Kan Ronaldo fortsætte sin fantastiske start på VM og hjælpe Portugal til deres første sejr? Følger Uruguay med Rusland blandt de sidste 16 hold? Og får Spanien deres pligtsejr mod Iran?

Rusland blev tirsdag aften det første hold til at kvalificere sig til 1/8-finalerne, da de besejrede Egypten med 3-1 og dermed har seks point i to kampe og en målscore på flotte 8-1. Onsdag spiller de sidste hold i Gruppe A, når Saudi-Arabien møder Uruguay, der med en sejr kan følge Rusland videre fra puljen.

I Gruppe B skal Ronaldo og Portugal se, om de kan følge op på det flotte offensive spil i første runde, mens Spanien er storfavoritter mod Iran, der lettere overraskende slog Marokko. Får vi endnu en dag med skuffende resultater fra favoritterne, eller bliver det en dag uden de store overraskelser.

Lad os kigge på dagens VM-program: 

Kl. 14:00: Portugal - Marokko (TV2)

Onsdagens første VM-kamp er mellem Portugal og Marokko, hvor de fleste spændt venter på at se, om Ronaldo fortsætter storformen fra første runde. De forsvarende europamestre tog del i slutrundens indtil nu måske mest underholdende kamp, da de spillede 3-3 med Spanien, og Ronaldo overstrålede alle andre med et flot hattrick. Marokko havde fine chancer for minimum ét point mod Iran, men de måtte gå skuffende hjem med 0-1 og skal nu bruge point for at holde sig i turneringen.

Kl. 17:00: Uruguay - Saudi-Arabien (TV2)

Saudi-Arabien så meget svage ud mod Rusland i åbningskampen, og der venter dem nu en på papiret sværere modstander i Uruguay, der har stjernerne Suarez og Cavani i front. Sydamerikanerne så dog heller ikke imponerende ud i deres første kamp, men de hentede dog alligevel de tre point, da de i slutminutterne besejrede Egypten med 1-0. Edderkoppen har lavet et brugertip på kampen, hvor han forudser en sikker sejr til Uruguay. Læs den her og byd gerne ind med dine tanker om kampen. 

Kl. 20:00: Iran - Spanien (TV2)

Iran fører lettere overraskende Gruppe B efter første runde, men nu venter der iranerne en meget svær opgave, når det stjernespækkede spanske mandskab står på den anden side. Spanien fik en meget turbulent optakt til slutrunden med fyringen af Lopetegui, men de leverede alligevel en fin kamp mod Portugal, hvor de især offensivt så stærke ud. Blandt lyspunkterne hos spanierne var Diego Costa, der med to mål sparkede sig ind i kampen om topscorertitlen, og hans fysik og målnæse kan komme til at gøre ond på Iran.

Iranerne fik i allersidste del af kampen mod Marokko sejren via et marokkansk selvmål, og de er nu pludselig med i kampen om at gå videre fra gruppespillet, men nu venter gruppens to sværeste modstandere.

Spanien vinder med mindst to mål til odds 1,68 hos Jetbull

Spaniens offensiv med Diego Costa i spidsen var flyvende i den første gruppekamp. Iran har et defensivt koncept, men de mangler en vigtig forsvarsprofil, der er blevet skadet under træning. Læs Jesper Carstens eksperttip her

Betfair Sportsbook: Få pengene igen, hvis du taber på Iran - SpanienBetfair Sportsbook

Få pengene igen, hvis du taber på Iran - Spanien

Flotte VM-bonusser og tilbud

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.