De undertippede hold har præsteret godt ved VM, og der har ikke været mange store favoritsejre. Colombia kan mangle kreatøren James Rodrigues. Jesper Carsten tipper et uafgjort resultat i gruppe H's første kamp

Betfair Sportsbook: Spil på Colombia - Japan og optjent et gratis spilBetfair Sportsbook

  • Gå til Betfair Sportsbook her

  • Spil for mindst 100 kr. som et single-væddemål på Colombia - Japan til mindst odds 1,50 enten live eller prematch. Herefter vil du modtage et 50 kr. gratis spil, der gælder til alle fodboldmarkeder og er gyldig i to dage.
  • Regler og vilkår gælder

Spil på kampen her og hent dit gratis spil

Kl. 17:00: Polen - Senegal (TV2)

Polen var Danmarks overmand i kvalifikationen til VM, og Lewandowski og co. spås også at have gode chancer for at kvalificere sig videre fra gruppespillet.

Polen går videre fra Gruppe H, odds 1,60 hos Danske Spil*

Polsk EM slutrunde-erfaring sikrer vejen videre frem. Torben N. Sørensen har fundet værdi i at Polen går videre fra deres gruppe. Læs ekspertanalyse.

For at gå videre skal Polen dog i første omgang helst slå Senegal, og med Lewandowski i front kunne det meget vel blive en målrig affære:

Polen - Senegal, over 2 mål til odds 1,90 hos Bet365*

Med en polsk offensiv anført af Lewandowski og markant defensivt fravær hos Polen, tyder det på mange mål. Jesper Carstens tror på mange mål i kampen. 

Polen vinder over Senegal til odds 2,40 hos Betfair Sportsbook*

Polen er et stabilt hold, med brandvarme Lewandowski på toppen. Senegals træner viser tvivl om det taktiske oplæg, og det kan polakkerne udnytte. Læs Jesper Carstens eksperttip her. 

Kl. 20:00: Rusland - Egypten (TV2)

Rusland fik en perfekt start på turneringen med en 5-0 sejr, mens Egypten længe så ud til at få et overraskende point mod Uruguay, men i slutminutterne tabte de alligevel med 0-1. Mohamed Salah er tilbage for Egypten, og han skal lede offensiven an, der er tvunget frem for at holde liv i håbet om at kvalificere sig fra gruppespillet.

Men hvor er værdien i kampen? Søren Jonassen har kigget kampen efter i sømmene, men har umiddelbart ikke kunne spotte værdien.  Hvis du har en formodning omm hvor værdien kunne være i denne kamp, så er dit input meget velkommen i infoanalysen - eller måske endda som et brugertip?

Flotte VM-bonusser og tilbud

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.