De fire sidste gruppespilskampe spilles denne torsdag. Her får du overblikket over Gruppe G og H, der blandt andet indeholder kampe mellem England og Belgien samt Colombia og Senegal.

VM-slutrundens gruppespil nærmer sig sin afslutning, og i dag spilles de sidste fire kampe; to i Gruppe G og to i Gruppe H. Blandt andet mødes England og Belgien i en kamp, hvor det bedst kan betale sig at tabe, således at man slutter på andenpladsen i gruppen og får den - på papiret - nemmeste vej til finalen.

Mens de grove placeringer er afgjort i Gruppe G, er stort set alt på spil i Gruppe H. Polen har allerede booket billetten hjem, men Colombia, Japan og Senegal kæmper alle om at tage sig af de to billetter videre til knockoutfasen.

I denne artikel gennemgår vi de fire VM-kampe og præsenterer dagens VM-spil. 

16:00: Senegal - Colombia (DR1)

Colombia skal bruge tre point, såfremt de vil afgøre deres egen VM-skæbne. Mod Polen begyndte deres stjernespækkede offensiv at sprudle, og hvis de fastholder det niveau mod Senegal, der også jagter en billet til knockoutrunden, kan afrikanerne få ørerne i maskinen.

Senegal - Colombia (COL -1) til odds 2,60 hos Betfair*

Colombia skal bruge tre point, hvis de selv vil bestemme deres VM-skæbne. Kommer Senegal bagud, er de presset frem, og det er guf for Colombias offensiv. Læs ekspertanalysen af Jesper Carstens.

Senegal kan dog nøjes med uafgjort, og skulle det ende i en pointdeler, må Colombia vente i spænding på resultatet i Japan - Polen.

16:00: Japan - Polen (DR3)

Polen har skuffet stort ved VM-slutrunden, og er allerede ude af turneringen. Lewandowski har stort set ikke rørt bolden endnu, mens den polske defensiv har set alt andet end stabil ud. De møder Japan, der gerne skulle bruge et resultat for at sikre sig en plads i knockoutfasen, og så kan der falde mange mål. Begge hold vil angribe, og især Lewandowski har noget, han skal have bevist inden slutrunden er forbi.

Japan - Polen, over 2,0 mål til odds 1,55 hos bet365*

Hverken Polen eller Japan har set stærke ud defensivt. Til gengæld har begge mandskaber en (på papiret) dygtig offensiv. Det dufter af mål. Læs Jens Bøyes ekspertanalyse.

20:00: Panama - Tunesien (TV2 Sport)

Panama - Tunesien oser ikke af mange mål, men faktisk kan det blive tilfældet i gruppespillets sidste kamp. I al fald er det to hold, der normalt prioriterer det defensive, der pludselig kan slippe tøjlerne, og sammenholdt med et par fravær i begge lejre kan det resultere i mål.

Det dufter af mål mellem gruppens to svageste hold

Der er ikke længere noget på spil for hverken Panama eller Tunesien, og med et par fravær hos begge mandskaber kan det resultere i en målrig kamp. Læs Thomas Schyths ekspertanalyse.

Panama har spillet simpelt og aggressivt ved årets slutrunde, og efter blot to kampe har man allerede samlet en del kort sammen. Således må man også undvære et par spillere grundet karantæne, og mod et mere forsigtigt tunesisk mandskab bør der være gode chancer for at Panama scorer flest kort i kampen: 

Panama trækker flest kort i kampen til odds 1,77 hos Danske Spil*

Tunesien har blot hentet ét kort hidtil, mens Panama har hentet hele otte. Der er således gode chancer for, at de atter igen hiver flest advarsler i hus i deres opgør. Læs Thomas Schyths ekspertanalyse.

20:00: England - Belgien (TV2)

Både England og Belgien er sikret videre avancement, så den sidste kamp handler om at afgøre, hvem der vinder gruppen, og hvem der bliver to'er. Faktisk kan fair play-point komme i spil, da de to lande er helt lige på både point og målscore, og såfremt kampen ender uafgjort, må der kigges på fair play-situationen. Torben N. Sørensen har allerede peget på, at kampen kan ende med at blive særdeles bizar.

Netop kortsituationen er også i fokus til kampens enlige eksperttip.

England - Belgien: Under 2,5 kort

Både England og Belgien er gået videre og kan derfor spille en rolig kamp - det kan således resultere i få kort. Læs ekspertanalysen fra Thomas Schyth.

Betfair Sportsbook: Spil 100 kr. på kampen og optjen gratis spil på 50 kr. kampagne Betfair Sportsbook

Flotte VM-tilbud og bonusser

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.