De danske drenge fik fuldt udbytte mod Peru, men de var hårdt presset, og nu venter Australien, der pressede Frankrig til det yderste.

I første runde var Danmark hårdt pressede mod Peru, men det lykkedes alligevel at hente tre point via Yussuf Poulsens scoring og ikke mindst Kasper Schmeichels storspil i målet. Spillet skal løftes mod Australien, for med en sejr vil Danmark være snublende nær 1/8-finalerne.

Senere på dagen spiller Frankrig og Peru den anden kamp i Danmarks pulje inden aftenens brag mellem forhåndsfavoritterne i Gruppe D - Argentina og Kroatien. Her skal Messi & co. forsøge at rejse sig efter skuffelsen mod Island, men det bliver svært mod Kroatien anført af bl.a. Modric og Mandzukic.

Lad os kigge på dagens VM-program: 

Kl. 14:00: Danmark - Australien (TV2)

Danskerne havde en meget svær kamp mod Peru, hvor de så meget nervøse ud og lavede en del personlige fejl. Især i offensiven flød spillet ikke, og selv ikke Christian Eriksen formåede at levere på det høje niveau, vi ellers er vant til at se. Nu venter det australske hold, der pressede Frankrig i deres første kamp og jagter deres første point.

En målfattig første halvleg mellem Danmark og Australien - under 1,0 mål til odds 1,65 hos Unibet*

Den danske offensiv er formsvag, den australske skadesramt og ret forsigtig. Socceroos har brug for sejren, men har fokus på defensiv organisation og satser næppe hovedløst fra start. Læs Jens Bøyes eksperttip her

Det meste af Danmark vil være klædt i rødt og hvidt, men også bookmakerne har stor fokus på kampen og har forskellige tilbud til både nye og eksisterende kunder. Vi har samlet bookmakernes tilbud i denne artikel, så du kan hente freebets eller få forhøjede odds på en dansk sejr.

Udover det spilforslaget på kampen så er der allerede fuld gang i forum, så byd endelig ind med dine tanker om Danmarks kamp mod Australien.

Kl. 17:00: Frankrig - Peru (TV2)

Peru vil helt klart være skuffede over at stå med 0 point efter deres indsats mod Danmark. Nu skal de forsøge at levere samme flotte spil, men med større skarphed i front, når de møder gruppens forhåndsfavorit, Frankrig, der med slinger i valsen lykkedes med at sejre over Australien. Frankrig er favoritter og har masser af stjerner på de offensive pladser, men disse så meget svage ud mod Australien.

Mange mål mellem Frankrig og Peru til odds 1,92 hos 888sport

En kvik Peru-offensiv udspillede Danmark, og den franske offensiv bør få mere plads mod satsende Incas, end de gjorde mod Australien. Læs Jens Bøyes eksperttip her

Lykkedes det ikke Peru at vinde kampen, så vil en dansk sejr over Australien sende danskerne videre til 1/8-finalerne.

Kl. 20:00: Argentina - Kroatien (DR1)

Det stjernespækkede argentinske hold anført af Lionel Messi skuffede stort i deres første kamp ved blot at spille uafgjort mod Island. Nu er sydamerikanerne pressede og et nederlag til Kroatien kan sende dem meget tæt på et exit allerede i gruppespillet. Netop Kroatien gjorde det ganske godt mod Nigeria, og de har spillermaterialet til at nå langt i turneringen.

Uafgjort mellem Argentina og Kroatien med gardering på kroatisk sejr til odds 2,70 hos Danske Spil*

Organisationen er ikke på plads hos Argentina, der er for afhængige af Messi, og Kroatiens profiler som Modric, Perisic og Rakitic kan skabe en lige kamp. Læs Frank Pilantras eksperttip her

Foruden ovenstående spil ser Frank Pilantra også værdi i gult kort til Argentinas Mascherano, der er alene på den defensive midtbane og kan få nok at se til overfor Kroatiens mange stærke midtbanespillere.

Flotte VM-bonusser og tilbud

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.