Brasilien skuffede i første runde og skal forsøge at rejse sig mod Costa Rica, mens Island har fået en gylden mulighed for at spille sig snublende nær en 1/8-finalen med en sejr over Nigeria, og i sidste kamp kan Serbien ligeledes spille sig videre.

Torsdag bød på en dansk skuffelse med VAR i fokus, mens franskmændene igen sled sig igennem til en smal sejr. Men dagens største overraskelse var Kroatiens nedsabling af Messi & Co., da det endte med en 3-0 sejr, hvor argentinerne var statister til sidst. Fredag er et andet sydamerikansk storhold på programmet, når Brasilien skal vaske skuffelsen mod Schweiz væk, når de møder gruppens på papiret svageste modstander fra Costa Rica. Derudover byder fredagen også på Island mod Nigeria samt Serbien mod Schweiz.

Lad os kigge på dagens VM-program: 

Kl. 14:00: Brasilien - Costa Rica (DR1)

Der er som altid kæmpe forventninger til de brasilianske verdensstjerner, der per definition er blandt de helt store favoritter til VM-trofæet, men Neymar og de andre stjerner kunne i første runde ikke leve op til favoritværdigheden, da de blot fik 1-1 mod Schweiz. Nu venter Costa Rica, der ligger 21 placeringer under Brasilien på verdensranglisten, men som alligevel formåede at spille en meget lige kamp mod Serbien trods 0-1-nederlaget.

Brasilien vinder ikke stort - asian +2 til Costa Rica til odds 1,94 hos Unibet*

Costa Rica stiller nok med en massiv forsvarskæde og har fokus på at ødelægge Brasiliens offensiv. Læs Frank Pilantras eksperttip her

Kl. 17:00: Nigeria - Island (DR1)

Med den argentinske nedsmeltning mod Kroatien, så står Island nu pludselig med en gylden mulighed for at gå videre fra den svære Gruppe D. En sejr over Nigeria vil betyde, at Argentina skal hente 3 point på Island i sidste runde og derudover op og få en bedre målscore, hvilket synes ret svært på nuværende tidspunkt. Der venter dog Island en svær kamp mod Nigeria, og bookmakerne er over en bred kam enige om, at der venter os et utroligt jævnbyrdigt opgør.

Under to mål asian mellem Nigeria og Island til odds 2,02 hos Unibet*

Island vil nok stå massivt i defensiven og forsøge at bremse Nigerias offensiv. Nigeria er bedst på kontra og kan mangle våbnene til at gennemtrænge vikingeforsvaret. Læs Frank Pilantras eksperttip her

Kl. 20:00: Serbien - Schweiz (DR1)

Serbien kan med en sejr over Schweiz gøre deres kroatiske naboer kunsten efter og gå videre allerede efter de første to kampe. Dette fordi Serbien i første runde slog Nigeria på et rigtig flot mål af Kolarov. Schweiz må dog ventes at blive en noget sværere modstander, hvilket de da også beviste ved at spille 1-1 med Brasilien i deres første runde. En schweizisk sejr vil til gengæld kunne åbne gruppen helt op og give os masser af spænding helt indtil sidste fløjt i sidste runde.

Schweiz jagter sejr i nøglekamp. Schweizisk sejr med gardering på uafgjort til odds 1,85 hos Betfair Sportsbook*

Schweiz har et stærkt kollektiv og bør kunne tage initiativet mod Serbien, der har erfarne profiler, men schweizerne har et bedre hold og mere slutrunde-erfaring. Læs Frank Pilantras eksperttip her

Flotte VM-bonusser og tilbud

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.